παιδακια ολα

με εχω παρατηρησει απειρες φορες οταν αφηνομαι να με παρει η μπαλα της καθημερινοτητας βγαζοντας απ' εξω τον Εαυτο μου, την ωρα που μου δινει την ευκαιρια η Ζωη να μεινω με Εμενα να νιωθω σα να παω να παλαβωσω... μα γιατι να μην εκμεταλευτω την ευκαιρια να μεινω μονη εγω με Εμενα? ετσι λεω για τις πρωτες σκεψεις.... πηγα να νιωσω μοναξια.... απο που? απο Εμενα?
ετσι ηταν κι οταν κατεφευγα σε λυσεις αντικαταστασης της Αγαπης για να γεμισω κενα ανικανοποιητα.... γεμιζαν δηθεν προσκαιρα και αμεσως μετα πιο μεγαλο το κενο....
και να οι τασεις φυγης... απο που? απο Εμενα?
μια ζωη πηγαινα ενα ταξιδι και ξεφευγα...και δωστου να ριχνω στους αλλους την ευθυνη για να μενω στην ανωριμοτητα εχοντας στο τσεπακι ενα σωρο δικαιολογιες αληθοφανεις, δε λεω, αρρωστιες, καταστροφες αλλα ποσο πια να κοροιδεψω τον Εαυτο μου και να τα ριχνω στην κακια τη μοιρα? απο ποιον να κρυφτω πια? απο Εμενα?
μου δοθηκαν πολλες ευκαιριες, αλλα δεν τις αρπαζα. λες και ηθελα απεγνωσμενα να δικαιωσω τη μοιρα...
χρονια εβλεπα μια φυλακη με μενα μεσα, αλλα δεν ηθελα να δω πως το κλειδι ηταν πανω στην πορτα και το κρατουσα φανατικα χωρις να θελω να ξεκλειδωσω, ετσι για να μου φταινε οι αλλοι, η κακια η μοιρα και αυτος ο θεος που τιμωρει... ωωω ποσο τον ειχα στο ματι... και προκαλουσα τα χειροτερα για να δικαιωνομαι κιολας....
και αφου τα ειδαμε τα εργα και ολα οσα μεχρι τωρα μας ασθενησαν και μας εβαζαν σε αργο θανατο, ας προχωρησουμε και στο παρασυνθημα και να εφαρμοσουμε οσα βιωσαμε σαν Αληθειες...για να Ζησουμε οχι αργοτερα, αλλα Τωρα!!!@};-
Αποφασισα πως Θελω να Ζησω και η ΘΕΛΗΣΗ χρειαζεται καθημερινη Επιλογη ακομα και φροντιδα του κηπου μου απο τα ζιζανια... και ειμαι σε εγρηγορση... Τωρα ειναι η Δευτερη Ευκαιρια, Τωρα ειναι η Ωρα!
Θελω να Ειμαι καλα? Ε, ας κανω αυτο που χρειαζομαι για να Ειμαι!
Θελω να Ειμαι Χαρουμενη? Ας κανω πραγματα που με φερνουν στη Χαρα!
Θελω να Ειμαι Υγιης? Ας με φροντισω με Αγαπη!
και νιωθω Ευγνωμοσυνη για τον Ανθρωπο που μου εδειξε πως να Βλεπω με τα ματια της καρδιας...
τοσο Απλα ειναι τα πραγματα

Μονο για Σημερα