DVD - VIDEO

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: DVD - VIDEO

Δημοσίευση από Vasoula »

ε μα δεν είδες? ζήτησα καιρό Οκτωβρίου και νάτος! ;;)

πάντως έκανα έρευνα, πριν το ζητήσω...Το 90% που ρώτησα, τον ήθελαν...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Πανούλη ωραίοι οι μάγοι και πρωτότυπο σενάριο >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βασω :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

μια χαρά μας έφτιαξες κανονικά! :x
φυσάει αυτή την στιιγμή ένα δροσερό αεράκι >:d< >:d< >:d< O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Vaso έγραψε:ε μα δεν είδες? ζήτησα καιρό Οκτωβρίου και νάτος! ;;)

πάντως έκανα έρευνα, πριν το ζητήσω...Το 90% που ρώτησα, τον ήθελαν...
Το ερώτημα είναι ποιούς ρώτησες ... :-?
Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν άνω των 40 και πιθανά θα την έβγαζαν το καλοκαίρι στην Αθήνα ?? ε? :-D

Βέβαια , παρόλο που είμαι άνω των 40 και θα πάω διακοπές αυτός ο καιρός δεν με χαλάει καθόλου ...χι ,χι :-D
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Μας εφτιαξες τρελά λεμε!!και πολυ το απολαμβανω!! O:-) O:-) O:-) >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Βασουλα :)) :)) :))
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Εεε ας κοψει λιγο το αερακι ρε παιδι μου τουλαχιστον...ετσι λιγουλακι μονο :-s
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι! αρνούμαι [-(

Τασούλη ανήκεις στην μειοψηφία...

αν βρε κόψει το αεράκι, που κρατά χαμηλές τις θερμοκρασίες, θα τσιτσιριστούμε πάλι...Καλοκαίρι είναι...

για να έχει καιρό Οκτωβρίου, τον Ιούλιο, δεν μπορεί να γίνει με άλλον τρόπο, εκτός από τον αέρα...

είπαμε να κάνουμε μαγικά, αλλά όλα έχουν όρια :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:* :)) :)) :)) :)) :))
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Πανούλη ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d<
Αχχχχχ τι ωραίο αεράκι :greetings-clappingorange: :greetings-clappingorange:
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Εδώ μυκονο παραφυσαει παντως [-(
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Αφού είναι το νησί των ανέμων O:-)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Georgios

Δημοσίευση από Georgios »

Παιδάκια γλυκά!!! :x :x :x >:d< >:d< >:d<

Επειδί μου είχε ζητηθεί πριν κάτι μέρες από τα κοριτσάκια της δεύτερης ομάδας του χωρού για το πως μπορούν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν ταινίες από το gamato, ευθύς θα σας εξηγήσω πως αυτό μπορεί να γίνει...

Βήμα 1ο: Μπαίνουμε στο Google και πληκτρολογούμε gamato...

Βήμα 2ο: Επιλέγουμε το δεύτερο λινκ που γράφει Gamato - Movies... Παραθέτω και το λινκ που είναι gamato.ning.com/movies

Βήμα 3ο: Πατάμε το πράσινο κομβίον που λέει συνδεθείτε και μόλις ανοίξει η νέα σελίδα πάμε πάνω δεξιά που γράφει Είστε Νέος Χρήστης...

Βήμα 4ο: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας... Και πατάμε το κόκκινο κομβίον Εγγραφή...

Τέλεια τα καταφέρατε!!!! Μένουν μόνο κάποιες σημειώσεις...

Βήμα 5ο: Επιλέγουμε τη ταινία που μας αρέσει (βασικό αυτό)... Υπάρχει και το σχετικό πάνελ στα αριστερά μας το οποίο μπορεί να μας κατευθύνει στο να βρούμε την επιθυμητή ταινιούλα... Από τις κατηγορίες, προτεινόμενες μέχρι και εύρεση ταινιών (μπορεί να υπάρχει ακόμα και η πιο περίεργη)... Η εύρεση είναι τέρμα πάνω στο μαύρο φόντο και απλά γράφετε τον αγγλικό τίτλο της ταινίας...

Βήμα 6ο: Έστω ότι επιλέγω για παράδειγμα το After Earth (2013)... Πως θα τη δω??? Κάνω κλικ ή πάνω στην εικόνα ή κάτω από αυτή που γράφει Αναπαραγωγή... Αν επιθυμεί κάποιος/α μπορεί να δει και τρέιλερ...

Βήμα 7ο: Μια ταινία ή θα εμφανίζει διάφορα λινκ αναπαραγωγής ή θα γράφει μετάβαση στην ταινία όπου θα σε παραπέμπει κατευθείαν σε αυτή...
Στην πρώτη περίπτωση τα λινκ εμφανίζουν δυο μηχανές αναπαραγωγής ή σέρβερ ή πείτε το όπως θέλετε... Το Streemcloud και το flashx.tv... Εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο ή κυρίως αυτό όταν δεν υπάρχει επιλογή... Κάνουμε κλικ στο λινκ με το streemcloud...
ΠΡΟΣΟΧΗ... Θα εμφανιστούν τσόντες!!!! Με ένα μετρητή στη μέση της οθόνης... Ξεκινάει από τα 10sec... Μόλις μηδενίσει κάντε κλικ στο watch video now...

ΠΡΟΣΟΧΗ 2... Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής εμφανίζονται διάφορες εκνευριστικές διαφημίσεις... Σβήστε τις!!!!

Βήμα 8ο: Πατήστε το μεσαίο play > και μόλις αρχίσει να παίζει η ταινία, πράγμα που γίνεται αρκετά γρήγορα, πατήστε κάτω αριστερά αμέσως το pause... Δίνουμε λίγο χρόνο στην ταινία να φορτώσει στρίβοντας τσιγαράκι και μετά απολαμβάνουμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ 3... Σε περιπτώσεις αναπαραγωγής ταινιών πέραν του Streemcloud, π.χ στο flashx.tv και καθότι εμφανίζονται διάφορα play, δεν πατάμε εκεί που γράφει πλει ναου (κλικ χιαρ) αλλά πατάμε το πλει στα δεξιά μας το μπλε...
Και γενικότερα σε όποια άλλη μηχανή αναπαραγωγής πατάμε τα πιο διακριτικά κουμπιά που είναι τέρμα κάτω και ποτέ αυτά που είναι στη μέση... Αυτά στη μέση είναι για προγράμματα με πληρωμή...

Άντε και Καλή σας Διασκέδαση!!!! Ελπίζω το παραπάνω να σας κάλυψε... :* :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”