άντε βοηθάτε και εσείς την Κέρκυρα να ανακτήσει το φως της! ;)
επεσαν κλαδιά πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ , στα περισσότερα σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές βλαβες ταυτόχρονα.
Τους τελευταίους μηνες είχα στο σπίτι μου κοντά...
"Σεισμό"... "φωτιά"... "καταρρακώδεις βροχες"... "ανεμοστρόβιλο"
Ειμαι κομπλέ νομίζω!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Εκει στην Κερκυρα απο τωρα σβηνουν τα φωτα για το νεο ετος??????
Και σας το εχω πει..ελατε στην Αθηνα...εμεις ειμαστε στην ωρα μας....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
επεσαν κλαδιά πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ , στα περισσότερα σημεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές βλαβες ταυτόχρονα.
Ειμαι κομπλέ νομίζω!
Είναι φόρτσα το νησί μου όχι αστεία!!!
Κουράγιο κοριτσάκια μου γλυκα!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Το Φως αποκατασταθηκε στην γειτονεια μου πριν μιση ωρα!!!
Βεβαια με δραση αφου ειδα σαν καταναλωτης οτι δεν μπορουσα να βγαλω ακρη πηγα κατευθειαν στην Δεη και στον διευθυντη απαιτωντας μετα απο 30 ωρες διακοπη τουλαχιστον να ερθει συνεργειο..
Για ποσο βρηκανε συνεργειο και με ακολουθησαν και εκοψαν τα κλαδια στο ψιτ φιτιλι..
Ειμαι κομπλέ νομίζω!
Είναι φόρτσα το νησί μου όχι αστεία!!!
Κουράγιο κοριτσάκια μου γλυκα!!!
5 λεπτα αφου έγραψα αυτο... με 22 βαθμούς θερμοκρασία, έριξε ...οχι απλό χαλάζι ... αλλά ΚΟΜΜ’ΤΙΑ ΠΑΓΟΥ σαν βερυκοκα!!!!!
AMALIA έγραψε:
Βεβαια με δραση αφου ειδα σαν καταναλωτης οτι δεν μπορουσα να βγαλω ακρη πηγα κατευθειαν στην Δεη και στον διευθυντη απαιτωντας μετα απο 30 ωρες διακοπη τουλαχιστον να ερθει συνεργειο..
Για ποσο βρηκανε συνεργειο και με ακολουθησαν και εκοψαν τα κλαδια στο ψιτ φιτιλι..-
Ειδες που η καραμπίνα σου χρειάζεται που και που??