μάλλον, αυτό που νομίζαμε ότι είχαμε κατακτήσει...Γιατί όμως βιώνουμε το αίσθημα της απώλειας;
Τί εντέλει χάνουμε;

Συντονιστής: Emmaki
μάλλον, αυτό που νομίζαμε ότι είχαμε κατακτήσει...Γιατί όμως βιώνουμε το αίσθημα της απώλειας;
Τί εντέλει χάνουμε;
Μεγάλος δασκαλος ο Ανώτερος Εαυτός μας που επιλέγει τις δοκιμασίες με την απίστευτη Αγάπη και Σοφία Του...ARTYADIS έγραψε:Μεγάλος δάσκαλος ο Θάνατος ..
μα δεν διαφωνώ σ' αυτό...ARTYADIS έγραψε:Βασούλα μου για μένα είναι το ίδιο!
Η απώλεια είναι απώλεια
αυτό για να το "παραδεχθούμε" χρειάζεται κυρίως να έχουμε "παραδεχθεί" τον θεό...Μεγάλος δασκαλος ο Ανώτερος Εαυτός μας που επιλέγει τις δοκιμασίες με την απίστευτη Αγάπη και Σοφία Του...
Αχ, πόσο δίκιο έχεις..΄Ομως η διαφορά, σε ένα ασυνείδητο επίπεδο, είναι ότι στην μία περίπτωση νιώθουμε ανίσχυροι, ενώ στην άλλοι νιώθουμε αδύναμοι...
Παράθεση:
Μεγάλος δασκαλος ο Ανώτερος Εαυτός μας που επιλέγει τις δοκιμασίες με την απίστευτη Αγάπη και Σοφία Του...
αυτό για να το "παραδεχθούμε" χρειάζεται κυρίως να έχουμε "παραδεχθεί" τον θεό...
Δεν ξέρω αν για μένα ήταν τόσο η αίσθηση της ενότητας, όσο η πλήρης αίσθηση μέσα μου ενός Μεγαλείου που δεν υπάρχουν γήινες λέξεις που να μπορούν να το εκφράσουν. Η αίσθηση ότι Είναι εδώ, είναι παντού, της αίσθησης ότι όλα αυτά που διαδραματίζονται είναι κατά έναν τραγελαφικό τρόπο, στημένα.. δε ξέρω πώς να το πω αλλιώς.Εγώ ούτε στην μία, ούτε στην άλλη περίπτωση μπορώ να πω ότι ένιωσα αληθινή ενότητα μαζί του!