Αφυπνιση / Ascension

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εξάλλου είναι μια ενέργεια που έχουμε μέσα μας, αφύπνιση θέλει όχι μύηση.
αυτό δεν αφορά την ατομική σου εμπειρία, αλλά θεωρώ ότι αφορά μια άποψη γενικά για όλους...

Για τον ατομικό σου δρόμο, φυσικά δεν έχω και δεν μου πέφτει λόγος να έχω άποψη...
Αν εσύ είσαι χαρούμενος στην ζωή σου και έχεις ξεκαθαρίσει με τα εσωτερικά σου εμπόδια, εγώ γιατί να έχω πρόβλημα με αυτό...?

Κανείς δεν σου κάνει επίθεση και περισσότερο ακόμα κανείς μας δεν λέει ότι με το ρέικι αφυπνίζεσαι ντε και καλά...

Προς θεού να μην γίνει παρεξήγηση...

Με το ρέικι έχεις απλά την δυνατότητα να έρθεις πιο ουσιαστικά σε επαφή με τον Εαυτό σου...Τίποτα Μιχαήλ δεν μας χαρίζεται εύκολα στην ζωή...
Και στο λέω εγώ, που από τα 14 επικοινωνούσα με κάποια οντότητα που ένιωθα ότι ήταν ο Μιχαήλ...

Παρ' όλα αυτά ο δρόμος μου ήταν δύσβατος και γεμάτος ασθένειες...γιατί φοβήθηκα να ζήσω με αγάπη...

Το ότι επανήρθα μέσω του ρέικι, δεν σε αφορά φυσικά...
Αφορά όμως εμένα και την εμπειρία μου...
Και αυτή είναι η ολοκληρωμένη μύηση στο φυσικό πεδίο, που δεν σε αφήνει ανάπηρο να στηρίζεσαι στην έξωθεν βοήθεια...

Γιατί κάποια στιγμή όλοι οι πάνω "κωφεύουν" και σε αφήνουν μόνο και αβοήθητο να πάρεις τον προσωπικό σου δρόμο με ελευθερία και όχι με δεκανίκια...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eleni »

Και στο λέω εγώ, που από τα 14 επικοινωνούσα με κάποια οντότητα που ένιωθα ότι ήταν ο Μιχαήλ...
Εχεις σκεφτει οτι μπορει να ησουν εσυ απο το μελλον?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι δεν ήμουν εγώ...΄Ηταν οντότητα!

Και τώρα είμαι σε θέση να το γνωρίζω εσωτερικά...

Εικόνα

Δημοσίευση από eleni »

μια χαρα οντοτητα μου φαινεσαι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τώρα είναι διαφορετικά Ελενάκι...

Τότε δεν ήμουν μια χαρά...

Οι οντότητες υπάρχουν αν αυτή είναι η απορία σου...

Είναι πολύ εγωιστικό να θεωρείς τους ανθρώπους σαν μόνα όντα στο σύμπαν...

Δεν ήταν μόνο ο Μιχαήλ στην πορεία μου...΄Ηταν κι άλλοι, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για αναφορά...

Ξέρω πολύ καλά ποιός είναι κοντά μου και γιατί...

Αλλά αυτό δεν προέκυψε από το ρέικι...Προέκυψε γιατί αυτό ήταν η εξελικτική πορεία της ψυχής μου...Απλά η Βάσω το ολοκλήρωσε και το ολοκληρώνει ακόμα...

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Οι οντότητες υπάρχουν αν αυτή είναι η απορία σου...
>:d< :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Δηλαδή δεν μπορεί να είναι καθαρός ο δρόμος μου? Δεν ανέφερα ότι έχω μπερδευτεί η ότι είναι εμπόδια στην ζωή μου.
Έκανες επικοινωνία από τα 14 λες. Τότε θα ξέρεις πολύ καλά την αγάπη που παίρνεις από την άλλη μεριά και την καθοδήγηση...

Γιατί πρέπει να έχω εμπόδια και να με έμαθαν κομπογιαννίτες? Επειδή είναι κάτι άλλο.
Ο προορισμός είναι ίδιος αλλά έχει πολλά μονοπάτια, ο καθένας έχει την αλήθεια του και προχωρεί.
Όσο για τις μυήσεις δεν της ακύρωσα ούτε είπα ότι δεν δουλεύουν, απλά πιστεύω ότι γίνετε και αλλιώς.

Αυτά με αγάπη.

Δεν ήρθα στο φόρουμ για αυτό που κάνουμε τώρα. Ας ζήσει ο καθένας την εμπειρία του όσο καλύτερα μπορεί.

@};- @};- :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

galazia_sfaira έγραψε:
στο μέγεθος που αυτή έχει αναπτυχθεί και δεν είναι συγκινησιακή πρόθεση...
Βρε Βασουλα μου....τι εννοείς εδώ;
:-?
η μητέρα μου πχ. έχει συγκινησιακή πρόθεση όταν παρακαλάει τον θεό να την βοηθήσει...
Αναφέρεται μόνο στο συναίσθημα και αυτό που νιώθει είναι "κατώτερος"...οπότε χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη από κάποιον που στο δικό της συναισθηματικό κόσμο είναι "ανώτερος"...

Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Εαυτό, αφορά μόνο το συναισθηματικο μας πεδίο, μια και το Πνεύμα μας δεν επεμβαίνει εκεί...

Η πνευματική πρόθεση αναπτύσσεται όσο αναπτύσσεσαι κι εσύ προς το κέντρο της καρδιάς, όσο περισσότερο νιώθεις τον Εαυτό σου και όσο περισσότερο βιώνεις την εσωτερική θειότητα, χωρίς συναισθηματικές προεκτάσεις...

Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις σφαιρουλίνι...

Το συναισθηματικό πεδίο επηρεάζει την ζωή μας, λόγω των συγκίνησεων, των επιδιώξεων και των προσδοκιών που έχουμε από αυτήν...

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

ΑΠΟΛΥΤΑ έχω καταλαβει.Ρώτησα όμως γιατι ειναι σημαντικό να γίνει διαχωρισμος για να δουμε ότι ίσως.....να νομίζουμε ότι κατι συμβαίνει γιατι απλά θελουμε να συμβεί.Οποτε η πρόθεση μονο πνευματικότητα δεν εχει ......
ΑΠΟΛΥΤΑ Βασω μου γλυκεια! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

eudemonia έγραψε:Δηλαδή δεν μπορεί να είναι καθαρός ο δρόμος μου? Δεν ανέφερα ότι έχω μπερδευτεί η ότι είναι εμπόδια στην ζωή μου.
Έκανες επικοινωνία από τα 14 λες. Τότε θα ξέρεις πολύ καλά την αγάπη που παίρνεις από την άλλη μεριά και την καθοδήγηση...

Γιατί πρέπει να έχω εμπόδια και να με έμαθαν κομπογιαννίτες? Επειδή είναι κάτι άλλο.
Ο προορισμός είναι ίδιος αλλά έχει πολλά μονοπάτια, ο καθένας έχει την αλήθεια του και προχωρεί.
Όσο για τις μυήσεις δεν της ακύρωσα ούτε είπα ότι δεν δουλεύουν, απλά πιστεύω ότι γίνετε και αλλιώς.

Αυτά με αγάπη.

Δεν ήρθα στο φόρουμ για αυτό που κάνουμε τώρα. Ας ζήσει ο καθένας την εμπειρία του όσο καλύτερα μπορεί.

@};- @};- :x >:d<
Τι κάνουμε τώρα Μιχαήλ?
Μοιραζόμαστε, αν δεν το κατάλαβες...

Στο είπα και στο πμ. δεν με αφορά ο δρόμος του καθενός, και από όποιο σημείο θέλει να έρθει σε επαφή με τον Εαυτό του...

Ναι βίωσα την αγάπη στην διάρκεια των επικοινωνιών μου. Την τέλεια αγάπη, που δεν απαιτεί τίποτα γιατί είναι χώρος ανάπτυξης και όχι συναίσθημα...

Δεν με βοήθησε όμως κανείς στον ατομικό μου δρόμο, αυτόν της ανάπτυξης στο φυσικό μου πεδίο...
Εκεί μου επέτρεψαν να "φάω τα μούτρα" μου...

Δεν καταλαβαίνω γιατί θυμώνεις όμως Μιχαήλ?

Δεν είσαι έτοιμος να στηρίξεις τον δρόμο σου?

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είχα επικοινωνίες, και όσοι με κοίταζαν σαν ούφο, τους έδειξα απλά τι είμαι...Αυτό νομίζω αρκεί, αν δεν χρειάζεσαι κι εσύ δικαιολογίες, γι' αυτό που βιώνεις...

Μοιράσου το λοιπόν μαζί μας με αγάπη, ακόμα και αν κάποιοι δεν το αποδέχονται...Φτάνει που για σένα είναι δρόμος ανάπτυξης...

:x :x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν χρειάζεται να κάνεις ρεικι για να δουλεύεις με ενέργειες... Ούτε να μου δώσει κάποιος κάτι που μου ανήκει.
Μπορεί να γίνει και πνευματική μύηση. Γιατί να μου την δώσει άνθρωπος?
Ευδαιμονία , αν δουλεύεις με την ενεργεια χωρίς να εχεις την απαραίτητη ψυχική αντοχή , τοτε ναι , υπάρχει το ενδεχόμενο να εμπλακείς σε ανεπιθήμητες καταστάσεις και αυτό λόγω της ανετοιμότητας που θα εχεις σαν ατομο.
Ατομο είναι , αυτό που δεν τεμνεται , πράγμα που μεταφυσικά σημαίνει ενα ολοκληρο ανθρωπο. Δλδ ενα ανθρωπο που εχει καταφερει να ενωσει την υλη με το πνεύμα.
Ομως για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο χρειάζεται οχι μόνο την γνωση και την λογική του αλλα και κατι αλλο που σταθεροποιείται με την μύηση. Αλλιως αν πάει γυρευοντας θα εκτεθεί .......και δεν θα μπορεί να προφυλαχθεί.

