κάνετε λάθος!
ο πνευματικός οδηγός έχει κοντά του μαθητές!
εγώ έχω κοντά μου ανθρώπους!
Η μεταξύ μας σχέση δεν έχει υποχρεώσεις, αλλά σεβασμό!
Αν παραβιαστούν τα όρια αμφοτέρων, απλά η σχέση διακόπτεται...
Συνηθίζεται στην σημερινή εποχή, η διακοπή μια "πνευματικής" σχέσης να θεωρείται εγωισμός του οδηγού! Για μένα είναι σεβασμός! Χωρίς βιαίότητα και απογοήτευση. Χωρίς κατηγορίες...
Ελα όμως που αυτό δεν προκύπτει, για τον εξής απλόν λόγο...
Εσείς με θεωρείτε πνευματικό οδηγό, όχι εγώ εμένα!
΄Ετσι ακόμα και σε μια σχέση που διακόπηκε, μπορώ να είμαι καλά!
Ο άλλος όμως δεν είναι καλά, νιώθει απόρριψη και ίσως και εγκατάλειψη.
Η Ελένη (αετός) είπε ότι θα ήταν ευχής έργο να γλυτώσουν όσο μπορούν περισσότερες από εμένα...
Και αυτό με πληγώνει, όχι γιατί περιέχει αρνητικότητα για μένα, αλλά γιατί περιέχει αρνητικότητα για εκείνην.
Ο πνευματικός οδηγός έχει συγκεκριμένη συμπεριφορά και εγώ είμαι απλά η Βάσω! Ουτε να αποδείξω, ούτε να αμφισβητήσω, ούτε να επικροτήσω κάτι από την ύπαρξή μου θέλω, γιατί ότι είμαι δεν αλλάζει!
Και αυτό ακόμα, για κάποιους, περιέχει εγωισμό! Μα όμως εγώ έτσι βιώνω τον θεό και δεν μπορώ να τον βιώσω όπως θέλουν οι άλλοι, ακόμα και αν δυσαρεστούνται με τον τρόπο μου!
Γι' αυτό, λοιπόν, καλύτερα να με λέτε συνοδοιπόρο σας. Ακόμα και οι συνοδοιπόροι μπορούν να μας βοηθήσουν στον δρόμο μας, δεν χρειάζεται να τους φοράμε ταμπέλες.
Γιατί αν εσάς σας βοήθησα, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω...
Και ο Ιησούς μου είπε...΄Εχουν πει για όσους βοήθησα στην θεραπεία τους, για να γίνει κράχτης της αγάπης μου στον Πατέρα μου. ΄Εκρυψαν όμως επιμελώς τον αριθμό όσων δεν μπόρεσα να βοηθήσω!
΄Ενας άνθρωπος μέσα από την δική του ανάπτυξη και την αγάπη που βιώνει με τον θεό, γίνεται πολλές φορές βορά στους νοήμονες, που προσπαθούν να βρουν τα ελαττώματα και να τον διασυρουν...
Μήπως είναι η πρώτη φορά άλλωστε?
όμως καλύτερα να είμαστε σε μια τρυφερή σχέση, παρά σε σχέση εξάρτησης! ΄Ετσι δεν θα έχετε ανάγκη να ψάχνετε ελαττώματα, όπως έκαναν οι πρώην φίλες του φόρουμ!