Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
ενα βιντεακι απο τα επισοδεια στην αιγυπτο, στο 1.18 λεπτα εμφανιζεται μια οπτασια ενος καβαλαρη , καποιοι την ερμηνευουν ως κακο σημαδι, ως τον 4ο ιππεα της αποκαλυψεως , τον χλωμο, η χλωρο ιππεα.
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Αποστόλη μου, τα βιντεο του χορού τα ποστάρουμε στα μουσικά βιντεο! Περιέργος χορος εεε?:-D
Κωνσταντίνε... δεν ξέρω αν είναι μοντάζ ή όχι..... αλλά τι λεει η αποκάλυψη για τον 4ο καβαλάρη? τι γίνεται μετά?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
I'm sorry, Danny μου, θα το έχω υπόψη μου στο μέλλον
Ο λόγος που δεν το ανέβασα στα μουσικά βίντεο ήταν γιατί η μουσική δεν ήταν το πιο ενδιαφέρον στοιχείο αυτού του βίντεο.
Ναι, πραγματικά περίεργος χορός αλλά προέρχεται από την Ιαπωνία κι αυτό τα λέει όλα χεχε
Όπως αναφέρεται στο link http://www.vita.gr/html/ent/363/ent.2363.asp αποκαλείται Butoh (μπούτο) ή αλλιώς «χορός του σκότους», επειδή αγγίζει βαθύτατα την ψυχή και αφυπνίζει το πνεύμα.
Το ανέβασα στο φόρουμ για την καταπληκτική πλαστικότητα του χορευτή (κάτι που απαιτεί χρόνια εκπαίδευσης στον κλασικό χορό) και επειδή μου έκανε "κλικ" η αρμονία της χορογραφίας...
Για έναν άνθρωπο που στερείται τροφής, θεός είναι το ψωμί.
Από αυτά που διάβασα πάντως, δεν φαίνεται να ειναι μοντάζ αλλά η αντανάκλαση που δημιουργούν τα φώτα και οι φωτιές, αφού ο "ιππέας" ακολουθεί την φορά της κάμερας, αν προσέξεις.
Αλλά εδώ που φτάσαμε... τα πράσινα άλογα της Αποκάλυψης είναι το λιγότερο ανησυχητικό...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
evi έγραψε:Αλλά εδώ που φτάσαμε... τα πράσινα άλογα της Αποκάλυψης είναι το λιγότερο ανησυχητικό...
Δεν υποφερεσαι ...!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει