ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Εγώ σήμερα θα μαγειρεψω ντομάτες γεμιστές με μπακαλιάρο!
ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ είναι... να σας πω την συνταγή?
1 φιλέτο μπακαλιάρου 800 γραμμάρια
6 ντομάτες για γέμισμα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
Αδειάζουμε τις ντομάτες και σωτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το ψωμί και τους κρόκους του αυγού.
Γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάρκεια: 12 ώρες για το ξαλμύρισμα και 30 λεπτά στο φούρνο

1 φιλέτο μπακαλιάρου 800 γραμμάρια
6 ντομάτες για γέμισμα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
Αδειάζουμε τις ντομάτες και σωτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το ψωμί και τους κρόκους του αυγού.
Γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάρκεια: 12 ώρες για το ξαλμύρισμα και 30 λεπτά στο φούρνο

Αμα σου λεγαμε οχι.....θα την εγραφες?????

Ωραιοτατη συνταγη.....σλουρπ..!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
εεεε καλά και εσυ ρε Γιάννη εντάξει το καταλαβαμε
μαλιστα οποτε έχουμε
τρεις φετες του τοστ μουχλιασμενο
μμμ και εχω στην ψωμιερα σήμερα ωραιότατο μουχλασμένο

μαλιστα οποτε έχουμε

τρεις φετες του τοστ μουχλιασμενο
μμμ και εχω στην ψωμιερα σήμερα ωραιότατο μουχλασμένο

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Φωτεινουλι...
(
)

(

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Χορτόσουπα
1 μεγάλη φουντα μπροκολο, τα φουντακια μονο και καποια φύλλα
4 πατάτες μετριες
4 καρότα
3 πιπεριές κοκκινες και πρασινες
1 κλαδάκι σελινο
αλατι, πιπερι, λαδάκι
πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τα λαχανικα, κόβουμε στα τεσσερα στις πατάτες, τα καρότα, τις πιπεριες
βαζουμε όλα τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και σσεδόν τα καλυπτουμε με νερό, τα βράζουμε σε χαμηλη φωτιά και προσθετουμε αλατι πιπερι λαδι
όταν τα λαχανικά βρασουν καλά και μαλακώσουν, ή αμεσως στην καταρόλα ή σε ξεχωριστό μηχανημα τα περναμε απο το μπλεντερ και φροντίζουμε να πολτοπιοηθουν με όσο ζουμι θελουμε αναλογα με το πόσο αραιη θελουμε την χορτόσουπα
μπορόυμε να προσθεσουμε μεσα και κομματακια απο κρουτον, ή ψαρι έαν θελουμε
καλή επιτυχία
1 μεγάλη φουντα μπροκολο, τα φουντακια μονο και καποια φύλλα
4 πατάτες μετριες
4 καρότα
3 πιπεριές κοκκινες και πρασινες
1 κλαδάκι σελινο
αλατι, πιπερι, λαδάκι
πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τα λαχανικα, κόβουμε στα τεσσερα στις πατάτες, τα καρότα, τις πιπεριες
βαζουμε όλα τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και σσεδόν τα καλυπτουμε με νερό, τα βράζουμε σε χαμηλη φωτιά και προσθετουμε αλατι πιπερι λαδι
όταν τα λαχανικά βρασουν καλά και μαλακώσουν, ή αμεσως στην καταρόλα ή σε ξεχωριστό μηχανημα τα περναμε απο το μπλεντερ και φροντίζουμε να πολτοπιοηθουν με όσο ζουμι θελουμε αναλογα με το πόσο αραιη θελουμε την χορτόσουπα
μπορόυμε να προσθεσουμε μεσα και κομματακια απο κρουτον, ή ψαρι έαν θελουμε
καλή επιτυχία

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...