DVD - VIDEO

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Re: DVD - VIDEO

Δημοσίευση από Maraki »

Vaso έγραψε:να δείτε το After Earth

Eίναι μια πολύ όμορφη περιπέτεια με μηνύματα για τον φόβο...

με καθήλωσε...

(ξέρετε, εγώ μετράω το ενδιαφέρον, από το αν κοιμάμαι κατά την διάρκεια της ταινίας :)) :)) :)) )

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
A Bασω....... :)) :))
Χμ θα τη δω... >:d< >:d< >:d< >:d<

Αμαλάκι ναι το "Good Will Hunting" μου άρεσε και εμένα πολύ. :x :x :x
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Αμαλακι ξεκινησα να δω αυτο ""Cutdamn!", και ενδιαφέρον μου φαινεται αλλα.......παω για νανακια τώρα.. i-) αυριο πάλι...
>:d< >:d< >:d< >:d<
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Βασουλα εκπληκτικο το after earth!! :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Αμαλακι τα ειδα και τα δυο!Πολυ καλα ηταν!Ευχαριστουμε! :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Το "Good Will Hunting" πολύ ωραία ταινία!

Αμαλάκι, το "'IT CROWD'' είναι η καλύτερη κωμωδία ever!!!!! Δεν θυμάμαι ούτε σειρά ούτε ταινία που να γέλασα τόσο! :x :x :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

O:-) O:-) O:-) O:-) :x :x :x :x :x :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

μολις τελειωσα την ταινια Συζητηση με το Θεο (απο τα γνωστα βιβλια) την ειχα πολυ καιρο τωρα κατεβασει αλλα σημερα μου ηρθε να τη δω.. μου αρεσε παρα πολυ!! πολλαααα μηνυματα!!!

περιεργως δεν την βρισκω τωρα ολοκληρη στο you tube αν θελει καποιος να τη δει και δεν την βρισκετε πειτε μου να βρουμε ενα τροπο να σας τη στειλω.

:x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Μπεττούλα εγώ θέλω..... αλλά ας μας βοηθήσει κάποιος με το πώς, διότι δεν το χω πολύ με την τεχνολογία
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Την ειχε βαλει η Εφουλα μας λιγες σελιδες πριν,αλλα απ’οτι ειδα εχει αφαιρεθει το υλικο.. :-??
Ισως τη βρειτε στο tv therapy η’ στο gamato :*
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Ελενάκι >:d< :*
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μια καταπληκτική ταινία το Green Beautiful

Η Ζωή στον Πλανήτη Γη είναι τόσο ασύμβατη με την αληθινή Φύση των ΄Οντων...καλύτερα δεν θα μπορούσε να αποδοθεί τούτη η αλήθεια...

Η πασίγνωστη Γαλλική ταινία La Belle Verte (THE GREEN BEAUTIFUL) τώρα με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. Μια ταινία με ένα σημαντικό μήνυμα που όλοι είναι καλό να δουν!
Μετάφραση Τζέννυ Γκιουγκή (kikkerjen)
Υποτιτλισμός http://www.YoutubeTranslations.gr" onclick="window.open(this.href);return false;

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μια γυναίκα από ένα υποτιθέμενο εξωγήινο πολιτισμό έρχεται στη Γη. Βλέπει με καινούργια, "αθώα" μάτια όλα αυτά τα οποία εμείς παίρνουμε ως δεδομένα στο πολιτικό, οικονομικό αλλά και ψυχολογικό! μας σύστημα, συγκρίνοντάς τα με τα ανάλογα δεδομένα του δικού της πολιτισμού - ο οποίος όμως δεν διέφερε κάποτε από τον δικό μας! Μαθαίνουμε πώς εκείνοι μπόρεσαν να κάνουν τη μετάβαση σε ένα δικαιότερο και μαζί σοφότερο και πνευματικότερο πολιτισμό και παίρνουμε μια γεύση από την απλότητα και την ουσία ενός τέτοιου πολιτισμού.
Φινέτσα, χιούμορ και πολλά μηνύματα από ένα φιλμ που έχει την έμπνευση να κοιτάξει τη συνολικότερη εικόνα και να συστήσει μια αλλαγή ταυτόχρονα εκ των έξω και εκ των έσω. Απολαυστικό και διαχρονικά διδακτικό.

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από elenaki »

Ειναι εκπληκτικη Βασουλα μου!! :x :x :x
Θα ζουσαμε σαν Ανθρωποι απο την Αρχη.. @};- :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d< θα τη δω
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

και χτες έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποια ταινία θα δω, μέχρι που στο τέλος δεν είδα καμία!
τώρα ξέρω O:-) O:-)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

είναι στο youtube απευθείας θα την δω σίγουρα! :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

http://www.youtube.com/watch?v=" onclick="window.open(this.href);return false; οποιος ενδιαφερεται για μια μικρη κωμωδιοπεριπετεια με πολλα εφε και λιγα μνμ ας το δει εχει δραση και γελιο

Tο αστυνομικό τμήμα της ταινίας είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο… αφού οι αστυνομικοί που το επανδρώνουν έχουν προ πολλού αφήσει τη ματαιότητα της Γης, δολοφονημένοι εν ώρα υπηρεσίας... και πλέον, ως φαντάσματα, μπορούν να καταδιώκουν, μεταξύ άλλων, και τους δολοφόνους τους. Δράση, καταδιώξεις, πυροβολισμοί και ατάκες που λειτουργούν ως πολυβόλα αποτελούν τα κατεξοχήν συστατικά μιας διαφορετικής αστυνομικής περιπέτειας.
Director: Robert Schwentke
Writers: Phil Hay (screenplay), Matt Manfredi (screenplay), 4 more credits »
Stars: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon
στο γαματο .......
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”