ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Iωαννάκι, οι σωματικές καθάρσεις αφορούν στην υπομονή μας στον δρόμο των συνειδητοποιήσεων...Δεν έχουν ρόλο να μας διαλύσουν, γιατί τότε χάνουν και το νόημά τους, που είναι να μας δείξουν τον δρόμο της θεραπείας και μόνο...

Το ότι έχεις τόσο έντονα σωματικά συμπτώματα, σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει τον δρόμο της θεραπείας και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο...

Μπορείς εσύ να σκεφτείς ποιές είναι οι συναισθηματικές και νοητικές αντιστάσεις που σε κάνουν να υποφέρεις σωματικά?
Από εκεί να ξεκινήσεις...

Και επειδή βλέπω ότι είναι κάτι που δεν το αντέχεις (και λογικό το βρίσκω) θα σε συμβούλευα να σταματήσεις το αύρα-σώμα για κανένα μήνα...

Πολλές φορές δεν είναι μόνο η ενέργεια των μπουκαλιών που φέρνει καθαρισμους, αλλά και κάτι που δρα στην ζωή μας ασυνείδητα...

Το 23 προάγει την αυτοαγάπη...Εμπόδιο γι' αυτό είναι η βαθιά πεποίθηση πως κανείς δεν μας αγαπά...

Ο εαυτός μας, πολλές φορές, αντιδρά με τέτοιον τρόπο, που μας βοηθά να εισπράξουμε την αγάπη, όπως όταν είμαστε παιδιά, αφού δεν έχει άλλον τρόπο...Δηλαδή όταν αρρωσταίναμε και οι άλλοι ενδιαφερόντουσαν για εμάς...

Πρόσεξε γιατί είναι ένα πρότυπο που συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό στους ανθρώπους που τους κάνει να ασθενούν...

:x :x :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Iωαννάκι, οι σωματικές καθάρσεις αφορούν στην υπομονή μας στον δρόμο των συνειδητοποιήσεων...Δεν έχουν ρόλο να μας διαλύσουν, γιατί τότε χάνουν και το νόημά τους, που είναι να μας δείξουν τον δρόμο της θεραπείας και μόνο....
Ω! Ναι και να ενσχυσουμε την Θέληση μας να ειμαστε σ Αυτον τον δρομο και να χρησιμοποιησουμε τα εργαλεια μας, η να ζητησουμε βοήθεια... ;) ;) ;)

Το ότι έχεις τόσο έντονα σωματικά συμπτώματα, σημαίνει ότι δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει τον δρόμο της θεραπείας και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο...

:D :D :D ^:)^ ^:)^ :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

margot έγραψε: Ω! Ναι και να ενσχυσουμε την Θέληση μας να ειμαστε σ Αυτον τον δρομο και να χρησιμοποιησουμε τα εργαλεια μας, η να ζητησουμε βοήθεια... ;) ;) ;)
Μαργαριτάκι δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς :-? τι είδους βοήθεια να ζητήσω :-?
το ρέικι σαν εργαλείο δεν σταμάτησα να το χρησιμοποιώ,κάνω την αυτοθεραπεία μου κανονικά.

Πολλές φορές δεν είναι μόνο η ενέργεια των μπουκαλιών που φέρνει καθαρισμους, αλλά και κάτι που δρα στην ζωή μας ασυνείδητα...
μαλλόν εδώ είναι το πρόβλημα μου :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Κοριτσάκι .....οκ με την αυτοθεραπεια ....αλλα υπαρχουν και άλλα θέματα που οταν τα σκεφτόμαστε μας αρρωσταινουν ......και ενω θα μπορουσαμε να ζητησουμε βοηθεια ........κλεινόμαστε για να μην δειξουμε οτι ειμαστε αδύναμοι-ανίκανοι...... :-( :-( :-( και αυτο που μπορουμε ν αλλαξουμε το υπομένουμε α-λογα......απο εγωισμο και μόνο και ως δικαιολογία για να έχουμε κάτι να λέμε ;) :D :D :D :D :D :D >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαργαριτάκι από ποιόν να ζητήσω βοήθεια :-?