Η μόνη προστασία που ισχυει είναι αυτή που αποκτάται μεσω της αυτογνωσίας και οχι μόνο μεσω των τεχνικών.
πχ οσο και τελεια να είναι η τεχνική που πετάει ο πιλότος το αεροπλάνο αν δεν ξέρει πως να κραταει την ψυχραιμία του και δεν γνωρίζει τα ορια του , είναι αχρηστη μόλις οι αναταράξεις πληθύνουν.....
Για να είμαστε ακριβεις ολα εξαρτωνται απο το τι θέλει κανείς ...

Όποτε μου λες ότι ο μόνος δρόμος είναι το ρεικι?

Θεωρό προσωπική επίθεση όταν κάποιος κοροϊδεύει τα πιστεύω μου. Δεν γεννηθήκαμε όλοι μάστερ σε κάτι.
Δεν μου μαθαίνει κανείς να περπατώ στο μονοπάτι μου, τον δρόμο μου έδηξαν.

Δεν είναι ο μόνος δρόμος το ρεικι αλλα οπως και ναναι για να προχωρήσεις χρειάζεται κάποιος που να εχει πέρει τον δρόμο και να μπορεί να σε πάει και εσενα κάπως ηρεμα. Διαφορετικά πειραματιζόμενος , μπορεί να βρεις πολλα και διάφορα εκτός των αρχαγγέλλων. Σημασία σε αυτή την εργασία δεν εχει μόνο η συναισθηματική μας πρόθεση που συνήθως κρύβει μια παρακλητική μορφή αναζήτησης βοήθειας αλλα και η κατασταση στην οποία είμαστε μια και μεσω αυτης προσελκύουμε την δόνηση που μας ταιριάζει.
Απλως εμείς εδω , εχουμε διαλέξει αυτή την διαδρομή ....

Προσωπικά δεν βρίσκω κατι μεμπτό στα πιστεύω σου παρα μονο ενα ενθουσιασμό ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 25 Φεβ 2009 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δεν έχω θυμώσει καθόλου... Με εσένα έχω πει είναι δύσκολο να φέρω αντίθετη άποψη γιατί ξέρης πολλά, έχεις πολύ γνώσει.
Ο δρόμος μου είναι αρκετά καθαρός και φωτεινός, και δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό.
Όσο για τα σκαμπανεβάσματα που λέμε και ότι μαθαίνεις να ζεις χωρείς φόβο δεν νομίζω να κοιμάται κανείς με της πόρτες ανοιχτές ή να αφήνει το αμάξι του ξεκλείδωτο, πνευματικός φόβος ναι δεν πρέπει να υπάρχει. Αλλά όσο είμαστε στην 3η διάσταση και έχουμε υλη ο φόβος ίσως σε μικρό βαθμό θα υπάρχει. Αν δεν έπρεπε να περνάμε από σκαμπανεβάσματα θα συνεχίζαμε την ζωή μας στης μεγαλύτερες διαστάσεις και όχι σε αυτήν.
Η κάθε ψυχή έχει τον δικό της σκοπό άσχετα με το τι επιλέγουμε εμείς πριν την ακούσουμε.

:x @};-
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Και παρακαλώ σταματήστε να μου απαντάτε λες και είπα οτι είμαι μπερδεμένος. :-D

Ίσως το ρεικι όπως είπα στο chat εχτές στον Ηλία είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κάποιος γιατί σου εξηγεί πολλά βασικά πράγματα που κάποιος άλλος ίσως να μην έκανε

@};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εξάλλου είναι μια ενέργεια που έχουμε μέσα μας, αφύπνιση θέλει όχι μύηση.
Χαλάρωσε ευδαιμονία [ το συνάισθημα που λέγαμε]...
Το ολο θέμα δεν είναι να αφυπνιστούμε μονο αλλα να δούμε τι θα κάνουμε την ενεργεια που θα λάβουμε μετα ....ωστε να είμαστε αρμονικοί. Εκεί επιδρα η μυηση και οι συζητήσεις που εχουν την θέση της εμπειριας και της διδασκαλίας....
Ακομη και οταν πάιζουμε είναι η αποφόρτηση ενέργειας....... :-D :))
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλε τι γινετε εδω?????????

Ποσες σελιδες γραφτηκαν απο χθες ???????

Αν εμπαινα πρωτη φορα στο φορουμ και επεφτα σε αυτο το τοπικ θα ειχα μπερδεψει τις βουρτσες με τις χτενες ...

Απο τα γραφομενα παντως ,κατι μου λεει οτι ο Γιωργος δε μπηκε μονος του εδω.

Και επειδη ηδη καταλαβα απο τις πρωτες μονολογιες τι παιζεται...

και επειδη ηδη δοθηκαν οι απαντησεις στον μονολογο τους απο τους κατεχοντες την γνωση περι του θεματος ....εγω την κανω απο δω με ελαφρα πηδηματακια >:\
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”