Αμαλάκι, το "'IT CROWD'' είναι η καλύτερη κωμωδία ever!!!!! Δεν θυμάμαι ούτε σειρά ούτε ταινία που να γέλασα τόσο!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
μολις τελειωσα την ταινια Συζητηση με το Θεο (απο τα γνωστα βιβλια) την ειχα πολυ καιρο τωρα κατεβασει αλλα σημερα μου ηρθε να τη δω.. μου αρεσε παρα πολυ!! πολλαααα μηνυματα!!!
περιεργως δεν την βρισκω τωρα ολοκληρη στο you tube αν θελει καποιος να τη δει και δεν την βρισκετε πειτε μου να βρουμε ενα τροπο να σας τη στειλω.
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Μπεττούλα εγώ θέλω..... αλλά ας μας βοηθήσει κάποιος με το πώς, διότι δεν το χω πολύ με την τεχνολογία
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Η Ζωή στον Πλανήτη Γη είναι τόσο ασύμβατη με την αληθινή Φύση των ΄Οντων...καλύτερα δεν θα μπορούσε να αποδοθεί τούτη η αλήθεια...
Η πασίγνωστη Γαλλική ταινία La Belle Verte (THE GREEN BEAUTIFUL) τώρα με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. Μια ταινία με ένα σημαντικό μήνυμα που όλοι είναι καλό να δουν!
Μετάφραση Τζέννυ Γκιουγκή (kikkerjen)
Υποτιτλισμός http://www.YoutubeTranslations.gr" onclick="window.open(this.href);return false;
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μια γυναίκα από ένα υποτιθέμενο εξωγήινο πολιτισμό έρχεται στη Γη. Βλέπει με καινούργια, "αθώα" μάτια όλα αυτά τα οποία εμείς παίρνουμε ως δεδομένα στο πολιτικό, οικονομικό αλλά και ψυχολογικό! μας σύστημα, συγκρίνοντάς τα με τα ανάλογα δεδομένα του δικού της πολιτισμού - ο οποίος όμως δεν διέφερε κάποτε από τον δικό μας! Μαθαίνουμε πώς εκείνοι μπόρεσαν να κάνουν τη μετάβαση σε ένα δικαιότερο και μαζί σοφότερο και πνευματικότερο πολιτισμό και παίρνουμε μια γεύση από την απλότητα και την ουσία ενός τέτοιου πολιτισμού.
Φινέτσα, χιούμορ και πολλά μηνύματα από ένα φιλμ που έχει την έμπνευση να κοιτάξει τη συνολικότερη εικόνα και να συστήσει μια αλλαγή ταυτόχρονα εκ των έξω και εκ των έσω. Απολαυστικό και διαχρονικά διδακτικό.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
http://www.youtube.com/watch?v=" onclick="window.open(this.href);return false; οποιος ενδιαφερεται για μια μικρη κωμωδιοπεριπετεια με πολλα εφε και λιγα μνμ ας το δει εχει δραση και γελιο
Tο αστυνομικό τμήμα της ταινίας είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο… αφού οι αστυνομικοί που το επανδρώνουν έχουν προ πολλού αφήσει τη ματαιότητα της Γης, δολοφονημένοι εν ώρα υπηρεσίας... και πλέον, ως φαντάσματα, μπορούν να καταδιώκουν, μεταξύ άλλων, και τους δολοφόνους τους. Δράση, καταδιώξεις, πυροβολισμοί και ατάκες που λειτουργούν ως πολυβόλα αποτελούν τα κατεξοχήν συστατικά μιας διαφορετικής αστυνομικής περιπέτειας.
Director: Robert Schwentke
Writers: Phil Hay (screenplay), Matt Manfredi (screenplay), 4 more credits »
Stars: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon
στο γαματο .......
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...