Μουσικά βίντεο

Η μουσική και η ποίηση στη ζωή μας...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λιζάκι... :-( @};- @};- @};-

Μένω για Εσένα....

http://youtu.be/esYplxUMk5o

Αγαπημένη μου ψυχή, μπήκα στην βάρκα που μου έφερες…
«να περάσεις το μαύρο ποτάμι μόνη σου, μπορείς?»
Τι να απαντήσω? Δεν ήξερα αν μπορώ, όμως σε εμπιστεύθηκα…
«Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου?»
«Θα έρθω αργότερα…»

Μαύρο το ποτάμι, δεν ήθελα να το βλέπω…
Θα φτάσω κάπου, δεν μπορεί… Μια δίνη από νερό σηκώθηκε μπροστά μου, πήρε μορφή…
«που πας?»
«Δεν ξέρω, αλλά πάω…»
«Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σου, αλλά εδώ υπάρχει προορισμός…»
«Ε, τότε πάω στον προορισμό…»
«Υποκλίνομαι στο θάρρος σου, αλλά εδώ υπάρχει φρίκη…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται “φρίκη”…»
«Υποκλίνομαι στην ελευθερία σου, αλλά εδώ υπάρχει η θεά…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται φρίκη, μέσα από την θεά…»
«Είσαι τρελλή…κανείς δεν γύρισε από την θεά!»
«Τότε πάω στον προορισμό, που δεν έχει επιστροφή»
«Κοίτα μικρή, θέλω να σε προστατεύσω, γύρνα πίσω όσο ακόμα μπορείς»
«Φύγε μορφή από μπροστά μου, έχω τώρα προορισμό, δεν μπορείς να με εμποδίσεις…»

Η μορφή χάθηκε, έμεινε ένα πελώριο κύμα μπροστά στην βάρκα, και γλίστρησε μέσα του. ΄Εκλεισα τα μάτια και περίμενα…κάποτε θα τελειώσει! ΄Όχι, όμως, δεν τέλειωνε…όσο είχα κλειστά τα μάτια, συνέχιζε η μάχη. Πείσμωσα… «Εχω προορισμό» φώναξα! ΄Ότι και να κάνεις σε βλέπω…». Ανοιξα τα μάτια και είδα την θεά!
Νερένιο το κορμί της, χλωμό σαν το φως του φεγγαριού. Τα μάτια της δυο σκοτεινά σπήλαια, το ένα ήταν γεμάτο φως, το άλλο σκοτάδι!
«Εσύ, λοιπόν, είσαι η θεά?»
«Είμαι ο προορισμός σου…»
«Είσαι η φρίκη…»
«Είμαι η ζωή, χωρίς εμένα δεν περνάς…»
«Κι εσύ χωρίς εμένα, δεν θα είσαι θεά»
«Υποκλίνομαι στο κουράγιο σου, υποκλίσου στην δύναμή μου»
«Η δύναμή σου είναι μόνο ότι βλέπεις, αυτό που δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη…Αυτό που βλέπεις υποκλίνεται, αυτό που δεν βλέπεις όμως, θα σε θυμάται για πάντα και θα σε πολεμάει θεά!»
«Μου αρέσει η μάχη μαζί σου…πέρασε!»

Ο μαύρος ποταμός ηρέμησε…Έγινε φιλικός, τα νερά του έσπρωχναν μαλακά την βάρκα πάνω σε μια άγνωστη διαδρομή. Τα μάτια της θεάς καρφωμένα πάνω μου, μια έλαμπαν με φως, μια σκοτείνιαζαν με έναν ολόμαυρο ορίζοντα…
Περίμενα την στιγμή που θα κοιμόταν, για να δω με τα δικά μου μάτια, εσένα αγαπημένη μου ψυχή.
Ειχες φτάσει άραγε πριν από μένα? Πέρασες από την θεά και ξέχασες την υπόσχεσή σου… «θα έρθω αργότερα!»?

Χιλιάδες βλέμματα με παρακολουθούν, ακολουθώντας την θεά…Το ταξίδι με την βάρκα που μου έφερες, δεν είναι χωρίς επιστροφή, μα όλα σου μοιάζουν αγαπημένη μου ψυχή, πως θα σε ξεχωρίσω? Πως θα επιστρέψω χωρίς εσένα?

«Θα έρθω αργότερα», μου είπες, αλλά ο χρόνος δεν υπάρχει στον μαύρο ποταμό…Δεν ξέρω τι θα πει χρόνος και τι θα πει επιστροφή…Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ ’αγαπώ!

΄Ετριξε το σύμπαν… «μην το ξαναπείς, ποτέ μην το ξαναπείς…» η θεά είχε αγριέψει, στεκόταν μπροστά μου γεμάτη οργή, τα μάτια της άστραφταν από μίσος! Ο ποταμός φοβήθηκε και άρχισε να τρέμει…Δίνες και κύματα εναλλάσσονταν και χτύπαγαν την βάρκα…

«Σ’ αγαπώ…» σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ ’αγαπώ!
Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ' αγαπώ!

http://www.youtube.com/watch?v=BFoS_YMT ... detailpage
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μια αγάπη μικρή...

http://youtu.be/9Jgda7s6x2M

Ω τι ομορφιά, αγαπημένη μου ψυχή, έχει η ζωή μας! Πώς να στην δείξω όμως? Πως?
Γλίστρησε το αστέρι σου και βούτηξε στην λάσπη…΄Εχασε την λάμψη του και εσύ έχασες την ελπιδα ότι θα με ξαναβρεις. Δεν ήθελα να φοβάσαι, δεν άντεχα να βλέπω τα μάτια σου λυπημένα. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, που θα σου δώσω το δικό μου κομμάτι αστεριού. Κράτησε το εσύ…κι ας χαθώ εγώ. Ας χάσω τον δρόμο για την «πατρίδα», αρκεί εσύ να μην φοβάσαι…
Με κοίταξες στα μάτια, κάτι θυμήθηκες, αλλά η μνήμη δεν αντέχέι την λάσπη…

Γλυκιά μου ψυχή, είμαι εδώ και σου προσφέρω το κομμάτι από το αστέρι μου…Είμαι εδώ για να νιώσεις πόσο πολύ σ’ αγαπώ, πόσο νιώθω την αγάπη σου, έστω κι αν δεν μπορούμε αυτήν την στιγμή να ενώσουμε τα κομμάτια από τα αστέρια μας.
Είμαι εδώ για να κάνω την «λάσπη» φως, κι έτσι να νιώσεις και πάλι την «πατρίδα» μας…Είμαι εδώ, γιατί δεν φοβάμαι πια την ύλη…Είμαι εδώ γιατί εμείς σπρώξαμε τον ήλιο στον κόσμο και τώρα ήρθε η στιγμή να τον κάνουμε μεγάλο και φωτεινό!
Πάρε το μισό αστέρι…δεν φοβάμαι πια να ζω χωρίς φως, γιατί ζω μέσα στον χώρο της αγάπης αιώνια και μέσα σ' αυτόν υπάρχουν όλα, ακόμα και οι μνήμες...

@};- @};- @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Vaso έγραψε:Γύρισα και σε κοίταξα, αγαπημένη μου ψυχή. Χάθηκα μέσα στο βλέμμα σου και πήρα μαζί μου την λύπη του. «Πως θα σε βρω?» με ρώτησες, κι εγώ χαμογέλασα…΄Εβγαλα ένα χρυσό αστέρι από την καρδιά μου, το έκοψα στη μέση, και σου έδωσα το μισό. «Μ’ αυτό θα με βρεις» σου είπα… «Μόνο να το προσέχεις, είναι πολύτιμο φυλαχτό. Μέχρι να συναντηθούμε, θα σε οδηγεί στην πατρίδα μας».
«ποτέ δεν θα χαθείτε…΄Οποιον αγαπάς τον έχεις πάντα μαζί σου…»
Κοίταγα το μισό αστέρι και σε σκεφτόμουν. Που να ήσουν άραγε? Πως θα γυρίσουμε στην «πατρίδα» μας, αν δεν ενώσουμε τα μισά κομμάτια μας?
:-(
Κάποιες ψυχές λησμονούν τις υποσχέσεις τους..... =(( @};-
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Γλυκιά μου ψυχή, είμαι εδώ και σου προσφέρω το κομμάτι από το αστέρι μου…Είμαι εδώ για να νιώσεις πόσο πολύ σ’ αγαπώ, πόσο νιώθω την αγάπη σου, έστω κι αν δεν μπορούμε αυτήν την στιγμή να ενώσουμε τα κομμάτια από τα αστέρια μας.
Είμαι εδώ για να κάνω την «λάσπη» φως, κι έτσι να νιώσεις και πάλι την «πατρίδα» μας…Είμαι εδώ, γιατί δεν φοβάμαι πια την ύλη…Είμαι εδώ γιατί εμείς σπρώξαμε τον ήλιο στον κόσμο και τώρα ήρθε η στιγμή να τον κάνουμε μεγάλο και φωτεινό!
Πάρε το μισό αστέρι…δεν φοβάμαι πια να ζω χωρίς φως, γιατί ζω μέσα στον χώρο της αγάπης αιώνια και μέσα σ' αυτόν υπάρχουν όλα, ακόμα και οι μνήμες...
Πωωωωω....χιλιες φορες το χω διαβασει....σημερα κατανοησα την ουσια του!!!!!!!
Βασουλα...........αστερακι!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( @};- @};- :x >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λευκέ Κρίνε.... :-(

Η αγάπη δεν σταματά ποτέ... :x :x :x

φωτίζέι συνεχώς, όπου και να βρίσκεται...

Μην λυπάσαι επειδή ένιωσες τις μνήμες...
Δεν είναι βαριές, αν μείνεις στην πληρότητά τους...

