Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Επιτέλους κατέφερα να βρω το δρόμο στο forum. Βάσω μου τι κάνεις; Στο τηλέφωνο έχω τον Madraoula και μου δίνει οδηγίες προς ναυτιλομένους για το πρώτο μου post.
ωχ..τωρα που ηρθε και η Πατρινα δεσαμε!!! :lol:
Καλως ηρθες Πατρινακι!!!
Υ.Γ.....Η κυρια ειναι αυτη που μου εμαθε τη λεξη 'ρεικι'
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπερα! ξαναγυρισαμε στα γραφεια μας..αρα και κοντα σας.
ελπιζω( ο υπευθηνος) Βασω μου να εχει σχολασει και να μην μας διαβαζει...διοτι την καξαμε που λενε...
κατα τα αλλα γελαω μονη μου μπροστα απο εναν υπολογιστη..και ειναι λιγο επικινδυνω αυτο διοτι εχουμε μεγαλο ψυχιατριο στο νησι και περνωτας οι περαστικοι μην στειλουν και με μασουν.....( ελπιζω να ερθει γρηγορα η Ντανυ)!!! αλλο να κτυπιουνται δυο δεν δινουμε στοχο.