ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ...

Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Re: ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ...

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Βασουλα @};- >:d< :x :x :x

παιδακια ολα @};- :x >:d< >:d< >:d<

με εχω παρατηρησει απειρες φορες οταν αφηνομαι να με παρει η μπαλα της καθημερινοτητας βγαζοντας απ' εξω τον Εαυτο μου, την ωρα που μου δινει την ευκαιρια η Ζωη να μεινω με Εμενα να νιωθω σα να παω να παλαβωσω... μα γιατι να μην εκμεταλευτω την ευκαιρια να μεινω μονη εγω με Εμενα? ετσι λεω για τις πρωτες σκεψεις.... πηγα να νιωσω μοναξια.... απο που? απο Εμενα?
ετσι ηταν κι οταν κατεφευγα σε λυσεις αντικαταστασης της Αγαπης για να γεμισω κενα ανικανοποιητα.... γεμιζαν δηθεν προσκαιρα και αμεσως μετα πιο μεγαλο το κενο....
και να οι τασεις φυγης... απο που? απο Εμενα?
μια ζωη πηγαινα ενα ταξιδι και ξεφευγα...και δωστου να ριχνω στους αλλους την ευθυνη για να μενω στην ανωριμοτητα εχοντας στο τσεπακι ενα σωρο δικαιολογιες αληθοφανεις, δε λεω, αρρωστιες, καταστροφες αλλα ποσο πια να κοροιδεψω τον Εαυτο μου και να τα ριχνω στην κακια τη μοιρα? απο ποιον να κρυφτω πια? απο Εμενα?
μου δοθηκαν πολλες ευκαιριες, αλλα δεν τις αρπαζα. λες και ηθελα απεγνωσμενα να δικαιωσω τη μοιρα...
χρονια εβλεπα μια φυλακη με μενα μεσα, αλλα δεν ηθελα να δω πως το κλειδι ηταν πανω στην πορτα και το κρατουσα φανατικα χωρις να θελω να ξεκλειδωσω, ετσι για να μου φταινε οι αλλοι, η κακια η μοιρα και αυτος ο θεος που τιμωρει... ωωω ποσο τον ειχα στο ματι... και προκαλουσα τα χειροτερα για να δικαιωνομαι κιολας....
και αφου τα ειδαμε τα εργα και ολα οσα μεχρι τωρα μας ασθενησαν και μας εβαζαν σε αργο θανατο, ας προχωρησουμε και στο παρασυνθημα και να εφαρμοσουμε οσα βιωσαμε σαν Αληθειες...για να Ζησουμε οχι αργοτερα, αλλα Τωρα!!!@};-
Αποφασισα πως Θελω να Ζησω και η ΘΕΛΗΣΗ χρειαζεται καθημερινη Επιλογη ακομα και φροντιδα του κηπου μου απο τα ζιζανια... και ειμαι σε εγρηγορση... Τωρα ειναι η Δευτερη Ευκαιρια, Τωρα ειναι η Ωρα!
Θελω να Ειμαι καλα? Ε, ας κανω αυτο που χρειαζομαι για να Ειμαι!
Θελω να Ειμαι Χαρουμενη? Ας κανω πραγματα που με φερνουν στη Χαρα!
Θελω να Ειμαι Υγιης? Ας με φροντισω με Αγαπη!
και νιωθω Ευγνωμοσυνη για τον Ανθρωπο που μου εδειξε πως να Βλεπω με τα ματια της καρδιας...
τοσο Απλα ειναι τα πραγματα @};-
Μονο για Σημερα @};- @};- @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μόνο για σήμερα Ελενάκι μου @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Διαβάζοντας προσεκτικά όλες τις απαντήσεις παρατήρησα, τις αδυναμίες μου, τις αδυναμίες σου, τις αδυναμίες του ανθρώπου...
Ο νους χρόνια τώρα μέσα από τις χαμηλές οκτάβες αντίληψης επαναλαμβάνει σε όλο το κύτταρο της ανθρωπότητας αυτό που γνωρίζει καλά...τις ψευδαισθήσεις
Οι α-δυναμίες όπως και να εκφράζονται δεν είναι τίποτα άλλο από μια επίστρωση στην Δύναμη μου!!!!
Όσο ανακαλύπτω την κρυμμένη μου Δύναμη αυτή που από Φόβο άφησα να μου δεσμεύσουν τόσο θεμελιώνεται γερά η Θέληση μου και η Πίστη μου!!!!
Ο άνθρωπος από ουροβόρος όφις που κυνηγά συνεχώς την ουρά του ορθώνεται και γίνεται Μεσόφρυος. Όσο η διόραση και η διαίσθηση ενισχύονται τόσο η Δύναμη επανέρχεται.
Τότε αυτόματα καταγράφεται νέα εντολή στο νοητικό εγκέφαλο
ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
ΕΙΜΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ !!!!!!

