ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ενα πανακι στο σεφ!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
ε ναι......βλεπεις τζιλντακι μου....δεν πανε καλα.....πεστα!!!!
το μπροκολο σε λιγο θα το κανουν λαμπατερ!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
μας ψεκάζουνε?
τι λες Τζιλντάκι...
δεν χρειαζόμαστε άλλους...το κάνουμε μόνοι μας!

πειράζει που δεν θέλω μπρόκολο για λαμπατέρ?
Θα προτιμούσα κουνουπίδι...Θα δίνει πιο καθαρό φωτισμό!

δεν χρειαζόμαστε άλλους...το κάνουμε μόνοι μας!
πειράζει που δεν θέλω μπρόκολο για λαμπατέρ?
Θα προτιμούσα κουνουπίδι...Θα δίνει πιο καθαρό φωτισμό!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βασούλα , εγώ το πισστεύω ότι μας ψεκάζουνε με διάφορα....οι άνθρωποι γύρω μας είτε συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε "καταστολή" είτε είναι μονίμως θυμωμένοι....επίσης η σεξουαλική δραστηριότητα πάει κατά διαόλου...δεν "υπάρχει διάθεση" δηλώνουν οι άνθρωποι.....
Οσο για το φωτιστικό, με τα χεράκια μου θα σου το φτιάξω....θα βάλω και κρόσσι-φρέσκο κρεμμυδάκι
Οσο για το φωτιστικό, με τα χεράκια μου θα σου το φτιάξω....θα βάλω και κρόσσι-φρέσκο κρεμμυδάκι
Χρειάζεσαι περισσότερες εξηγήσεις γι' αυτό Τζιλντάκι?Βασούλα , εγώ το πισστεύω ότι μας ψεκάζουνε με διάφορα....οι άνθρωποι γύρω μας είτε συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε "καταστολή" είτε είναι μονίμως θυμωμένοι....επίσης η σεξουαλική δραστηριότητα πάει κατά διαόλου...δεν "υπάρχει διάθεση" δηλώνουν οι άνθρωποι.....
Δεν μας ψεκάζουν, αλλά η οικουμενική κρίση έχει και αντίκτυπο στην ζωτική μας ενέργεια...
Αν η ζωή μας βρίσκεται μόνο στην αγωνία της επιβίωσης, αν σκεφτόμαστε συνεχώς πως θα βγούμε από αυτό, τότε απλά πολεμάμε το "αυτό" και χάνουμε την ουσία μας!
Ευχαριστώ για την προσφορά σου
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό