ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τσ τσ τσ...πνευματικό φόρουμ σου λέει ο άλλος! 8-}
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Γιατί Βασούλα μου δεν είναι η παπαριά πνευματική τσ, τσ.....!!!!

Επι πλέον δεν βλέπω προτάσεις για το φόρουμ... Εδώ στο σπίτι μας και έχουμε αλλάξει κουρτίνες, έπιπλα κλπ ...Να μη βάλουμε και λίγο γέλιο (τι λίγο δηλαδή) στο χώρο μας???

Αρα η παπαριά minimized και κατευθείαν στην απέναντι στήλη.....
Εγώ δεν κάνω πλάκα το εννοώ!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

>>>> Πολλοί / πολλές από ε΅άς
κοιτά΅ε συνο΅ήλικούς ΅ας και σκεφτό΅αστε : " Μα δεν ΅πορεί να' ναι τόσο ΅εγάλος ! "
>> Αν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτι΅ήσετε δεόντως το παρακάτω συ΅βάν :
>> Λέγο΅αι Λένα Παπα΅ιχαήλ και περί΅ενα στον προθάλα΅ο του οδοντίατρου που πρόσφατα ΅ου είχανε συστήσει.
Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνο΅ά του, κλπ.
Ξαφνικά θυ΅ήθηκα το ψηλό, καστανό,καλοφτιαγ΅ένο παλικάρι ΅ε το ίδιο ονο΅ατεπώνυ΅ο, που είχα συ΅΅αθητή στο γυ΅νάσιο -
κάπου 40 χρόνια πίσω (και που για ένα φεγγάρι ΅άσαγα τα σίδερα για χάρη του )
Μπορεί να έχει σχέση ΅' αυτόν εδώ τον τύπο ; "Μπα, αποκλείεται " σκέφτηκα, ά΅α τον είδα. Τούτος εδώ ο ΅ισοφαλακρός, ο κοιλαράς, ΅έσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώην συ΅΅αθητής ΅ου…
Αφού ΅ου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ' ελπίδα, στο γυ΅νάσιο των Ιωαννίνων.
- "’κου τώρα ! Ασφαλώς , και ή΅ουνα και ση΅αιοφόρος κάθε χρόνο " ΅ου είπε ΅ε περισσό κα΅άρι.
- Πότε αποφοιτήσατε ; τον ρώτησα
- Το 1962 ΅ου απάντησε - Γιατί ΅ε ρωτάτε ;
- Γιατί ήσασταν στη τάξη ΅ου !!!
Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο κακο΅ούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασ΅ένος καρα΅αλάκας, ΅ε ρώτησε
- Τι ΅άθη΅α διδάσκατε ;;;; …….. :-o :-o :D :D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Εικόνα
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) kaloooo
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

=)) =)) :)) =)) :)) =)) :))
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D

μπορεί να συμβεί σε όλους...

Η οπτική αντίληψη των άλλων, μερικές φορές εξαρτάται από το πως "λαμβάνεις" τον εαυτό σου...

Ο γιατρός δεν είχε οπτική αντιληψη του εαυτού του, είχε όμως εσωτερική αντίληψη αυτού, ασυνείδητα... ΄Εξω θεωρούσε ότι δεν έχει αλλοιωθεί από τον χρόνο, μέσα του όμως γνώριζε ότι ήταν "γέρος"...

θεωρούσε τον εαυτό του "νέο", αλλά εσωτερικά είχε άποψη για το "γήρας" του, ασυνείδητα...

έτσι συνδύασε την έννοια "ίδια τάξη" με την εξωτερική αντίληψη που είχε για τον εαυτό του, δηλαδή "είμαι νέος", αλλά η εσωτερική του αντίληψη, ερχόμενη σε αντίσταση με αυτό που νόμιζε, τοποθέτησε την συμφοιτήτρια στην θέση της δασκάλας, άρα μεγαλύτερης του.

Αυτό δεν προήρθε από αυτό που έβλεπε, αλλά από αυτό που ασυνειδητα ήξερε για τον εαυτό του, χωρίς να μπορεί να το παραδεχτεί με την λογική του...

Σας τα λέω αυτά, γιατί έτσι κάπως εμφανιζόμαστε στους ανθρώπους, όταν δεν ξέρουμε τον εαυτό μας και άλλα πιστεύουμε για εμάς με την λογική και άλλα μας επηρεάζουν υποσυνειδητα...

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

:sunny: :x :x :x
Σ αγαπω :*
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από πού μπήκα. :-s

Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό =:)

Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή >:)
Τα λεφτά μιλάνε..... λένε αντίο! :-h

Αν ο πατέρας σου είναι φτωχός φταίει η μοίρα σου. Αν ο πεθερός σου είναι φτωχός φταίει η βλακεία σου! >:\ b-(

H ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση.
Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια. ! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Απίστευτη! Πιο εύστοχα δεν γίνονταν!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:)) :)) :)) :)) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

margot έγραψε: Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια. ! :D :D :D
:-( :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Fotini έγραψε:
margot έγραψε: Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια. ! :D :D :D
:-( :-(
Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλαβαίνεις οτι δεν γίνεται απλά.. οτι ζεις σε μια ουτοπία! Μόνο το περιβάλλον σου και πάλι αν... ;) >:d<

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”