Μια αρχική ιδέα για τον Ανώτερο Εαυτό μας...

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Αγάπα όσο πιο πολύ μπορείς...Το πιο δυσκολο πράγμα να καταφέρει ένας άνθρωπος στην ζωή του, δεν είναι να συναντήσει τον Ανώτερο Εαυτό του, αλλά να μπορέσει να αγαπήσει τον Εαυτό ΤΟΥ!
Αύτο είναι πολύ μεγάλη αλήθεια Βάσω μου,άλλες φόρες νόμιζω οτι αρχίζω να το καταφέρνω και άλλες φόρες νόμιζω οτι είμαι ξάνα στο μηδέν.

@};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βασουλα ειλικρινα εισαι υπεροχη :x >:d<
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ellaki »

Το πιο δυσκολο πράγμα να καταφέρει ένας άνθρωπος στην ζωή του, δεν είναι να συναντήσει τον Ανώτερο Εαυτό του, αλλά να μπορέσει να αγαπήσει τον Εαυτό ΤΟΥ!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και εσύ για την διαφήμιση της οδοντόκρεμας, Ελλάκι? :-?
στην σειρά, στην σειρά... :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

είμαι το φαβορί :D :D :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) :)) :)) :)) :))
xristoforos

Δημοσίευση από xristoforos »

geia xara eimai kainourgios sto wraio auto panigiri.yparxei kapoia daskala tou reiki sto forum auto?
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Καλώς ήρθες Χριστόφορε @};-

δασκάλες υπάρχουν πολλές σε αύτο το φόρουμ και κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες που έχω γνωρίσει,αλλά πάνω απο όλα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να βοηθάνε και να μοιράζονται.

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

xristoforos έγραψε:geia xara eimai kainourgios sto wraio auto panigiri.yparxei kapoia daskala tou reiki sto forum auto?
Χριστόφορε ...καλως ήρθες ........ :-? :-? Εδώ μέσα δεν είναι πανηγύρι ........είναι το σπίτι μας ........ :? :? :?
Αν ψάχνεις για πανηγύρια .....να μην σε κρατάμε :-? :-? :-?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Valia

Δημοσίευση από Valia »

:D
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο topic για να αναφέρω κάτι που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό για μένα...

Στην διάρκεια κάποιας αυτοθεραπείας είχα νιώσει/ακούσει μία απάντηση που ήρθε με αρκετά "σκληρό" τρόπο. Σχεδόν σαν να άκουγα τον "εαυτό" μου (Ανώτερο, εσωτερικό ή όπως αλλιώς μπορώ να το προσδιορίσω) να μου "την λέει". :?

Στην αρχή το είχα περάσει για αυθυποβολή. Ήμουν ήδη επιφυλακτική που άκουγα/ένιωθα πράγματα από τόσο νωρίς, δεδομένου ότι είχα σταματήσει τον συστηματικό διαλογισμό για περίπου 2 χρόνια.

Όμως το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε. Πάλι ήρθε μια "σκληρή" απάντηση. Και κάποια μέρα ήταν σε ένα θέμα που δεν θα μπορούσα να αγνοήσω ή να το αντιμετωπίσω με λιγότερη προσοχή.

Συγκεκριμένα ήταν κάτι σαν κεραυνός για μένα. Η αποκάλυψη του ότι τα συναισθήματα έρωτα που πίστευα ότι ένιωθα για κάποιο άτομο (μια πεποίθηση που είχα για 2 περίπου χρόνια) δεν υπήρξαν ποτέ. Ότι ήταν κάτι σαν θέατρο, όλον αυτόν τον καιρό.
Και επιπλέον ήταν και η αποκάλυψη των λόγων για τους οποίους μπήκα στην διαδικασία να έρθω σε σχέση με αυτό το άτομο. Και τι μαθήματα έπρεπε να πάρω.

Αλλά εξακολουθώ να αμφιβάλλω για την πηγή που μου προσέφερε την απάντηση. Δεν ξέρω και πως να το εκφράσω. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορώ να αμφισβητήσω (μιας και με οδήγησε σε κάτι απίστευτα αληθινό και ταυτόχρονα πολύ σοκαριστικό) αλλά ο τρόπος... Ήταν σχεδόν επιθετικός. Ή τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα.

Μπορεί και να ήταν η ίδια η συνείδησή μου. Το θεωρώ αρκετά πιθανό (μιας και ξέρω ότι μπορώ να γίνω "σκληρή" με τον εαυτό μου). Απλά, το πόσο μου αναιρούσε τόσες πεποιθήσεις και τόσες πράξεις και πως έβλεπα τα συναισθήματα που (νόμιζα ότι) είχα απέναντι στον άλλο να μεταφράζονται σε συναισθήματα ως προς τον εαυτό μου... Είναι κάτι που δεν μπορώ να το θεωρήσω ως καθαρά συνειδητή πράξη.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλλά εξακολουθώ να αμφιβάλλω για την πηγή που μου προσέφερε την απάντηση. Δεν ξέρω και πως να το εκφράσω. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορώ να αμφισβητήσω (μιας και με οδήγησε σε κάτι απίστευτα αληθινό και ταυτόχρονα πολύ σοκαριστικό) αλλά ο τρόπος... Ήταν σχεδόν επιθετικός. Ή τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα.
Σοφία μου...Δεν είναι ο τρόπος επιθετικός, αλλά η ίδια η αλήθεια...

Αυτήν χρειάζεται να νιώσεις σε κάθε εσωτερικό μήνυμα και να την συνθέσεις. Να μην την αφήσεις απλά να προκύψει, αλλά να την επεξεργαστείς και να την κατανοήσεις...
Μόνο έτσι έχεις επιβεβαίωση για την χρησιμότητά της στην διερεύνηση της Ψυχής Σου!

Νομίζω ότι το έκανες με τον καλύτερο για σένα τρόπο! :x :x

Αυτή είναι και για την δική μου αντίληψη και κατανόηση η διαδρομή της εσωτερικής αναζήτησης. Να προκύπτουν βαθύτερες αλήθειες για τις πεποιθήσεις μας και να είμαστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι να τις επεξεργαστούμε...

Καμιά φορά (ή τις περισσότερες φορές) όντως είναι σκληρή η αλήθεια και έτσι μας φαίνεται ότι η εσωτερική φωνή είναι αυστηρή ή αρκετά επικριτική.
Οι περισσότεροι άνθρωποι "κλείνουν" την πόρτα στην αλήθεια, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο!

΄Ομως η συνειδητοποίηση για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας και στους άλλους είναι μια αρχή για την προσέγγιση του πιο αγνού πυρήνα μέσα μας, του Αληθινού Εαυτού μας, πέρα από τα σενάρια και τις επιδιώξεις της κοινωνικής μας ζωής.

Η θεραπεία που μπορεί να προκληθεί στον εαυτό σου, μέσα από την πνευματική ενέργεια, είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδά σου, από την στιγμή που δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα...

Χαίρομαι πολύ! :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Χαχαχα! Μακάρι Βάσουλα μου... :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

:x :x :x :x :x :x :x :x :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”