Τώρα για το άλλο που υπονοείς και ξεράθηκες στα γέλια... τι να σου πω? Θα δείξει....χαχαχα, καλά κλαίω πρωί πρωί
Αννούλα, στην φύση δεν γίνεται, κλειστός χώρος, γιατί μάλλον θα μας επιτεθούν όλοι οι μελισσούλοι των αγρών και θα τρέχουμε για "αμμωνίες"...αχαχαχαχαχα!!!!!
Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα δηλαδή. :lol:
Αχ! Ελπίζω να μην έχω μάθημα!!!!
Αρχίσαμε τα βογγητά από τώρα? :lol: "Αχ" έλα μετά το μάθημα ή πριν! όλοι οι καλοί χωράνε!
Καλημέρα Εμμα!
There is a difference between knowing the path and walking the path
Καλημέρα Νίκο, Βάσω, Καλλιόπη....και σε όλο το επιτελείο του 2ου κέντρου........
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εγω θα λέω τα γήινα..κι εσυ Βάσω τα πνευματικά....!!!!!
Μήπως τελικα να ανοίγαμε αυτό το γραφείο...??
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Δεν σε αποκλείω καλέ.....το σεμινάριο στα χέρια σου.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!...αααα.....εχω χασει επεισοδια :evil:
Θα εχει και..κερκιδα το σεμιναριο? :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Vaso έγραψε:
Πάντως με πμ παιδιά οι ενημερώσεις, γιατί θα μαζευτεί όλη η Αθήνα....και τα περίχωρα...χαχαχαχα!!!!
Εχουνε και τα περίχωρα 2ο κέντρο under construction!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!