Η μεταμόρφωση έχει ξεκινήσει...........

@};- @};- @};-
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

μόνο για Σήμερα @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Χρυσουλίτσα η Δύναμη σαν αυθεντική ποιότητα εκφράζεται μόνο όταν δεν δίνεις αξία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα, και εσύ για Εσένα, αλλά όχι με το γνωστό μας δίπολο, αλλά με την Ουσία σου...
Όταν οι άλλοι είναι εμπόδιο στην τελειότητα, θα είναι εμπόδιο και στην ατέλεια και τελικά θα είναι πάντα εμπόδιο στην αρμονία και την ισορροπία ενός Σύμπαντος που δεν μοιάζει μεν να είναι τέλειο, αλλά Είναι απλά Δημιουργικό με Νοημοσύνη σε όλα τα επίπεδα που εκφράζεται με αυθεντικότητα...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μπετούλα!! @};- >:d< >:d< >:d<

παιδάκια όλα! >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Βασούλα μου :x @};-
Παιδάκια όλα >:d< >:d<
Πριν χρόνια που κοιτούσα πίσω , ναι δεν μπορούσα να δω το προφανές ,
γιατί ενώ υλικά αγαθά είχα και την κοινωνική καταξίωση και όλα όσα για τους άλλους
ήταν απαραίτητα και μέσα σε όλες αυτές τις ευκολίες βολεύτηκα και έμεινα εκεί , μέσα στο κλουβί ,
να κοιτάζω εξω να να βλέπω τη ζωή να περνα και γω να μην τολμώ να κάνω ένα βήμα , μήπως και
χάσω τα κεκτημένα και την ψευδαίσθηση της σιγουριάς .
Ομως μέσα μου κάτι ΄φώναζε , στην αρχή σιγά και μετά πολύ δυνατά και μού έλεγε να ξυπνήσω και να κάνω κάτι
επιτέλους , να βγω από το σκοτάδι να δω το φως .
Ηταν η Ψυχή μου , που όλα αυτά τα χρόνια την είχα θάψει τόσο βαθιά και τόσο καλά
, που να μην φαίνεται και να μην ακούγεται ,
τότε ήταν που άρχισα να θυμάμαι πως είμαι κάτι άλλο και θέλω να το βρω όχι έξω από μένα , αλλά μέσα μου ,
πήρα την Απόφαση και άρχισα την μεγάλη επιστροφή , για πετάξω όσα είχα φορτωθεί , να βρω όσα είχα μέσα μου και τάχα
ξεχάσει , να θυμηθώ , να βρω τη Αθωότητα , την Αλήθεια ,τα χαρίσματά μου και την Ουσία μου και είμαι ευγνώμων που
προχωράω το ταξίδι μου αυτό , σταθερά κάθε στιγμή μέσα από τις προκλήσεις , μέσα από τις εμπειρείες , μέσα από το Λόγο , με μεγάλη βοήθεια από τον Εαυτό μου , βαδίζω το Δρόμο μου , κοιτάζωντας το Στόχο μου @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Παιδακια γλυκα :cry: :cry: :romance-heartbeating:

Βασουλα μου :cry: @};-

Χρυσουλακι μου :cry: @};-

Για μενα που τωρα διανυω τον Δρομο μου, ολα γκρεμιζονται...
Ειδα ποσο αναξιοτητα και ψυχαναγκασμους γεμισα την Ζωη μου, και ποσο
μακρυα απο την Αγαπη , μια Αγαπη που εψαχνα να βρω σε λαθος μονοπατια...
Γεματη απο σεναρια και Εγωισμιο, αναγκες καμμια, λογικη καμια, Θεληση καμμια.
Βολεμα ισως, αναζητηση καμια,με ρουφηξε η υλη και τα προτυπα,η κριτικη, ξεχασα ποια και τι ειμαι.
Διαπιστωσα ποσο αρρωστη ημουν μεχρι που αρρωστησα και το φυσικο μου σωμα..

Αρκετα ομως για να κανω στροφη .
Ολα αυτα αλλαζουν, Ακουγοντας, Νιωθωντας, ψαχνω να με βρω μεσα απο την Θεληση, την Εμπιστοσυνη, την Αγαπη, την Δυναμη μα πιο πολυ την Ελευθερια του Ευατου μου, να Ζησω ....
να Ζησω με Αληθεια.....
Απλωνοντας το χερι τους η Βασουλα και το Εμμακι ξανα θυμαμαι.
:x @};- @};- @};- @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

:) Βασουλα, παιδακια ολα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ελενα Κ. έγραψε: Αποφασισα πως Θελω να Ζησω και η ΘΕΛΗΣΗ χρειαζεται καθημερινη Επιλογη
Ελενα :x @};- >:d< >:d< >:d<
CHRYSSOULA έγραψε: Η μεταμόρφωση έχει ξεκινήσει...........
Χρυσουλα :x @};- ο Μεσοφρυος τι ειναι?
Vaso έγραψε: Όταν οι άλλοι είναι εμπόδιο στην τελειότητα, θα είναι εμπόδιο και στην ατέλεια
και ειναι τοσο ασφυκτικο αυτο κυριως οταν προσπαθεις να εκφρασεις την ατελεια σου γιατι θες να μαθεις μεσα απο αυτη @};-

:x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έλα βρε Μπεττούλα που χρειάζεται κανείς να προσπαθήσει να εκφράσει την ατέλειά του...γιατί χρειάζεται λες προσπάθεια γι' αυτό?

:)) :)) :)) :))

αντίθετα, για προσπάθησε να εκφράσεις το χάρισμά σου...εκεί να δεις προσπάθεια που χρειάζεται ακόμα και να το αντιληφθείς 8-}
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Vaso έγραψε:έλα βρε Μπεττούλα που χρειάζεται κανείς να προσπαθήσει να εκφράσει την ατέλειά του...γιατί χρειάζεται λες προσπάθεια γι' αυτό?

:)) :)) :)) :))

αντίθετα, για προσπάθησε να εκφράσεις το χάρισμά σου...εκεί να δεις προσπάθεια που χρειάζεται ακόμα και να το αντιληφθείς 8-}
8-} 8-} 8-}
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-j :-j :-j
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Vaso έγραψε:Χρυσουλίτσα η Δύναμη σαν αυθεντική ποιότητα εκφράζεται μόνο όταν δεν δίνεις αξία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα, και εσύ για Εσένα, αλλά όχι με το γνωστό μας δίπολο, αλλά με την Ουσία σου...
Όταν οι άλλοι είναι εμπόδιο στην τελειότητα, θα είναι εμπόδιο και στην ατέλεια και τελικά θα είναι πάντα εμπόδιο στην αρμονία και την ισορροπία ενός Σύμπαντος που δεν μοιάζει μεν να είναι τέλειο, αλλά Είναι απλά Δημιουργικό με Νοημοσύνη σε όλα τα επίπεδα που εκφράζεται με αυθεντικότητα...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ευχαριστω Βασουλα παντα ο Λογος σου ερχεται και με βαζει ξανα στον αξονα μου... με ισιωνει κανονικα @};- :x >:d< >:d< >:d<
έλα βρε Μπεττούλα που χρειάζεται κανείς να προσπαθήσει να εκφράσει την ατέλειά του...γιατί χρειάζεται λες προσπάθεια γι' αυτό?
αντίθετα, για προσπάθησε να εκφράσεις το χάρισμά σου...εκεί να δεις προσπάθεια που χρειάζεται ακόμα και να το αντιληφθείς
αλοιμονο :D :D :D :D :D :D :D
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”