Αγαπητα μου παιδια σημερα θα σας μιλησω για την ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ.
Και αφου ειναι φυσικη ειναι φυσικο να μην ξερετε και πολλα, λοιπον.
Το να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε την θεωρία της Κβαντικής
Φυσικής (ή Κβαντικής Μηχανικής ή Κβαντομηχανικής) στο σύνολο της, θα είναι μάλλον μια ανώφελη διαδικασία.
Ειδικά αν λάβουμε υπ όψιν, ότι πολλοί απ τους λαμπρότερους φυσικούς του τελευταίου αιώνα δέχτηκαν τις αρχές της, αλλά ποτέ δεν τις κατανόησαν πλήρως.
Κάποια (σχετικά) ασφαλή συμπεράσματα που έχω βγάλει το τελευταίο διάστημα που ασχολούμαι με το θέμα, είναι τα εξής:
* Η Κβαντική Φυσική αναπτύχθηκε με σκοπό την ερμηνεία φαινομένων που η κλασσική φυσική αδυνατούσε να περιγράψει
* Η Κβαντική Φυσική περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης σε μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο.
* Σύμφωνα με τη Κβαντική Φυσική η φύση των σωματιδίων είναι δυαδική. Εκτός από τη στερεά τους μορφή, έχουν και μια δεύτερη: Την κυματική*.
* Δηλαδή εκτός από στερεά αντικείμενα (όπως ίσως φανταζόμαστε τα σωματίδια) είναι ταυτόχρονα και κύματα..
* ..και μάλιστα κύματα πιθανοτήτων. Περιέχουν δηλαδή όλες τις πιθανές καταστάσεις / θέσεις στις οποίες θα μπορούσε το σωματίδιο να βρεθεί, μέχρι..
* ..να το παρατηρήσουμε και έτσι να το αναγκάσουμε να λάβει μια 'υλική υπόσταση' (;)
* Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο, όλοι μας διαμορφώνουμε καθημερινά το περιβάλλον μας**, χωρίς να το ξέρουμε, απλά και μόνο παρατηρώντας το!
* Παρά το γεγονός ότι η Κβαντική Φυσική έχει διάρκεια ζωής πάνω από 100 χρόνια, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή (ή λίγο πίσω απ την αρχή εξαρτάται πως το βλέπει κανείς χαχα). Το ταξίδι προβλέπεται συναρπαστικό.
Τυχαιο δεν νομιζω .............. ευχαριστω πολυ γεια σας.......
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!