ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Re: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

evi έγραψε:Το πρόβλημα είναι πως μετα την αποτυχία με την ΔΕΠΑ, πρέπει να δείξει πυγμή ο Σαμαράς, έτσι το αποκλείω να το πάρει πίσω, γιατί θα είναι μεγάλη ήττα γι' αυτόν. Ο Βενιζέλος κι ο Κουβέλης, φαίνεται να είναι σε αδιέξοδο αλλά θα υποχωρήσουν. Αδυνατούν να αναλάβουν την ευθύνη των εκλογών.
Γιατί το λες με τόση σιγουρια Ευη; Υπάρχει κάτι τόσο σιγουρο στην πολιτική, στην κοινωνία ή στην ζωή μας. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα στις θελήσεις των ανθρώπων δεν φέρνει τον τελικό δρόμο.;Αν οι αντιδράσεις των κοινωνιών στην Ελλάδα και όχι μόνο είναι τέτοιες που οι προιστάμενοι του σαμαρά του πουν να υποχωρήσει τι λες να κάνει; Ηδη νομίζω η επίδειξη πυγμής απέτυχε, έχει ηττηθεί κατα κράτος. Η ΕΡΤ συνεχίζει να εκπέμπει παντού και την δείχνουν κανάλια όπως το CNN. Ενω ενα βελγικό κανάλι έβαλε το σήμα της ΕΡΤ στην οθόνη του. =)) =)) =))
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλά, μπουρδολογίες και παπαρολογίες λένε...

Λίγο Λογική...

ποιός εργαζόμενος σε καλές (και όχι ιδανικές, απλά σε καλές) συνθήκες εργασίας θα ήταν σε θέση να καταγγείλει την εργοδοσία?
Μόνο ένας παντελώς ανόητος θα έκανε καταγγελία, για συνθήκες που δεν υφίστανται...
Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας που αναρτήθηκε από τους εργαζομένους.

από τους εργαζόμενους αναρτήθηκε και όχι από τον οποιοδήποτε άσχετο, όπως ισχυρίζεται η επιστολή-απάντηση της εταιρίας...

από δημόσιες σχέσεις και μάρκετινγκ ξέρουμε κι εμείς...Αλλά μέσα στην κατανόήσή μας, η ελάχιστη ευφυία λέει ότι δεν υπάρχει καπνός, όπου δεν υπάρχει και φωτιά...

Εγώ, έτσι χωρίς λόγο, χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο, την Πίτσα Φαν την είχα αποκλείσει παντελώς από το ρεπερτόριο επιλογών μου, όταν χρειαζόμουν για φαγητό, κάτι απ' έξω...

Με κυνηγάνε ένα χρόνο τώρα, να πάρω μία πίτσα δώρο, που μου έτυχε κατόπιν κλήρωσης λένε, αλλά δεν μου εξηγούν που βρήκαν τα στοιχεία μου...Σ' αυτό΄κρατώ κάποιες επιφυλάξεις, ότι μπορεί τα κορίτσια, όταν μέναμε μαζί, να είχαν παραγγείλει κάτι από εκεί...Αλλά πόσα χρόνια κρατάνε στοιχεία?

Η αίσθησή μου για την εταιρία αυτή ήταν πάντα ότι είναι πολυ "πρόχειρη" και κακής ποιότητας, χωρίς να την έχω δοκιμάσει...
Διαισθήσεις είναι αυτές...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ο Σαμαράς είναι μια ακραία προσωπικότητα Παναγιώτη, διαφαίνεται από όλη την πολιτική του σταδιοδρομία και από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Από κει προκύπτει η σιγουριά μου πως δεν θα υποχωρήσει, χωρίς φυσικά να μην υπάρχει η πιθανότητα να κάνω λάθος και μακάρι δηλαδή.
Θα είναι μεγάλο χτύπημα για το προφίλ που χτίζει όλον αυτό τον καιρό, ειδικά μετά την αποτυχία με την ΔΕΠΑ, να αναγκαστεί να ανοίξει την ΕΡΤ. Γι' αυτό όπως βλέπεις, έχει προτιμήσει τον δρόμο της πόλωσης και των ακραίων δηλώσεων που ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Έφτασαν να κατηγορούν το BBC ως εμπόρους όπλων, τα ιδιωτικά κανάλια να κάνουν μηνύσεις στους εργαζομένους της ΕΡΤ, ο Κεδίκογλου, ο οποίος είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ με μέσον και έχει διορίσει ένα σωρό συμβούλους με παχυλούς μισθούς, κατηγορεί τους εργαζόμενους για διαφθορά και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ο Σαμαράς πιέζει τους δύο εταίρους του, πως αν δεν συμμορφωθούν, θα πάνε σε εκλογές, κάτι το οποίο βέβαια απεύχεται η Μέρκελ.

Ηδη η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει παρανόμως.
Τίποτε δεν δείχνει, πως εχει διάθεση, να αφουγκραστεί την θέληση του κόσμου. Πολύ εντέχνως, οσοι αντιδρούν τους έχει κατηγοριοποιήσει ως διεφθαρμένους, εκφραστές συντεχνιων, λαμόγια και άλλα τέτοια ωραία.

Η μόνη ανατροπή που μπορεί να συμβεί, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι οι εκλογές.
Αλλά αυτές δεν τις θέλει το Βερολίνο...

Αναμένω, τί θα γίνει στην ψηφοφορία. Αν τα συνεταιράκια ψηφίσουν το νομοσχέδιο, κάτι που ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν πως θα πράξουν, με το επιχείρημα πως οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για την χώρα, τότε περιμένω πως τα ΜΑΤ, θα μπουν μέσα στο προαύλιο της ΕΡΤ. Μέχρι τότε, ο Σαμαράς πιέζει. Όχι τον κόσμο που αντιδρά. Τους συνέταιρούς του, μαζεύει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή και δείχνει στον Σόιμπλε, πόσο ισχυρός είναι.

Αυτή όμως είναι η άποψή μου... :lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

evi έγραψε:Τίποτε δεν δείχνει, πως εχει διάθεση, να αφουγκραστεί την θέληση του κόσμου. Πολύ εντέχνως, οσοι αντιδρούν τους έχει κατηγοριοποιήσει ως διεφθαρμένους, εκφραστές συντεχνιων, λαμόγια και άλλα τέτοια ωραία.
Καλά τώρα ο Σαμαρας να αφουγκραστεί τον κόσμο δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα. Δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι αν οι αντιδράσεις του κόσμου στην ελλάδα και στην ευρώπη ήταν τέτοιες ώστε να του δωθεί εντολή να υποχωρήσει πως θα το κάνει. Προς ώρας η έντολή ήταν μην κανετε εκλογές (έως τον Σεπτέμβρη;) και την ακολούθησαν.
Παρόλα αυτά η ΔΗΜΑΡ έφυγε το περιμέναμε;
Επίσης στην ΕΡΤ είναι η πρώτη φορά που δεν κατάφεραν να διασπάσουν, πλειοψηφικά τουλάχιστον, την κοινωνία και να κατηγορούνται οι απλοι έργαζόμενοι στην ΕΡΤ σαν λαμόγια.
Για να δούμε...

@};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Η ΔΗΜΑΡ προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει. Επέλεξε κατά την προσφιλή τακτική του Κουβέλη, την λύση του Πόντιου Πιλάτου κατά την γνώμη μου. Φεύγω μεν αλλά στηρίζω την κυβέρνηση δε...
Άλλαξε ο Μανωλιός...
Επίσης στην ΕΡΤ είναι η πρώτη φορά που δεν κατάφεραν να διασπάσουν, πλειοψηφικά τουλάχιστον, την κοινωνία και να κατηγορούνται οι απλοι έργαζόμενοι στην ΕΡΤ σαν λαμόγια.
Αυτό είναι πραγματικά το θετικό. :lol:

Έχουν στριμωχθεί και λένε απίστευτες σαχλαμάρες, με κορυφαία την ατάκα του πρωθυπουργού "Και τα δύο κόμματα διόριζαν για χρόνια αλλά... διόριζαν ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!" @-)

Και σε ελεύθερη μετάφραση ... "αυτό θα αλλάξει μην ανησυχείτε και τώρα με την ΝΕΡΙΤ θα διορίζουμε μοναχά δεξιούς και άντε και λίγους πασοκους για να μην μου τα πρήζει ο χοντρός"

Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

evi έγραψε: Έχουν στριμωχθεί και λένε απίστευτες σαχλαμάρες, με κορυφαία την ατάκα του πρωθυπουργού "Και τα δύο κόμματα διόριζαν για χρόνια αλλά... διόριζαν ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!" @-)
Ευη συγνώμη για την κριτική αλλά είσαι πολύ αυστηρη με τους ανθρώπους. Αφού ξέρουμε πόσο σχετική είναι η αλήθεια του καθενός. Για τον Σαμαρά αριστερός είναι και ο Μητσοτάκης. =)) =)) =))
evi έγραψε:Και σε ελεύθερη μετάφραση ... "αυτό θα αλλάξει μην ανησυχείτε και τώρα με την ΝΕΡΙΤ θα διορίζουμε μοναχά δεξιούς και άντε και λίγους πασοκους για να μην μου τα πρήζει ο χοντρός"
:)) =)) :)) =))
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θερίζουν τα «σιρόπια του βιασμού»

«Είχα πάει με την παρέα μου σε ένα μπαρ στο κέντρο. Ηπιαμε από δύο ποτά.

Ξύπνησα γυμνή στο κρεβάτι». Η περιγραφή της κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού μετά μια συνηθισμένη βραδινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει εικόνες από το πριν και το μετά, αλλά απολύτως καμία για το επίμαχο διάστημα του εγκλήματος.

Κάθε προσπάθεια της κοπέλας να θυμηθεί προσκρούει σε μαύρο σκοτάδι κι αυτό της προκαλεί εκνευρισμό, σύγχυση, θυμό και τρόμο. Εχει παραισθήσεις, υποψιάζεται και φίλους της, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει. Συνθετικές ναρκωτικές ουσίες σε υγρή μορφή, με ισχυρή κατασταλτική δράση, γνωστές και ως «σιρόπια του βιασμού», ενοχοποιούνται για παρόμοια περιστατικά που έχουν καταγραφεί και στην Ελλάδα.

Είναι άχρωμα, άοσμα και άγευστα, αναμειγνύονται στο ποτό και προκαλούν απώλεια μνήμης και μείωση των αντιστάσεων, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανιχνευτούν εργαστηριακά, αφού αποβάλλονται γρήγορα από τον οργανισμό.

Η κατάσχεση στη Θεσσαλονίκη ποσότητας 1 κιλού και 815 γραμμαρίων μίας τέτοιας υγρής ναρκωτικής ουσίας -της GBL- την περασμένη Παρασκευή ενισχύει τους φόβους για διάδοση της χρήσης «ναρκωτικών του βιασμού σε ραντεβού» (γνωστών διεθνώς ως date-rape drugs) στη χώρα μας.

Ο 27χρονος έμπορος, που συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, είχε στήσει ένα μικρό... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, αφού εκτός από το GBL βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες κι άλλων τύπων επικίνδυνων συνθετικών διεγερτικών, όπως μεφεδρόνη (γνωστή ως «μιάου») και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ή «κοκαΐνη των φτωχών»).

Χημικό διαλυτικό
Το GBL (Γάμα-Βουτυρολακτόνη) είναι χημικό βιομηχανικό διαλυτικό που χρησιμοποιείται σε βαφές, εντομοκτόνα, πλαστικά και μελάνια.

Αποτελεί πρόδρομη ουσία του GHB (Γάμα-Υδροβουτυρικό οξύ), του υπ' αριθμόν ένα «ναρκωτικού του βιασμού», το οποίο και αντικατέστησε ως κύριο συστατικό της «υγρής έκστασης» λόγω κόστους και έλλειψης στην «αγορά». Πωλείται on-line και κάνει θραύση στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Η ουσία έχει ισχυρή κατασταλτική δράση, που μπορεί να προκαλέσει στο θύμα απώλεια συνείδησης και αδυναμία να προβάλλει αντίσταση, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται αναμεμειγμένη σε ποτό για πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης και για ληστείες.

Σε περιπτώσεις βιασμών με χρήση «σιροπιού του βιασμού» το θύμα εμφανίζει απώλεια μνήμης, ναυτία, υπερβολική υπνηλία, σπασμούς, σύγχυση, απώλεια ελέγχου και αφύσικη κατάργηση των αναστολών, με αποτέλεσμα να γίνεται έρμαιο στα χέρια του βιαστή. Στις καταθέσεις τους στις αστυνομικές αρχές τα θύματα θυμούνται ελάχιστα ή και τίποτα.

«Η ανίχνευση τέτοιων ουσιών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το άτομο έχει εκτεθεί στιγμιαία και μόνο μία φορά σε αυτές», είπε στο «Εθνος» τοξικολόγος που έχει κληθεί πρόσφατα να διερευνήσει ανάλογο περιστατικό.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, το θύμα καθυστερεί να απευθυνθεί στις Αρχές, με αποτέλεσμα η ουσία να έχει ήδη αποβληθεί από τον οργανισμό και να μην ανιχνεύεται. Αλλα συμπτώματα και παρενέργειες από τη χρήση GBL και GHB είναι ίλιγγος, μυϊκή ατονία, δύσπνοια, προβλήματα κινητικότητας και όρασης, εφίδρωση, πτώση αρτηριακής πίεσης κ.ά., ενώ μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε κώμα και θάνατο.

Σούπερ μάρκετ ναρκωτικών στο σπίτι του
Ο 27χρονος έμπορος ναρκωτικών, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, με ποσότητες 6 διαφορετικών απαγορευμένων ουσιών.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ύστερα από υπόδειξη ενός άλλου νεαρού, 21 ετών, που συνελήφθη να κατέχει ένα μπουκαλάκι με 80 γραμμάρια υγρού ναρκωτικού GBL και ένα μικροδέμα χασίς.

Στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία φιάλη με 1 κιλό και 735 γραμμάρια GBL, τρία δέματα ναρκωτικής ουσίας «μιάου», συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων, ένα δέμα κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA), βάρους 29 γραμμαρίων, ένα μικροδέμα μεθυοπροπανίνης 1 γραμμαρίου, ένα μικροδέμα χασίς 2 γραμμαρίων και 21 ναρκωτικά χάπια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι το 2009 είχε κατασχεθεί στη Θεσσαλονίκη ποσότητα GHB άνω των 2,5 κιλών.

«ΜΙΑΟΥ»: Η μεφεδρόνη, γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών ως «μιάου», είναι ισχυρό συνθετικό διεγερτικό, που παρασκευάζεται κυρίως στην Κίνα και εισάγεται στην Ευρώπη συνήθως ως «φυτικό λίπασμα». Εχει τιμή που την καθιστά προσιτή στους περισσότερους χρήστες και παρουσιάζει την ίδια ευφορία με το έκστασι και τις αμφεταμίνες. Προκαλεί ταχυκαρδία, κρίσεις πανικού, μυϊκούς σπασμούς και παραισθήσεις, ενώ έχει ενοχοποιηθεί για δεκάδες θανάτους στη Μ. Βρετανία.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ: Η λεγόμενη «κοκαΐνη των φτωχών» είναι ένα ισχυρό συνθετικό νευροδιεγερτικό. Καπνίζεται, εισπνέεται, λαμβάνεται ενδοφλέβια ή πίνεται διαλυμένο σε ποτό και προκαλεί ισχυρό εθισμό. Ο χρήστης νιώθει ευφορία και υπερκινητικότητα. Οι παρενέργειες είναι ορατές στην εμφάνιση του χρήστη (απώλεια βάρους, ακμή, μυκητιάσεις, σάπισμα δοντιών κ.ά.).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

http://gr.news.yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ευη συγνώμη για την κριτική αλλά είσαι πολύ αυστηρη με τους ανθρώπους. Αφού ξέρουμε πόσο σχετική είναι η αλήθεια του καθενός. Για τον Σαμαρά αριστερός είναι και ο Μητσοτάκης. =)) =)) =))
Α ναι;;;;;;; @-)
Αυτό το ανέκδοτο δεν μου το είχαν πει ρε γμτ... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ωχ Δώρα... το διάβασα... :?

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:? :? :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

:-% X( X( X(

Γμτ..... :cry:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:-% =((
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=(( =((
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:-( =((
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”