Vaso έγραψε:ΜΠΕΤΤΥ έγραψε:Vaso έγραψε:Αγαπητοί αδερφοί
Για το χορευτικό της Παρασκευής τα αγόρια μας, Άγγελος, Στέφανος, Θωμάς (και ποιός άλλος???) έχουν άμεση ανάγκη από φούστα μαύρη, (ίσως με λάστιχο βοηθούσε, λόγω της φιδίσιας τους μέσης), της ομάδας 0 ρέζους αντρικό...
καθώς επίσης μια μαύρη μπλούζα ελαστική με τιραντούλες, επίσης της ομάδας Α ρέζους αντρικό...
Σας παρακαλώ να ενεργοποιηθείτε ψάχνοντας στα σεντούκια σας και να ενημερώσετε σχετικά με αυτό την ενορία σας.
σας ευχαριστώ πολύ
ο μητροπολίτης Χαχάνων

αγαπητε Μητροπολιτη ενημερωνω οτι η ηγουμενη διαθετει μια μαυρη φουστα με λαστιχο και σορτσακι απο μεσα την οποια και θα φερω αυριο για μπλουζακι νομιζω θα παρα ειναι κοντο και στενο αλλα θα το φερω παρα αυτα!

εντάξει αδερφή μου, φέρε την αύριο στο μοναστήρι να την ερευνήσωμεν, ως προς το αν χωράει το σορτσάκι τα....

"ο θεός να με συγχωρέσει"
ααααααααααααααααααααααααααα
Σεβασμιοτατε εχω να σας αναφερω οτι παρεληφθησαν απο τη μονη της ενοριας τα ενδυματα δια τους αρρενες αδελφους μας, και να προσθεσω οτι καποια απο αυτα εχουν μια διαφανεια....
σας ασπαζομαι εις το χεριν βεβαιως βεβαιως,
ταπεινα,
η αδελφη του ελεους
τώρα για να φύγει η ντροπή πάω να το ρίξω στις μετάνοιες
αγαπητη εξαδελφη, εεεεε αδελφη ηθελα να πω, θα σε ακολουθησω στις μετανοιες γιατι κι εγω αμαρτησα... δια του υπνου φυσικα
τσ τσ τσ...λίγο σεβασμός στο ράσο μου...άκου ρε...
αααααααααααααααααα που τη βρηκες αυτη τη φωτογραφια????? με σεβασμο βεβαιως βεβαιως ερωτω