Αλλά εξακολουθώ να αμφιβάλλω για την πηγή που μου προσέφερε την απάντηση. Δεν ξέρω και πως να το εκφράσω. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορώ να αμφισβητήσω (μιας και με οδήγησε σε κάτι απίστευτα αληθινό και ταυτόχρονα πολύ σοκαριστικό) αλλά ο τρόπος... Ήταν σχεδόν επιθετικός. Ή τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα.
Σοφία μου...Δεν είναι ο τρόπος επιθετικός, αλλά η ίδια η αλήθεια...
Αυτήν χρειάζεται να νιώσεις σε κάθε εσωτερικό μήνυμα και να την συνθέσεις. Να μην την αφήσεις απλά να προκύψει, αλλά να την επεξεργαστείς και να την κατανοήσεις...
Μόνο έτσι έχεις επιβεβαίωση για την χρησιμότητά της στην διερεύνηση της Ψυχής Σου!
Νομίζω ότι το έκανες με τον καλύτερο για σένα τρόπο!
Αυτή είναι και για την δική μου αντίληψη και κατανόηση η διαδρομή της εσωτερικής αναζήτησης. Να προκύπτουν βαθύτερες αλήθειες για τις πεποιθήσεις μας και να είμαστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι να τις επεξεργαστούμε...
Καμιά φορά (ή τις περισσότερες φορές) όντως είναι σκληρή η αλήθεια και έτσι μας φαίνεται ότι η εσωτερική φωνή είναι αυστηρή ή αρκετά επικριτική.
Οι περισσότεροι άνθρωποι "κλείνουν" την πόρτα στην αλήθεια, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο!
΄Ομως η συνειδητοποίηση για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας και στους άλλους είναι μια αρχή για την προσέγγιση του πιο αγνού πυρήνα μέσα μας, του Αληθινού Εαυτού μας, πέρα από τα σενάρια και τις επιδιώξεις της κοινωνικής μας ζωής.
Η θεραπεία που μπορεί να προκληθεί στον εαυτό σου, μέσα από την πνευματική ενέργεια, είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδά σου, από την στιγμή που δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα...
Χαίρομαι πολύ!