Οι ήρωες, άσχετα από ηλικία, μάχονται για αυτά και τα υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους. Στο τέλος όταν έρχεται η λύση, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια η ιστορία τελειώνει με την ικανοποίηση του στόχου. Οι ήρωες ζούν καλά γιατί έχουν πράξει αυτό που ήθελε η καρδιά τους.
Αν όσοι διαβάζοντας την ιστορία προσέξουν τις δικές τους δυσκολίες και αγωνιστούν με θάρρος για να τις ξεπεράσουν πίστεψε με θα ζήσουν καλύτερα, γιατί αυτό θα συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν της φαντασίας."
σε ευχαριστώ Χρυσούλιτσα μου γλυκειά
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Έβλεπα μια μεγάλη ακτίνα αγάπης να βγαίνει μέσα από «τα όνειρα της καρδιάς μου» και να διαλύει κάθε συναίσθημα φόβου με όποια μορφή και αν εμφανιζόταν. Είτε σαν ανασφάλεια, απογοήτευση, θυμό ή εγωισμό.
Ένοιωθα, ότι το παραμύθι γινόταν λυτρωτικό και γαλήνευε τις ψυχές που βρισκόταν σε πόνο…. Όσοι βέβαια μπορούσαν να δουν πέρα από τον μύθο…..!!!!!
Χρυσούλα
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Χρυσουλα Σ' ευχαριστω που ακουσες αυτη τη φωνουλα σου και μοιραζεσαι μαζι μας τα "παραμυθια" σου.... σχεδον καθε βραδυ πριν βγω απο το σπιτακι μας διαβαζω και ενα, που με παει μονο του το χερι μου....και ειναι τοσο Ομορφο