To σεμινάριο on line που κάνουμε από πέρυσι το Σεμπτέβριο , ξεκινώντας από τις σχέση με τους γονεις και τα προτυπα που έχουν συσσωρευτει και μπλοκάρει στο 2ο κέντρο μας!!!Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Συγνώμη....για ποιό....δεύτερο μιλάτε;![]()

To σεμινάριο on line που κάνουμε από πέρυσι το Σεμπτέβριο , ξεκινώντας από τις σχέση με τους γονεις και τα προτυπα που έχουν συσσωρευτει και μπλοκάρει στο 2ο κέντρο μας!!!Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Συγνώμη....για ποιό....δεύτερο μιλάτε;![]()
Γιαννη .....silver29 έγραψε:Ναταλακι μονο να εχεις υποψιν σου οτι αυτο το Σεμιναριο δεν ειναι παιξε γελασε..
δεν ειναι σεμιναριο να μαθεις.. εξελ και γουορντ
Το μαχαιρι μπαινει βαθια στο κοκκαλο...
Κι αλλοι αδυμονουσαν και μετα εφυγαν τρεχοντας... και ουτε πισω δεν κοιταξαν...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩ ΠΟΥΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΟΒΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!Το να γνωρίζεις τι αντέχεις και τι όχι είναι η μεγαλύτερη συνέπεια στην εσωτερική σου ανάγκη.
Το να αποδίδεις στον άλλον, αυτά που δεν αντέχεις από τον εαυτό σου είναι αιτία εσωτερικής οργής και φθοράς.
Το σεμινάριο αυτο ξεκίνησε με 22? άτομα και αυτη τη στιγμή βρισκεται στα 13..Vaso έγραψε:Και εγώ είμαι πολύ σκεπτική για έναν νέο κύκλο αυτού ειδικά του σεμιναρίου και το λέω μέσα από την καρδιά μου.
Μην κανεις δηλωσεις ....μην κάνεις δηλώσεις......Danny έγραψε: Υπάρχει συνέχεια του σεμιναρίου βέβαια... τώρα φουσκώνει το γλυκό ,αλλά αυτες που μείναμε είμαστε σκληρά καρύδια!!!![]()
![]()
![]()
Το σεμινάριο αυτο ξεκίνησε με 22? άτομα και αυτη τη στιγμή βρισκεται στα 13..Danny έγραψε:Vaso έγραψε:Και εγώ είμαι πολύ σκεπτική για έναν νέο κύκλο αυτού ειδικά του σεμιναρίου και το λέω μέσα από την καρδιά μου.