Ο πρίγκηπας είναι η Συνείδηση που θα περάσει από το μαύρο δάσος για να φιλήσει την πριγκίπισσα-Εαυτό και να την ξυπνήσει, να ενωθούν σε έναν ιερό γάμο...
Ο πρίγκηπας είναι η Συνείδηση που θα περάσει από το μαύρο δάσος για να φιλήσει την πριγκίπισσα-Εαυτό και να την ξυπνήσει, να ενωθούν σε έναν ιερό γάμο...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Το ξέρεις το παραμύθι με την ωραία κοιμωμένη που περιμένει τον πρίγκηπα να την ξυπνήσει?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Το ξέρεις το παραμύθι με την ωραία κοιμωμένη που περιμένει τον πρίγκηπα να την ξυπνήσει?
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...