ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πανίτσα!!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
- Madraoulas
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Σας ευχαριστώ πολυ μεσα απο τη καρδιά και τη ψυχή μου για το καλοσώρισμα μμμμμμμ βρε παιδια νομιζω ξαναγεννηθηκα νιώθω τοσο ηρεμη σαν ναρκωμένη ειμαι ..... ξυπνησα μεσα απο ενα βαθυ λυθαργο και τωρα κανω τα πρωτα μου βηματα.... χαιρομαι πολυ που ειμαι αναμεσα σας και παλι χαιρομαι που λιγο λιγο επανερχομαι και ενεργοποιουμαι ...
σας ευχαριστώ πολύ οπως παντα με συγκινειτε με τα λογια σας και με κανετε παντα να κλαιω απο τη συγκινηση

σας ευχαριστώ πολύ οπως παντα με συγκινειτε με τα λογια σας και με κανετε παντα να κλαιω απο τη συγκινηση
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
εδω εδω εδω θα ειμαι εδω για παντα κοντα σας μεχρι τα βαθια γεράματα ......
επανερχομαι φιλεναδιτσες μου επανερχομαι σιγα σιγα αλλα σταθερα
αχ ποσες φορες να σας το πω το ποσο σας αγαπω δεν χορταινω να θελω να σας αγκαλιασω ολες και να σας φιλισω γλυκα
ευχαριστω για τα καλοσωρισματα ευχαριστώ για τα παντα
κοριτσια λυπηθειτε με ειμαι στη αναρρωση και δεν κανει να κλαιω μα τα δακρυα αυτα ειναι δακρυα συγκινησης και χαρας για οσα διαβασα και οσα γραψατε και για οσα κανατε για μενα
σας αγαπω πολυ

αχ ποσες φορες να σας το πω το ποσο σας αγαπω δεν χορταινω να θελω να σας αγκαλιασω ολες και να σας φιλισω γλυκα
κοριτσια λυπηθειτε με ειμαι στη αναρρωση και δεν κανει να κλαιω μα τα δακρυα αυτα ειναι δακρυα συγκινησης και χαρας για οσα διαβασα και οσα γραψατε και για οσα κανατε για μενα
σας αγαπω πολυ
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
-
Επισκέπτης
καλως ηρθες φιλεναδιτσα!!!!xamogelo έγραψε:εδω εδω εδω θα ειμαι εδω για παντα κοντα σας μεχρι τα βαθια γεράματα ......
σας αγαπω πολυ
![]()
![]()
σιδερενια!!
’ντε πάλι!!!
Μα ποτέ δεν ξεκουράζεσαι εσύ;;
Μα ποτέ δεν ξεκουράζεσαι εσύ;;
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"