Ιωαννάκι επέτρεψέ μου να σου πω πως η διαδικασία του απεγκλωβισμού των προτύπων είναι μια ολόκληρη διαδρομή και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!δωρακι μου ευτυχωσ εχω καταφερει να απεγκλοβιστω απο θρισκευτικα...γωνεικα και κοινωνικα προτυπα.....

Συντονιστής: Emmaki
Ιωαννάκι επέτρεψέ μου να σου πω πως η διαδικασία του απεγκλωβισμού των προτύπων είναι μια ολόκληρη διαδρομή και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!δωρακι μου ευτυχωσ εχω καταφερει να απεγκλοβιστω απο θρισκευτικα...γωνεικα και κοινωνικα προτυπα.....
ναι σιγουρα δεν το αμφισβητω......ANGELS ON EARTH έγραψε:Ιωαννάκι επέτρεψέ μου να σου πω πως η διαδικασία του απεγκλωβισμού των προτύπων είναι μια ολόκληρη διαδρομή και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!δωρακι μου ευτυχωσ εχω καταφερει να απεγκλοβιστω απο θρισκευτικα...γωνεικα και κοινωνικα προτυπα.....![]()
![]()
ANGELS ON EARTH έγραψε:Ιωαννάκι επέτρεψέ μου να σου πω πως η διαδικασία του απεγκλωβισμού των προτύπων είναι μια ολόκληρη διαδρομή και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!!δωρακι μου ευτυχωσ εχω καταφερει να απεγκλοβιστω απο θρισκευτικα...γωνεικα και κοινωνικα προτυπα.....![]()
![]()
αλλα απο μικρη ημουν πολυ αντιδραστικη στα πρεπει....στουσ κανονεσ......και στα προτυπα.....οποτε μεγαλωνοντασ μου ηταν πιο ευκολο να τα αποβαλλω σιγα σιγα απο μεσα μου........καταλαβεσ δωρακι μου....
Βάσω όταν λες χαρακτηρισμένη έκφραση, εννοείς το θάρρος για να εκφράσεις την φύση του Εαυτού σου, εφόσον την ανακαλύψεις...;Χρειάζεται υπομονή να ανακαλύψεις τον Εαυτό σου στην αληθινή του έκφραση και επίσης χρειάζεται το θάρρος για να τον αντιμετωπίσεις στην χαρακτηρισμένη του έκφραση!
ετσι ακριβώςVaso έγραψε:μερικοί άνθρωποι αφοσιώνονται τόσο πολύ στην αφύπνιση, που χάνουν την ζωή...Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μια ισορροπία και μια υγιή θεώρηση της φύσης μας!
χμμμμμ δεν το ειχα σκεφτει αυτο.....μαλλον εχεισ δικιο .........Fotini έγραψε:ναι το καταλαβα και για αυτο εγραψα οτι ειναι αυτο ενα αληθινο μερος του εαυτου και το σεβεσαι, το εκφραζεις δλδ στην σεξουαλικη πραξηΙΩΑΝΝΑ έγραψε:[συμφωνω με ολα τα παραπανω που γραφεισ ομωσ δεν θεωρω οτι εχω κλειστει στο καβουκι μου αν αυτο εννωεισ....
εν ολοιγησ δεν ειμαι απο τα ατομα που θα πηγαινα για μια βραδυα με καποιον απλα για να ικανοποιησω τισ σωματικεσ αναγκεσ μου........καταλαβεσ? <
εγραψα ότι αναφερομαι στο δικο μου βιωμα και οχι παρακινουμενη απο αυτο που ενιωσα απο εσενα οσον αφορα το καβουκι, και εγω δεν ηθελα να εχω επαφες με πολλους αντρες διοτι σαν ανθρωπος ειμαι ρομαντικη και θελω την αναλογη τρυφεροτητα για να λειτουργησω σεξουαλικα ακομα και βιολογικα! πισω απο αυτο ομως υπηρχαν και καποια μπλοκαρσματα συναισθηματικα που με οδηγησαν να κλειστω στο καβουκι μου βρισκοντας ολους του επικειμενους σεξουαλικα συντροφους αχρηστους να καλυψουν αυτη την ευαισθησια μου
στην πορεια ανακαλυψα οτι δεν ηταν η ευαισθησια μου που με εκλεισε στο καβουκι αλλα πολλα αλλα και ότι η προσωπικοτητα μου εφερνε μπροστα πολλες δικαιολογιες για να μην βγω απο εκει μεσα
![]()
![]()
εσυ ξερεις καλυτερα για εσενα απο τον καθενα![]()
Η ατάκα ένα στα γρήγορα πιστεύω λέει ακριβώς αυτό(έλα να στανιάρουμε-νανέβουμε)στα γρήγορα,
κάτι σάν ντόπα ενεργιακή