Αγάπη μου γιατί σε αυτό έχει εστιαστεί η εκκλησία ως το πιο κολασμένο... Τα άλλα με 5 Πάτερ Ημων καθάρισες... Με την λαγνεία ο ιερέας ζητά να νηστέψεις και μετά να σε εξομολογήσει ...ιδιαιτέρως να δει αν το κατάλαβες....
Βρε Χρυσουλα μου για την λαχνεία μιλαμε ή γι ατην ...λαιμαργία μπερδευτηκα.
Και δηλαδη ..αναγνωρίζεις την επιθυμία.
Το λες γι ανα μην βλεπεις μπανιο σοκολατας και αφρολοουτρο με κερεμα γαλακτος και τελικά...........την τρως ή όχι !
Επι τουπρακτεόυ για να ξεμπερδεψουεμ ίσω ςκαι με τα δυο....
Μετα θα πιασω την αλαζονεια γιατι μετα την αναλυση της Βασω παιζει το ρημαδι...εγω τα ακταφερνω και κατι τετοια καραμελωμενα.
εγώ να πω για την επιθυμία που δρα μέσα από το ένστικτο και μετατρέπεται σε φιληδονία ή αυτό το καταλαβαίνεις?
η επιθυμία δεν είναι το ερωτικό αίσθημα ΄που προκύπτει από την ένωση, αλλα ή εκτόνωση απλά...Και αυτό που δεν σου αφήνει πληρότητα, αλλά κενό, παρ' όλα αυτά το χρειάζεσαι σαν ορμητική ανάγκη...
η επιθυμία δεν είναι το ερωτικό αίσθημα ΄που προκύπτει από την ένωση, αλλα ή εκτόνωση απλά...Και αυτό που δεν σου αφήνει πληρότητα, αλλά κενό, παρ' όλα αυτά το χρειάζεσαι σαν ορμητική ανάγκη...
δλδ
αντικατεστησα την σοκολατοπιτα με κρεμα γαλακτος και κακαο(κανοντας ενα υπεροχο μους)..μη γελατε ειναι αληθεια(το επιτρεπει η διατροφη που κανω και χανεις και κιλα)..αλλα διατηρησα το αποτελεσμα..δλδ την υπεροχη αισθηση της απολαυσης ενος γλυκισματος
αν απαγορευσουμε ΕΝΤΕΛΩς το αποτελεσμα..υπαρχει προβλημα...μπορουμε ομως να το πετυχουμε απο αλλη οπτικη γωνια
για πεστε τωρα εσεις για τη λαγνεια στο σεξουαλικο τομεα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
δεν μπορώ να εξηγήσω εύκολα την μη επιθυμία...ή ας προσπαθήσω...
Ο νους ελέγχει την επιθυμία,
όταν έχει αλλάξει η συνειδητότητα, η νόηση δεν δίνει ερεθίσματα γι' αυτήν...
Δεν έχεις απλά επιθυμία...
Θέλω να πω, ότι ότι κι αν έχεις μπροστά σου δεν το επιθυμείς...
μια σοκολάτα καλύπτει κάποιο συναισθηματικο κενό. Ο νους δίνει εντολές γι αυτό και το συναίσθημα υποκαθίσταται από τις αισθήσεις, πχ. την γεύση...ή την όραση...