από το θεό
από τον ανώτερο εαυτό
από εσας :-?
.και ενω θα μπορουσαμε να ζητησουμε βοηθεια ........κλεινόμαστε για να μην δειξουμε οτι ειμαστε αδύναμοι-ανίκανοι......
έτσι ακριβώς νιώθω :-( :-( :-( ,εκεί που νομίζω ότι πάω να λύσω ένα θέμα ,ξαφνικά μου γυρνάει μπούμερανγκ,δεν καταφέρνω να ενσωματώσω σε συναισθηματικό επίπεδο καμία επίγνωση :-(

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Ιωαννάκι ...... :-( :-( :-( υπομονη ....υπομονη δεν γινονται όλα μαζι ........ σιγά σιγα .....μεινε στην Σιωπη (σημαντικο απο το να γκρινιάζουμε συνέχεια....για όσα δεν κάνουμε ;) ) παρατηρησε ......
τα θαυματα ερχονται οταν πάψεις να επιμένεις
Με θέληση ,υπομονη,και επιμονη .......!

Βοηθεια να ζητησεις ......γενικοτερα .....τωρα απο ποιον θα ερθει αστο στο Συμπαν ..........!
;) >:d< :x :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δεν προσπαθώ να λύσω όλα μου τα θέματα μαζι και με τη μία γιατί ξέρω πολύ καλά ότι δεν γίνετε.
όταν μένω στη σιωπή συνειδητοποιώ ότι κάτι κάνω λάθος και δεν μπορώ να το εντοπίσω,έχω χάσει λίγο τη μπάλα :?

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Μετα-νόησε ......... ;)
Μετακινησε την σκέψη σου από το <<λάθος>>που σε μπλοκάρει .....και δες το λιγο πιο σφαιρικα ......!
Τι <<σωστό>> αναδύεται για σένα μέσα από ένα <<λάθος>>???
κι αν δεν το ειχεις αντιληφθει??????που θα ησουν ακόμα ????
και στην τελικη για ποιον ειναι <<λάθος>> το λάθος??????
Και αν οντως το θεωρεις <<λάθος>> τι ειναι εκεινο που σε κάνει να το συνεχίζεις?????

Δεν ξέρω αν με καταλαβες.....? :-? ;) :D :D :D :D >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ε τώρα αν πώ ότι σε κατάλαβα ,θα είναι ψέματα :oops: :D :D δεν βοηθάει και το χρώμα του μαλλιού βλέπεις 8-|

να πάρουμε την βοήθεια του κοινού ,να είμαστε σίγουροι ?

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Εγώ λέω να κάνει η μάνα!

Υ.Γ δεν κατέχω τίποτα απο ρέικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ποιός να κάνει τί :-? :-? :-? :-?

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

:)) :)) :)) :)) Ιωάννα είσαι για ζούλιγμα τέλος! >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:oops: μαρτυράω η ξανθιά μέχρι να σε καταλάβω :D :D :D

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Λεών έγραψε:Εγώ λέω να κάνει η μάνα!

Υ.Γ δεν κατέχω τίποτα απο ρέικι
=)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν μένω στη σιωπή συνειδητοποιώ ότι κάτι κάνω λάθος και δεν μπορώ να το εντοπίσω,έχω χάσει λίγο τη μπάλα
έχεις δίκιο Ιωαννάκι...Κανείς δεν σου έμαθε πως να "χρησιμοποιείς" ωφέλιμα την σιωπή...

Κάνε λίγο υπομονή, έτσι κι αλλιώς θα ξεκινήσουμε σύντομα την ομάδα μας, οπότε θα αναπτυχθούν πιο ώριμα οι επιγνώσεις...

Μαργαριτούλα...εύκολα λες "μετανόησε"...το θέμα είναι πόσο εύκολα μπορείς να το εφαρμόσεις, χωρίς εσωτερικές προϋποθέσεις...

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με μπέρδεψες με το "σωστό"-"λάθος"...
Δεν κατάλαβα καλά τι προτείνεις στην Ιωάννα...

:x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”