να το διαβάσεις ακριβώς κάτω από το ποστ σου...

Η Ζωή μου σε 3 προτάσεις!!!!!!20 χρόνια προσπαθώ να με πείσω ότι το να χάσω τον "υποτιθεμένο" ελεγχο (γιατί στη πραγματικότητα ΔΕΝ έχω ελέγχο πουθενά και σε τίποτα) στη ζωή μου είναι οκ. Οσο για το να αφεθώ να φοβάμαι...με τρομοκρατεί και μόνο που το διαβάζω πόσο μάλλον να το ζω. Οπου βέβαια και αυτό είναι αυταπάτη γιατί στο τέλος θα συμβούν οι καταστάσεις και θα ζήσω όλα αυτά που φοβάμαι οπότε τα αντιμετωπίζω στο τέλος.Isilwen έγραψε: Αν μπορέσω να αφεθώ στο να φοβηθώ...
Φοβόμαστε γενικά να ζήσουμε, μιας και μάθαμε πως ο έλεγχος είναι η μόνη ασφάλεια...
Καλουπώσαμε την ζωή και την χάνουμε...
Ποιά είναι αυτά τα συμβολα? Εμένα στη μύηση μου 1ου βαθμού δε μου δοθηκαν κάποια συμβολα.Έχουμε και τα σύμβολα του Ρείκι, που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ασφάλειας...
Isilwen έγραψε: Εσύ περιορίζεις την ζωή σου, με το να φοβάσαι να αγγίξεις το δικό σου συναίσθημα... Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί πραγματικά να σε βλάψει. Και αν το θεωρείς απαραίτητο στην αρχή, ξεκίνα να εμπιστεύεσαι, έστω και νοητικά, τον Θεό μέσα σου και να ξεφεύγεις από τους πιο παράλογους φόβους.
Αχ Σοφάκι μου γλυκό ,Δεν γίνεται να ζω κάθε μέρα όλο και πιο κομματιασμένη, εξαιτίας του περιβάλλοντός μου. Δεν γίνεται να μην απολαμβάνω την ζωή μου. Έχω έρθει για να ζήσω.!
αυτά είναι...Σήμερα κατάφερα μια μεγάλη νίκη
Σοφάκι καλύτερα..."Εχω έρθει για να Ζήσω"...Έχω έρθει για να ζήσω
Είχα πολλές παράλογες φοβίες στην αρχή, θέματα που είχαν να κάνουν με τους γονείς μου. Έφευγα από το σπίτι και δεν μπορούσα να περάσω καλά, γιατί έπρεπε να έχω κρύψει όλα εκείνα τα πράγματα που δεν εγκρίνανε... Τα βιβλία που διαβάζω, τα αρχεία μου στον υπολογιστή, τα "περίεργα" ρούχα/κοσμήματα κτλ. Μέχρι και το βιβλιάριο της τράπεζας, τα αρχεία της δουλειάς μου κτλ κτλ. Οι σχέσεις μας δεν είναι καλές και δεν έχουν γίνει λίγες φορές καβγάδες για παράλογα πράγματα. Φοβόμουν μήπως χτυπήσει το κινητό μου και είναι εκείνοι, να μου πουν να γυρίσω για να με ψάλλουν. Και αυτό γινόταν τόσο συχνά που μισούσα τον ήχο κλήσης του κινητού μου. Σχεδόν κάθε φορά που το άκουγα να χτυπάει δεν ήταν για καλό, μου έφερνε κόμπο στο στομάχι αυτός ο ήχος.