Είναι υπέροχο που μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί μας τώρα

Υπάρχει τίποτα ποιό ουσιαστικό από το να μοιραζόμαστε την αλήθεια;;
Την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε κατάματα κάθε μέρα;;
Σας ευχαριστώ

Αχ και να ήξερες Danny μου τι ευλογία είναι αυτό για μένα!!! Εγώ σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ που ΕΙΣΤΕ.Danny έγραψε:Καλλιόπη, Χαμόγελο, Αντζελα, Ζεφύρα,
Είναι υπέροχο που μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί μας τώρα![]()
Υπάρχει τίποτα ποιό ουσιαστικό από το να μοιραζόμαστε την αλήθεια;;
Την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε κατάματα κάθε μέρα;;
Σας ευχαριστώ
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Αν είναι να έρθει ένα παιδί ( δηλ μια ψυχή) σε μένα θα έρθει όταν πρέπει.Να ζητήσεις? μμμ...δεν νομίζω ότι ζητάς, έρχεται πάντα όταν νιώθεις έτοιμος να την κάνεις!
ότι δεν θα πάω ενάντια στη φύση μου.
Ναι αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ παραπάνω σε αυτά που έγραψα.Vaso έγραψε:ότι δεν θα πάω ενάντια στη φύση μου.
![]()
![]()
![]()
αν και η εξωσωματική εντάσσεται στην υλική φύση σου, Zefira, παρ' όλα αυτά νιώθω ανησυχία με αυτήν την επιλογή...
όταν το αξιολογήσω βαθύτερα, θα αναγνωρίσω και την αιτία της!
Δεν μπορώ ακόμα να ισορροπήσω την "γνώση" του ποιά ψυχή ελκύουμε μέσα από την εξωσωματική...
γιατί έτσι κι αλλιώς αν δεν έχουμε επιλεγεί, δεν θα επιλεγούμε συνεχώς...
Ξέρεις πόσες εξωσωματικές έχουν αποτύχει?
Δεν παραβιάζεται, με την εξωσωματική, η γνώση, ότι η ψυχή επιλέγει να γεννηθεί και όχι οι γεννήτορες επιλέγουν...
όμως ποιές ψυχές επιλέγουν να έρθουν με αυτόν τον τρόπο, μου είναι ακόμα λίγο ασαφές...
έχεις δίκιο σ' αυτό Zefira μου...Κάποιες φορές όμως η θέληση μπερδεύεται με το μυαλό και το μυαλό με το ΕΓΩ και το ΕΓΩ με τα πρέπει.
με κανατε να νιώθω ασχημα για τη δική μου επιλογή
Την "εκπαίδέυση" και την διαδρομή της όμως, μπορεί να την συνεχίσει διαφορετικά και με άλλους ανθρώπους