πραγματικά όμως...Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για τις προηγούμενες ζωές τους, αν δεν μπορούν να πάρουν τα μαθήματά τους σ' αυτήν που διανύουν...

πραγματικά όμως...Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για τις προηγούμενες ζωές τους, αν δεν μπορούν να πάρουν τα μαθήματά τους σ' αυτήν που διανύουν...
Ω ναι...Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για τις προηγούμενες ζωές τους, αν δεν μπορούν να πάρουν τα μαθήματά τους σ' αυτήν που διανύουν...
μέχρι τότε εργασία και χαράόταν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το κάρμα σου, τότε θα είσαι σε θέση να ολοκληρώνεις και τους Νόμους...
Και τότε μόνο έχει νόημα...Αλλιώς τι νόημα θα είχε?
Αυτο ακριβως!!Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για τις προηγούμενες ζωές τους, αν δεν μπορούν να πάρουν τα μαθήματά τους σ' αυτήν που διανύουν...
Αυτό Ειρήνη μου! Στο μυαλό μου είσαι (περίπου). ...Μόνο που σ' εμένα δεν έχουν γίνει καν επιγνώσεις (ok, το καταλαβαίνω, είναι αρχή ακόμα, άσε που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι η επιγνωση (ξέρω απλά την σημασία της λέξης. Είναι αυτό αρκετό; ...Γιατί εδώ μέσα χρησιμοποιούμε και 2ο κ 3ο επίπεδο ερμηνείας πολλών λέξεων) Επίσης πως την αποκτάς;Ειρήνη έγραψε:παρατήρησα ότι όλα αυτά τα αντιλαμβάνομαι ακόμα νοητικά... δεν έχουν γίνει ακόμα επιγνώσεις-βιώματα.....ελπίζω να είμαι σε καλό δρόμο....
Αχ ρε Βασουλάκι μου....Βαούλα έγραψε:Ο απλός άνθρωπος έχει σαν βασικές ανάγκες την ασφάλεια, την απόλαυση και την επιβεβαίωση και προς χάρη τους ερμηνεύει τους Νόμους της Καρδιάς, με τον δικό του συναισθηματικό τρόπο. Οι Νόμοι όμως είναι Νόμοι...και αυτοί του Σύμπαντος δεν έχουν "παραθυράκια"...
Αν κάποιος άνθρωπος που αγάπησαν δεν καλύπτει τούτες τις βασικές τους ανάγκες, τότε αρχίζουν οι λανθασμένες ερμηνείες περί Αγάπης...
Για σκεφτείτε...υπάρχει Αγάπη χωρίς εκτίμηση?
Πόσες σχέσεις δεν κάναμε, μόνο γιατί ΄καλύφτηκε έστω μία από αυτές τις βασικές ανάγκες και οι άλλες δύο που δεν καλύφτηκαν έγιναν λόγος να μην εκτιμάμε τον σύντροφό μας? Παρ' όλα αυτά συνεχίσαμε την σχέση...
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί το κάνουν αυτό οι άνθρωποι...
Η σχέση τελειώνει όταν δεν καλύπτεται καμία ανάγκη από αυτές τις τρεις...Όσο καλύπτεται έστω και μία, η σχέση συνεχίζεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες...Ανάγκες των δύο, που παλεύουν να καλυφτούν...
Και η υγιής σχέση αρχίζει, όταν αυτές οι ανάγκες μας καλύπτονται από εμένα τον ίδιο...Τότε μόνο μπορώ να νιώθω αγάπη και αφοσίωση για τον άλλον άνθρωπο...Αλλιώς η σχέση είναι παιχνίδι μίσους, ελέγχου και εξουσίας...
απλά τα πράγματα...Οι λανθασμένες ερμηνείες είναι που τα κάνουν πολύπλοκα...Τα αφήνουν στην παιδική κατάσταση, τότε που τούτες οι ανάγκες χρειάζονταν να καλυφτούν από τους γονείς μας, γιατί δεν είχαμε Λογική να τις καλύψουμε μόνοι μας...
Τούτη η παιδική κατάσταση που παραμένει ο απλός άνθρωπος, είναι σχεδόν όλη του η ζωή, μέχρι να ανακαλύψει ότι δεν έχει αγαπήσει ούτε καν τον Εαυτό του...
Μέχρι τότε θα παλεύει και θα αναμετριέται με την Αγάπη