ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ευχαριστω Danny :D
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Λοιπόν παιδιά, εγώ δίνω αύριο αγγλικά, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Θα ήθελα να ζητήσω αποστολή ενέργειας όχι σε μένα, αλλά στην κατάσταση... Να πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ πολύ >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

τωρα το ειδα Wisdom θα σου στείλω τωρα

καλη επιτυχία >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Τέλος της ιστορίας παιδιά! Ξανά την άλλη βδομάδα με τα προφορικά xD
Αρκετά καλά ήταν σήμερα, ένα μεγάλο και βαθύ ευχαριστώ για την υποστήριξη όλων σας >:d< >:d< >:d<

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ειδοποίησέ μας για τα προφορικά Σοφάκι >:d<

είναι προτιμώτερο να το γράφεις εδώ viewtopic.php?t=439&start=2940 για να το βλέπουν όλοι :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Α, δεν το ήξερα :oops: Ευχαριστώωωω ^^

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Εχμμμμ γκουχ γκουχ :D
Εεεε να μωρε σκευτομουνα μηπως να δοκιμαζα και εγω και φυσικαΕικόνα εαν υπαρχει χωρος σε καποια ομαδα εε..Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D

εντάξει Τασούλη, θα σε ενημερώσω...Να δω πρώτα τις ομάδες μας!
Αλλιώς θα κάνουμε μια νέα.. :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Mε την ησυχια σας :D :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Καλησπέρα σας, είμαι νέα εδώ, από χθες όμως έχω διαβάσει κάμποσες από τις κουβεντούλες σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω (και κατεπέκτασιν ε χμ... να... ζητήσω, αν χωράω κάπου να συμμετάσχω :oops: γιατί αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιούσα ευχαρίστως λίγη θετική ενέργεια) τί ακριβώς γίνεται σε αυτές τις ομάδες. Είναι σα να κάνεις ρέικι αλλά από απόσταση; Κάπου διάβασα στις αρχές ότι δεν πρόκειται για διαλογισμό και μπερδεύτικα τελείως γιατί στην αρχή μου έμοιασε λίγο με κάτι που είχα διαβάσει σχετικά με το τσι κονγκ και στάλσιμο θεραπευτικής ενέργειας εξ αποστάσεως.
Επίσης, τί γίνεται και τί χρειάζεται να κάνω αν μπω σε μια τέτοια ομάδα; Λυπάμαι αλλά μου ήταν κουραστικό να διαβάσω όλο το τόπικ για να τα ανακαλύψω μόνη μου. Θα ήθελε κάποιος να μου εξηγήσει; O:-)
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

’κυρο ώς προς τη συμμετοχή. Δεν έχω ρέικι :-( (αν και έχω κάθε πρόθεση να δώσω θετική ενέργεια).
Όμως για τις πληροφορίες δε θα έλεγα όχι -είδα ότι υπάρχει και σχετική σελίδα για τους αμύητους... Δεν πειράζει να σας ζητήσω αν δε με ξέρετε καλά ε;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kαλώς ήρθες meinall! >:d< >:d< >:d<

Για να μπει κάποιο μέλος στις ομάδες μας, χρειάζεται να είναι σταθερό και να έχει συμμετοχή αρκετό καιρό. Κοινά, να έχει γνωριστεί αρκετά και με τους υπόλοιπους.

Χρειάζεται να έχει ρέικι, γιατί αυτή η ανταλλαγή αφορά μια τεχνική του ρέικι και δεν είναι διαλογισμός.

Αν κάποια στιγμή νιώθεις αδύναμη, μπορείς να μπεις στην ειδική ενότητα που ανακάλυψες :-D και να ζητήσεις ενδυνάμωση.
Θα χρειαστούμε το όνομά σου και την ηλικία σου, μια και δεν σε γνωρίζουμε.

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Ευχαριστώ για την απάντηση. (Μάλλον η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλή μια και μόλις πήγα να απαντήσω μου έκλεισε η σελίδα :P )

Πιστεύω πολύ στο timing και παρόλο που θα ήθελα λίγη ενέργεια (γιατί το άγχος με έχει αποδιοργανώσει και μποϊκοτάρω άσχημα τον εαυτό μου), θα σεβαστώ το γεγονός ότι πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα.

Γνωρίζω ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος οπότε θα συστηθώ όσο πιο συνοπτικά γίνεται.
Μ' αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία αυτοβοήθειας, κάτι που παράλληλα με κάποια μαθήματα που περιελάμβαναν γιόγκα και κάτι σαν διαλογισμό μου έδωσαν τις πρώτες 'γνώσεις' για την ενέργεια γενικότερα αλλά και αυτές τις φιλοσοφίες.
Έχω κάνει ρέικι μια φορά μόνο -φέτος- (μου έχουν κάνει δηλαδή-συγνώμη δεν ξέρω την ορολογία).
Από τότε με ενδιαφέρει η αυτογνωσία κάτι στο οποίο έχω δουλέψει λιγάκι μόνη μου αλλά η θέλησή μου δεν είναι αρκετή να το κάνω συστηματικά. Θέλω το βράδυ να κάνω διαλογισμό και θετικές δηλώσεις, έχω δει ότι βοηθάνε, αλλα δεν είμαι αρκετά δυνατή να το τηρήσω.
Πιστεύω ότι έχω λίγο πιο ανοιχτούς ορίζοντες σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Πολλές φορές πχ αισθάνομαι σα να μην είμαι μόνη μου στο δωμάτιο τόσο έντονα που γυρίζω να δω. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να δω, είμαι πολύ φοβιτσιάρα.
Κάποτε στον ύπνο μου έζησα την πιο χτυπητή εμπειρία από όλες, αν και δεν ήταν καθόλου τρομαχτική. Αυτη την 'ένωση με το όλον' όπως τη λένε, αν και εγώ δεν περιγράφω έτσι την εμπειρία μου. Μάλλον...δεν περιγράφεται.
Κάτι άλλο στο οποίο πιστεύω ακράδαντα είναι ότι με συντροφεύει μια καλή τύχη στη ζωή μου, η οποία ξεκίνησε σαν σε παραμύθι 2 χρόνια πριν, με γεγονότα που έρχονταν από μόνα τους σε μένα και όλα μαζί σα μια δύναμη με φρόντιζαν. Για κάποιο λόγο ξέρω ότι αν με εγκαταλείψει αυτή η δύναμη, αυτό θα αργήσει να γίνει. Και να φανταστείτε, εγώ ποτέ δεν πίστευα σε οτιδήποτε μη χειροπιαστό.

Μέσα σ' όλα αυτά βρήκα και την παρέα σας. Τί ψάχνω; Τί να πω! Και γω μόλις και γνωρίζω τον εαυτό μου. Ελπίζω να τον γνωρίσω περισσότερο, μέσα από την παρέα σας.
Αν δηλαδή καταφέρω να παραμείνω αυτή τη φορά στο στόχο μου.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Για κάποιο λόγο ξέρω ότι αν με εγκαταλείψει αυτή η δύναμη, αυτό θα αργήσει να γίνει.
Να σε εγκαταλειψει?? Τοσο πολύ περίμενε να την ανακαλύψεις μέσα στο χρόνο... :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”