για σένα αφιερωμένο...Για να μην γίνεται η καρδούλα σου χίλια κομμάτια...

΄Οταν "θυμηθουμε" ο ρόλος μας είναι να αγαπάμε μόνο και να προστατεύουμε αυτό που ακόμα νιώθει αδύναμο να στηρίξει τις μνήμες του....

http://youtu.be/6pGO1BBbn9g

Γλυκιά μου ψυχή, έκρυψα τις δύο σελίδες…Δεν μου χρειάζονται πια! Και φαντάζομαι ούτε και εσένα. Ξέρουμε απ’ έξω κι ανακατωτά την αγάπη. Δεν χρειαζόμαστε μνήμες γι’ αυτήν. Υπάρχει πάντα μέσα μας σαν φως που πέφτει πάνω σε κάθε ξεχασμένη σκέψη και την κάνει αλήθεια.
Θυμάμαι πια, αγαπημένη μου ψυχή, που ήμασταν. Θυμάμαι τον ουρανό αυτής της αιώνιας «πατρίδας», θυμάμαι τα μάτια σου, θυμάμαι το άγγιγμα σου. Θυμάμαι τον ήλιο που κρατήσαμε και τον σπρώξαμε μαζί στον κόσμο. Θυμάμαι ότι βαστιόμασταν από το χέρι και εγώ σου ξέφυγα.. «Θα σε ξαναβρώ», μου είπες. «Ο ήλιος χωρίς εμάς δεν θα είναι τόσο λαμπερός. Χρειάζεται το φως και των δυο μας.»
΄Εφτασα πρώτη και σε περίμενα. Αφού ήρθες, μου φτάνει…Μου φτάνει που σε βρήκα. Είδες πόσο λάμπει ο ήλιος ξαφνικά? Δεν με νοιάζει πια η ομίχλη…΄Όλα έχουν αξία για μένα τώρα. Και η βροχή, και ο αέρας που φυσάει απαλά και φέρνει τους «κλέφτες» από την πατρίδα μας. Αυτά τα λουλούδια μου θυμίζουν τον «κήπο» μας. Θυμάσαι που τα έκοβες και στόλιζες τα μαλλιά μου με αυτά?
Ονειρό μου ζήσε! Κι εγώ από μακριά θα στέλνω όλο και περισσότερο φως στον ήλιο. Για να φωτίζει τις μικρές και μεγάλες σου νύχτες. Χωρίς ήλιο η νύχτα είναι κρύα. Και δεν έχεις συνηθίσει στο κρύο. Σε τυλίγω με τα λαμπερά χρώματα του ουράνιου τόξου και δημιουργώ την σκάλα από φως και αγάπη, για να είναι σταθερή όταν αποφασίσεις να την ανέβεις. Μην φοβάσαι, δεν θα σ’ αφήσω να πέσεις…Είπες ότι ο ήλιος χρειάζεται και τους δυο μας. Η απόσταση, δεν μας εμποδίζει να τον κοιτάμε. Με κάθε βλέμμα μου ο ήλιος μεγαλώνει, με κάθε βλέμμα σου ο ήλιος γίνεται πιο λαμπερός.
Αυτό δεν θέλαμε? ΄Έναν μεγάλο λαμπερό ήλιο για τον κόσμο?
Ας το κάνουμε λοιπόν, ο καθένας από την δικιά του ζωή. Γιατί αυτό έχει σημασία τελικά…

@};- @};- @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Είπες ότι ο ήλιος χρειάζεται και τους δυο μας. Η απόσταση, δεν μας εμποδίζει να τον κοιτάμε. Με κάθε βλέμμα μου ο ήλιος μεγαλώνει, με κάθε βλέμμα σου ο ήλιος γίνεται πιο λαμπερός.
Αυτό δεν θέλαμε? ΄Έναν μεγάλο λαμπερό ήλιο για τον κόσμο?
Ας το κάνουμε λοιπόν, ο καθένας από την δικιά του ζωή. Γιατί αυτό έχει σημασία τελικά

Πολύ όμορφο..!
Ευχαριστώ θερμά Βάσω!! @};- @};- :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εμμάκι... :-( :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Βασούλα :-( @};- :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μενω στη σιωπη..να αφουγκραστω με ολες μου τις εσωτερικες αισθησεις αυτο που η ψυχη μου αντικρυζει.....ολη την ομορφια και το Φως....την Αγαπη....τον Ανθρωπο.....

Βασω μου αφιερωμενο σε σενα.....
Η φωνη της σιωπης.....Αντρεα Μποτσελι....

http://www.youtube.com/watch?v=fFl6Gr--ugg

:-( :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Μου 'ταξες ταξίδι να με πας

http://www.youtube.com/watch?v=NuIHj61p ... rofilepage
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αχχχ πάλι σήμερα :x :x :x

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Σ ΑΓΑΠΩ

http://www.youtube.com/watch?v=_OVl6HTy ... re=related
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

τι καλά! @};-

αααααχχχχχχχ!!!! 8-> 8-> μέλωσα!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »