Φωτεινούλι, όσο άνετα κι αν νιώθω με τα 15 περιτά κιλάκια μου, έχω πολύ καιρό να σταυρώσω σύντροφο και αυτό με προβληματίζει!! Μάλλον θα πρέπει γλυκειά μου να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το θέμα!!
Το να με αγαπώ δεν σημαίνω πως γίνομαι παθητικός και σταματάω να θέλω την αλλαγή πάνω μου. Απλά το κάνω με αγάπη προς τον εαυτό μου, δεν με μαστιγώνω που έχω μερικά κιλάκια παραπάνω, ούτε με πιάνει πανικός επειδή δεν έχω σύντροφο εδώ και καιρό.. σιγά.. όλα γίνονται.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
VasilisM έγραψε:Το να με αγαπώ δεν σημαίνω πως γίνομαι παθητικός και σταματάω να θέλω την αλλαγή πάνω μου. Απλά το κάνω με αγάπη προς τον εαυτό μου, δεν με μαστιγώνω που έχω μερικά κιλάκια παραπάνω, ούτε με πιάνει πανικός επειδή δεν έχω σύντροφο εδώ και καιρό.. σιγά.. όλα γίνονται.
Φωτεινούλι, όσο άνετα κι αν νιώθω με τα 15 περιτά κιλάκια μου, έχω πολύ καιρό να σταυρώσω σύντροφο και αυτό με προβληματίζει!! Hmm... Μάλλον θα πρέπει γλυκειά μου να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το θέμα!!
Ναταλί ούτε εγώ συμφωνώ με την άποψη ότι πρέπει να είμαι δίμετρη καλονή για να βρω σύντροφο!!η εξωτερική εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο γιατί βρισκόμαστε στο φυσικό πεδίο, αλλά δε θεωρώ ότι είναι η αιτία που δύο άνθρωποι έρχονται κοντά παρά η αφορμή και μόνο!!την αιτία θα την ψάξω στο συναίσθημα
Φυσικά η εξωτερική φροντίδα του εαυτού μας είναι βασική, αλλά η εσωτερική γαλήνη και ομορφιά για μένα είναι αυτή που αναδύεται και έξω μας ακόμα και αν δεν είμαστε μοντέλα!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί