αυτό δεν αφορά την ατομική σου εμπειρία, αλλά θεωρώ ότι αφορά μια άποψη γενικά για όλους...Εξάλλου είναι μια ενέργεια που έχουμε μέσα μας, αφύπνιση θέλει όχι μύηση.
Για τον ατομικό σου δρόμο, φυσικά δεν έχω και δεν μου πέφτει λόγος να έχω άποψη...
Αν εσύ είσαι χαρούμενος στην ζωή σου και έχεις ξεκαθαρίσει με τα εσωτερικά σου εμπόδια, εγώ γιατί να έχω πρόβλημα με αυτό...?
Κανείς δεν σου κάνει επίθεση και περισσότερο ακόμα κανείς μας δεν λέει ότι με το ρέικι αφυπνίζεσαι ντε και καλά...
Προς θεού να μην γίνει παρεξήγηση...
Με το ρέικι έχεις απλά την δυνατότητα να έρθεις πιο ουσιαστικά σε επαφή με τον Εαυτό σου...Τίποτα Μιχαήλ δεν μας χαρίζεται εύκολα στην ζωή...
Και στο λέω εγώ, που από τα 14 επικοινωνούσα με κάποια οντότητα που ένιωθα ότι ήταν ο Μιχαήλ...
Παρ' όλα αυτά ο δρόμος μου ήταν δύσβατος και γεμάτος ασθένειες...γιατί φοβήθηκα να ζήσω με αγάπη...
Το ότι επανήρθα μέσω του ρέικι, δεν σε αφορά φυσικά...
Αφορά όμως εμένα και την εμπειρία μου...
Και αυτή είναι η ολοκληρωμένη μύηση στο φυσικό πεδίο, που δεν σε αφήνει ανάπηρο να στηρίζεσαι στην έξωθεν βοήθεια...
Γιατί κάποια στιγμή όλοι οι πάνω "κωφεύουν" και σε αφήνουν μόνο και αβοήθητο να πάρεις τον προσωπικό σου δρόμο με ελευθερία και όχι με δεκανίκια...