ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Περαστικά του Rainbow!rainbow έγραψε:καλησπέρατο φανταράκι μου νοσοκομείο,δεν ξέρω πότε θα βγει σκούρα τα βλέπουν οι γιατροί.Χθες στη δουλειά απορούμε με αυτή την ηρεμία σου.Ποιά ηρεμία απλά δε σήκωσα το κεφάλι μου καθόλου.Τα έγγραφα μούσκεμα.Δεν ξέρω τι να πω.Βοηθήστε το Δημήτρη μου.

Αν ο γιος σου θα ήθελε να του στειλουμε ρεικι, καλύτερα να το γραψεις στην αποστολή ενεργειας για να το δούν όλοι!

Ειναι σημαντικό να το θέλει ο ίδιος , και σε περίπτωση επέμβασης να το γνωρίζουμε να μην στειλουμε πιο πριν!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ματίνα μου, εύχομαι να είναι περαστικά και γρήγορα!rainbow έγραψε:καλησπέρατο φανταράκι μου νοσοκομείο,δεν ξέρω πότε θα βγει σκούρα τα βλέπουν οι γιατροί.Χθες στη δουλειά απορούμε με αυτή την ηρεμία σου.Ποιά ηρεμία απλά δε σήκωσα το κεφάλι μου καθόλου.Τα έγγραφα μούσκεμα.Δεν ξέρω τι να πω.Βοηθήστε το Δημήτρη μου.
Ρώτησέ τον αν θέλει ρέικι και ενημέρωσέ μας!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγώ κόλλησα με τα βαμμένα νύχια... :mrgreen:΄Οπως επίσης σκεφτόμουν, γιατί ένας άνθρωπος που έχει ανακτήσει την Φυσική του Δύναμη, θέλει να την επιδεικνύει, υλοποιώντας, μπροστά στα μάτια των "υπηκόων" του, δαχτυλιδια και ρολόγια!!!
Και πάλι δεν βρήκα ούτε έναν καλό λόγο για να το κάνει!!!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
καλημέρα!

α, βρε Ευούλα...Εγώ κόλλησα με τα βαμμένα νύχια... :mrgreen:

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό