ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

φοβαμαι οτι οταν αρχισω να ζητω εγω ποιος θα μου δωσει τα παραπανω οσα κι αν ειναι οτι κι αν ειναι χωρις να με κρινουν απλα να με δεχτουν οπως ειμαι εγω
Πάνο άν αναρωτιέσαι ποΙός θα σου δώσει τα παραπάνω η απάντηση είναι μια!Ο ΠΑΝΟΣ!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

Ω ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΣΤΟ :lol: :lol:
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πάνο το λέω σε εσένα για να το υπενθυμίζω και στον εαυτό μου! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

χαχαχαχα ετσι ειναι
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

panos έγραψε:φοβαμια να δειξω της αδυναμιες μου
φοβαμαι να πω δεν μπωρω
φοβαμαι να δειξω τη εχω κρυμενω μες το μυαλο
φοβαμαι να ανοιξω την πορτα
φοβαμαι τον ηλιο να δω
φοβαμαι να με φοβαμαι
φοβαμαι να ζω
Νάξερες πόσο γνώριμη κατάσταση είναι αυτή....!

Όταν όμως μια μέρα ξύπνησα και είπα "θα μαι εγώ" και σε όοποιον αρέσω...... τα πράγματα άλλαξαν........!
δεν λέω πήρε χρόνο..... πολλές ώρες μοναξιάς μέχρι να κατανοήσουν ότι ήμουν αποφασισμένη να μην φοβάμαι....!
μέχρι να καταλάβουν οι άλλοι ότι δεν χαριζόμουν πια...!
τότε ήταν που ότι σαθρό σιγά-σιγά αποχωρούσε από τη ζωή μου και τη θέση του έπερναν καινούργια πράγματα, πιο κοντά σε αυτό που είμαι....!

και τότε ήταν που είδα πόσο εύκολο ήταν να μη σκύβω..... να μη φοβάμαι να είμαι ο ευατός μου.....!
πόσο είχα αφήσει τις καταστάσεις να με σέρνουν και όχι να τις καθοδηγώ....!
ένα ευλογημένο πρωι που κάποιος μου είπε : "κορίτσι μου αν δεν σκύψεις εσύ.........., κανείς δε φτάνει να σου ανέβει στο σβέρκο....!" τους άφησες να ανέβουν...... τους προσκάλεσες....... γιατί να μην επωφεληθούν.....ε?????

Παίρνει χρόνο, θέλει αντοχές........... αλλά αξίζει τελικά τον κόπο.....! :) :)
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

"κορίτσι μου αν δεν σκύψεις εσύ.........., κανείς δε φτάνει να σου ανέβει στο σβέρκο....!" τους άφησες να ανέβουν...... τους προσκάλεσες....... γιατί να μην επωφεληθούν.....ε?????
Πόσο αλήθεια εμπεριέχει όλο αυτό!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

την μεγαλητερη

σκυβεις γιατι πιστευεις οτι ετσι τους δηχνεις την αγαπη σου
γιατι νομιζεις οτι θελουν τη βοηθεια σου την κατανοηση σου
αλλα.... αλλα..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Dωρούλα, ναι, έτσι ένιωσα ότι έφυγε ο Ουσούι!

Ντάννυ μου, άλλαξε πεδίο σημαίνει ότι εργάζεται πια σε κάποιο άλλο! Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει μόνο ο φυσικός κοσμος, ούτε ο αστρικός!!
Υπάρχουν πολλά πεδία δράσης....

Τώρα σε σένα Πάνο μου τι να πω?

΄Οτι είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος? Με ευαισθησία και τρυφερότητα? Μάλλον το ξερεις...
΄Ομως..
Τι κρύβεται πίσω από αυτό το ισοπέδωμα?

Ο φόβος της απόρριψης, η ανάγκη για αποδοχή...
Να είμαστε αγαπητοί, για να μην μείνουμε έξω από το σύνολο!

Το συνηθισμένος άνθρωπος, πηγαίνει στα χιλιάδες πρότυπα που δημιουργούν τους συνηθισμένους ανθρώπους...Και αυτή η συνήθεια είναι το κοινό της ανθρωπότητας, που φαντάζει διαφορετική, μα σχεδόν όλα συγκλίνουν στο ότι είναι ίδια!

Η καλοσύνη και η αγάπη, η τρυφερότητα και η φροντίδα...πόσο αγαπημένα αισθήματα είναι...Και πόσο σε γεμίζουν με χαρά και ζωή...Αρκεί να είναι αισθήματα...
Γιατί αν είναι απλά συναισθήματα, κρυφά και ανεπεξέργαστα, έρχεται η επιφάνειά τους και διεκδικεί...Διεκδικεί την παρέα, την αναγνώριση, την αποδοχή...Και όσο διεκδικεί, τόσο δεν παίρνει τίποτα, ή κι αυτό που παίρνει δεν φτάνει να γεμίσει ένα ατέλειωτο κενό...Το κενό μεταξύ εσένα και του Εαυτού σου!!!

Αλλοι λοιπόν το ρίχνουν στο φαγητό για να γεμίσουν αυτό το κενό, άλλοι στην εργασία τους και άλλοι στα ναρκωτικά...

Εγώ θα πρότεινα, απλά νιώσε την ψυχή σου!!!
Γέμισε από την ευλογία της.
Χωρίς να περιμένεις τίποτα από αυτήν την ευλογία.
Γιατι μόνο για σήμερα αποφασίζεις να ζήσεις όπως ακριβώς είσαι!!!

Εγώ πάντως, όπως και να είσαι, χαίρομαι που είσαι εδώ!!! Και πολυ μάλιστα!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από panos »

:D :D :D

δεν εχω βρει πραγματικα τον εαυτο μου
αυτο το νιωθω οποωσ νιωθω οτι κατι σκαβει το μυαλο μου
το στομαχι μου νιωθω οτι εχω κρυψει κατι εκι μεσα
ενα μυστικο κατι που καθε μερα το πνιγω δεν το αφηνω να παρει ανασα να δει το φως και το πιο περιεργο ειναι οτι και εγω μαζι με αυτο δεν ανασενω δεν βλεπω φως

και αυτο που προσπαθω εδω μεσα εινα να βρω πως θα του δωσω το φως του την ανασα του
την ζωη μου
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

το περιεργο ηταν μια αστοχη λεξη στα παραπανω
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Πάνο, δώσε μου στην αριθμολογία την ημερομηνία γέννησής σου σε παρακαλώ, αν το επιθυμείς, να κάνουμε μια ανάλυση..... !
8) 8) 8) 8)
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

panos έγραψε:το στομαχι μου νιωθω οτι εχω κρυψει κατι εκι μεσα
Στην περιοχή του στομάχου, είναι το 3ο τσάκρα, ή αλλιώς "τσάκρα του ηλιακού πλέγματος" έχει χρώμα κίτρινο.
Συλλέγει μέσα στο σώμα και στέλνει έξω από αυτό την απαραίτητη ενέργεια για αυτοέκφραση. Εμπιστοσύνη, αιτίες, φόβος και θυμός, κλειδώνονται μέσα σε αυτό.

(δεν ήταν τυχαίο που σε ρώτησα πως είναι το στομάχι σου σε προηγούμενο τοπικ...)
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

15 /6/ 19977
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

panos έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

15 /6/ 19977
ποιό ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”