PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!

Άβαταρ μέλους
elenaki

Re: PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!

Δημοσίευση από elenaki »

Θα ηθελα να πω και ενα Ευχαριστω, συγκεκριμενα στην Αννουλα, στην Ελενιτσα και στη Μπεττουλα που με Εμπιστευθηκαν για δευτερη φορα και νιωθω την Αφοσιωση τους να με συγκινει καθε Στιγμη, ακολουθωντας με Πιστα στην καθε "τρελλα" :cry: >:d< >:d< >:d<
Ελενιτσα μου συγχαρητηρια και για την προκριση σου στον ημιτελικο...καθε Βημα δικο σας, ειναι κομματι της Ψυχης μου :romance-heartbeating: :x :x :x
Μωρακι μου γλυκο.. :cry: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Αυτη η "τρελλα" σου καρδουλακι μου με Εμπνεει και με ξεσηκωνει οσο δεν μπορεις να φανταστεις!!Μπορει να σου κανω τη δυσκολη και να σε πρηζω,αλλα κατα βαθος γουσταρω τρελα γιατι αυτο ακριβως με κανει και ερχομαι ολο και πιο κοντα στον Εαυτο μου..και οπως λεει και η Βασουλα μας,οπως και εσυ ας ειχαμε για λιγο τα ματια σας για να δουμε τι πλασματα ειμαστε και δεν το ξερουμε..και αυτα τα ματακια σας μας λενε πολλα!! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Μαζι σου Ψυχη μου στα παντα ολα με ολη μου τη Πιστη και την Εμπιστοσυνη!! @};- :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Πολλα Συγχαρητηρια στον Γιωργακη μας και την Ιωαννουλα μας!!!!!!!!Ησασταν Μοναδικοι παιδακια γλυκα!!!! :cheers: :cheers: :cheers: O:-) O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
αμ τι να πούμε για το κωλαράκι της Αννούλας? όχι πέστε μου...

Τυφλοί είναι γμτ? :angry-tappingfoot:
Μα πραγματικα ομως.. :?

αχ είχαμε μίνι συνάντηση φόρουμ εχτές! O:-) O:-) O:-)

όλοι κατάλαβαν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ... Μέχρι και το παγκάκι το κατάλαβε 8-}

αμ πως? O:-) O:-) O:-) O:-)
Οπου κι αν Ειμαστε φτιαχνουμε την Αγαπουλοφωλιτσα μας!!!! :romance-heartbeating: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

ναι ναι ναι :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Εμμάκι, Γιωργάκη... :x :x :x

Συγχαρητήρια Ιωαννούλα και Γιωργάκη! :clap: :clap: :clap: :clap: O:-)

και σε όλα τα παιδάκια :x >:d< >:d< >:d<

Ανυπομονώ να σας δω στα βιντεάκια O:-) O:-)
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μας έλειψες Ελενίτσα :* >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Ναι Ελενίτσα μας έλειψες >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Παιδάκια όλα >:d< >:d< >:d<

Αυτός ο διαγωνισμός ήταν για εμένα μια ιδιαίτερη εμπειρία και μέσα απο όλη την πορεία μέχρι το Σάββατο ανακάλυψα πολλά πράγματα πολύτιμα για το δρόμο μου.
Η Αγάπη και η Χαρά ρέουν άφθονα μεταξύ μας κ στις συναντησούλες μας και στα παρτάκια μας κ εδώ μεσα κ όπου και αν είμαστε. Θα ήθελα να σταθώ όμως με σεβασμό, στο ότι ήταν η πρωτη φορά που πήρα μέρος σε διαγωνισμό και η εμπειρία μου δεν επισκιαστηκε από αρνητικότητα. Δεν ενιωσα πίεση σε καμία στιγμή, ήξερα ότι πάμε να χαρούμε και να κάνουμε Υπερβάσεις κ εκεί συνειδητοποίησα ότι επιτέλους έσπασε ο κλοιός της μαυρίλας που πάντα έβρισκε τρόπο να τρυπώνει ανάμεσα σε εμένα και σε κατι που μου δινει Χαρά, το Χορό!!!
Εμμάκι + Γιωργάκη ενα Ευχαριστώ απο την Καρδιά μου, για όλη αυτήν την Εμπειρία, για την Αγάπη σας, τα γέλια που ρίξαμε στις πρόβες, για την Εμπιστοσύνη που μου δείξατε :x :x :x :x
Βασούλα μου, διάβασα το Σάββατο το πρωί όσα έγραψες και μου έδωσαν Δύναμη :x :x :x
Φιλαράκια γλυκά, Στεφανάκο μου όμορφε, ήταν τόσο όμορφα που το έζησα αυτό όλο Μαζί σας :x >:d< >:d<
Παιδάκια, συγχαρητήρια σε όλους για τους υπέροχους χορούς, ησαστε απολαυστικοί 8-> :x

Disco Hustle και τα μυαλά στα κάγκελαααααααααααααααααααα :banana-rainbow: :happy-cheerleaderkid:
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιωαννούλα! >:d< >:d< >:d<

περιμένω να δω τα βιντεάκια! O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ιωαννούλα :x :x >:d< >:d< >:d<

ήσουν καταπληκτική, συγχαρητήρια κοριτσάκι μου >:d< >:d< :x :x O:-) O:-) O:-)

Ελενάκι >:d< >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Δωρούλα >:d< >:d< >:d<
Αννούλα, ευχαριστώ καρδούλα >:d< >:d< >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ιωαννούλα μου :* >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Ιωαννουλι μας!!!!! :cheers: :cheers: :cheers: O:-) O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Georgios

Δημοσίευση από Georgios »

Ομορφιές μου Όλες… >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα…

Κατ' αρχήν ένιωσα με το παραπάνω τη σημασία της Ομάδας, της Φιλίας όπως δεν την έχω ξαναβιώσει… Ένα βλέμμα μου στις κερκίδες αρκούσε να μου δώσει όλη αυτή τη δύναμη να προχωρήσω…
Σας ένιωθα τόσο πολύ κοντά μου όπως δεν το χω ξανανιώσει… Στιγμές Αγάπης, Χαράς, Ευτυχίας…
:romance-heartbeating: :x O:-) >:d< >:d< >:d< >:d<

Για τα κορίτσια και τα αγόρια μας, δεν έχω λόγια ειλικρινά… Μόνο τούτο θα πω, ήσασταν μα τόσο Υπέροχοι όλοι σας… Σας Ευχαριστώ μέσα από την Ψυχή μου, έναν έναν και όλους μαζί για όλο αυτό βιώσαμε εκεί παρέα… :cry: @};-

Αννούλα μου, και Ελενάκι μου… Αγάπες μου σας Ευχαριστώ τόσο πολύ για την Αγάπη και την εμπιστοσύνη σας… Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ανυπομωνώ για την επόμενη μας φορά… O:-)

Ιωαννάκι μου γλυκό… Σε Ευχαριστώ Ψυχή μου… Ειλικρινά δεν έχω λόγια και γνωρίζω και γνωρίζεις τι περάσαμε και σε πόσο διάστημα γι' αυτό το δύσκολο πλήν όμως καταπληκτικό εγχείρημα… O:-)

Θωμακο μου, Νωντακο μου, Κωνσταντινουλη μου, Λαζαρακο μου… Σας απόλαυσα με το παραπάνω… Ήμουν μαζί σας εκεί σε τούτο σας το εγχείρημα, σε τούτη σας την υπέρβαση που κλειθήκατε να κάνετε… O:-)

Ιδιαίτερα όμως θέλω να Ευχαριστήσω δυο Ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για εμένα… Το συνεργατάκι μου το Όμορφο, την σύντροφο και συνοδοιπόρο μου, το Αγαπημένο μου Εμμάκι… :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Και φυσικά τον Άνθρωπο μου αυτόν που αποτελεί έμπνευση για εμένα, τη Βασούλα μου… :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Σας Αγαπώ τόσο πολύ και Σας Ευχαριστώ… Για Όλα!!!!
:cry: :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Βασουλα μου :romance-heartbeating:

Εμμακι μου :romance-heartbeating:

Γιωργακι μου :romance-heartbeating:

Ευγνωμονώ για ολα οσα Μοιραζομαστε :cry: :romance-heartbeating: @};-

αχ είχαμε μίνι συνάντηση φόρουμ εχτές! O:-) O:-) O:-)

όλοι κατάλαβαν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ... Μέχρι και το παγκάκι το κατάλαβε 8-}
:)) :)) ^:)^ ^:)^ σιγα μην δεν το καταλαβαινε :)) :)) :)) O:-) O:-) O:-)

Πολλα Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδακια :romance-heartbeating: εισασταν απιστευτοι, κανατε την καρδουλα μας να χτυπαει δυνατα :romance-heartbeating: και με τον χορό σας γεμισατε ακομα
περισσότερο τον χώρο Αγαπουλοσκονη :romance-heartsfade:
Αγαπημένα μου Φιλαρακια Ειμαστε Ενα :romance-heartbeating:
πολλεες αγκαλιτσες :romance-grouphug: :romance-grouphug:

vasoula έγραψε:αμ τι να πούμε για το κωλαράκι της Αννούλας? όχι πέστε μου...

Τυφλοί είναι γμτ? :angry-tappingfoot:
τι να πουμε :-w :-w που δεν ειχε ερκουλ μεσα στο γηπεδο και μολις βγηκε η Αννουλα με το
κολαλακι της φυσηξε ανεμοστροβιλος κατρινα.... τι δεν καταλαβαν :-??
δεν πειραζει ομως ...οοοοοοχχχι "καργιολακια "θα το καταλάβετε την επομενη φορα :violin:
και οχι μονο..... θα ξανα κατεβει ο Θωμακος αλλα με μαγιο ... >:) >:) >:)

Γιωργακι μου :romance-heartbeating: Ιωαννακι μου :romance-heartbeating:
δεν υπαρχουν λογια οταν βγηκατε να χορεψετε λες και εισασταν μονοι σας και δεν υπηχαν αλλοι.

Πολλα Μπραβο και Ευχαριστουμε για την μοναδικη Disco Hustle..... μας τρελααααννατε
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Μια Ομαδα μια Ψυχη μια Αγκαλια Ολοι Μαζι :cry: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Γιωργάκη μου γλυκέ >:d< >:d< >:d< :* :* :* :* :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Γιωργάκη μου :x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΧΟΡΟΣ”