rainbow έγραψε:καληνύχτα σε όλους στην επόμενη συνάντηση θα έρθω με τη Σοφία.ο μόνος τρόπος για να μη χαθώ κ τέλος πάντων σημασία έχει να καταφέρω να σας γνωρίσω.Βάσω τίποτα δν άλλαξε,ας ήξερα πως μπορώ να κάνω κάποιοον που ζει στη φαντασία του να σταματήσει να με πληγώνει.Αδιαφορία λένε κ υπομονή.Εφηβεία λένε.Μέχρι πότε?
Ναι, ναι, θα πάμε μαζί ^.^
Όσο για τα παιδιά... Μην σε στεναχωρεί και μην σε πληγώνει τίποτα... Έχουν δικό τους δρόμο. Υπάρχουν εμπειρίες που χρειάζονται να πάρουν. Δώσε τους χώρο και χρόνο... Και κυρίως... Μην κουράζεις τον εαυτό σου, ψυχή...
Καλό βράδυ σε όλους... Ιδιαίτερα στην Αμαλίτσα, που στεναχώρησα πολύ πολύ σήμερα... Συγνώμη [Μακάρι να................]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Ναι Δημήτρη μου ,διορθώνω κατι φωτό γιατί τα έχω στραβώσει τα γλυκά μου φορουμόπαιδα,αλλά τώρα που μου τα έμαθε όλα ο Τασούλης τέλος το μαρτύριο για τα ματάκια σας
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Βάσω τίποτα δν άλλαξε,ας ήξερα πως μπορώ να κάνω κάποιοον που ζει στη φαντασία του να σταματήσει να με πληγώνει.Αδιαφορία λένε κ υπομονή.Εφηβεία λένε.Μέχρι πότε?
Ματινάκι, τα παιδιά μεγαλώνουν...Αν αυτό δεν το καταλάβεις εγκαίρως θα σε πληγώνουν ακόμα και όταν φτάσουν στα 40!
Στήριξέ τα με κατανόηση, ακόμα και στην φαντασία...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!