Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Re: Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Λενε πως ο θυμος κρυβει παντα φοβο.Αν ισχυει αυτο τοτε το κυριαρχο συναισθημα σε θυτη και θυμα ειναι κοινο και ειναι ο φοβος Μα πως να γινει διαφορετικα σε μια κοινωνια γεματη φοβο και θυμο.?Πως να σου δειξει καποιος κατι που δεν γνωριζει? Ο γονιος περασε απο το ,,φαει εχει ρουχα εχει τι του λειπει?>> στο << οτι Θελει το παιδι μου>> Ετσι χασαμε το μετρο και την μπαλα. Για μενα ποτε δεν φταινε τα παιδια αλλα παντα τα παιδια πληρωνουν τα δικα μας σπασμενα.

Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!

"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Βασούλα, με αφορμή και το βιντεάκι που έβαλες, μου ήρθε πάλι στο μυαλό μου η απορία: έστω και συμβαίνει κάτι τέτοιο μπροστά σου. Βοηθάς ή όχι; Γιατί αισθάνομαι ότι εάν πας να βοηθήσεις, αυτό είναι επέμβαση - εάν δηλαδή ο άλλος δεν έχει ζητήσει βοήθεια. Δηλαδή, στο ένα άκρο είναι ο "σωτήρας" και στο άλλο ο "παρτάκιας/αναίσθητος". Που ακριβώς βρίσκεται η χρυσή τομή;

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

εγώ τουλάχιστον θα βοηθούσα, Θοδωράκο μου, με όποιο τρόπο...
Και δεν είναι επεμβατικό αυτό, γιατί ο άλλος έχει τρομοκρατηθεί τόσο, που δεν είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια...
Χρειάζεται πάντα διάκριση...Δεν είναι μια απάντηση και τέλος. Δεν είναι σωστό αυτό, ή λάθος το άλλο...
Νιώθεις και κάνεις αυτό που δεν θα σε κάνει να ντρέπεσαι για τον Κόσμο σου
Βέβαια και αυτός που θα πει "είναι δικό τους θέμα και δεν ανακατεύομαι" ίσως κι αυτός δεν ξέρει τι τον κάνει να ντρέπεται περισσότερο για τον κόσμο του...ο κόσμος ή ο εαυτός του...

Και δεν είναι επεμβατικό αυτό, γιατί ο άλλος έχει τρομοκρατηθεί τόσο, που δεν είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια...
Χρειάζεται πάντα διάκριση...Δεν είναι μια απάντηση και τέλος. Δεν είναι σωστό αυτό, ή λάθος το άλλο...
Βέβαια και αυτός που θα πει "είναι δικό τους θέμα και δεν ανακατεύομαι" ίσως κι αυτός δεν ξέρει τι τον κάνει να ντρέπεται περισσότερο για τον κόσμο του...ο κόσμος ή ο εαυτός του...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Vaso έγραψε:εγώ τουλάχιστον θα βοηθούσα, Θοδωράκο μου, με όποιο τρόπο...
![]()
![]()
![]()
![]()

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Vaso έγραψε:Και δεν είναι επεμβατικό αυτό, γιατί ο άλλος έχει τρομοκρατηθεί τόσο, που δεν είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.