Νομίζω ότι δε γίνεται χωρισμός χωρίς πόνο οπότε ήταν κάτι που δε θα το απέφευγες. ’σε το χρόνο να περάσει και κάνε ευχάριστες δραστηριότητες. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Ίσως το να έμενες να πονούσε πιο πολύ κι αυτό καμιά φορά γίνεται ύπουλα, δηλαδή με μικρότερη ένταση σε μεγαλύτερο χρόνο. Αυτό είναι πιο ψυχοφθόρο κι όταν το καταλάβεις είναι αργά. Για να το κάνεις όμως κάτι θα κατάλαβες νωρίς κι αυτό είναι καλό ;)
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Όλα καλά θα πάνε. Ξέρω ότι ίσως αισθάνεσαι κακιά απέναντί του, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) δε γίνεται να κανακεύουμε συνέχεια τους άλλους. Σκέψου το έτσι: Αν δεν τραβούσε το πράγμα, καλό του έκανες, όσο και στον εαυτό σου. Δε βοηθάει σε τίποτα να ζούμε σε αυταπάτες ούτε σε σχέσεις που θέλουν συνεχή προσπάθεια, αλλά...δεν! Ίσα ίσα τώρα σεβάστηκες και τους δυο. Τις ανάγκες σας, το χρόνο σας, την πορεία σας. Οκ αυτό ίσως δεν μπορείς να το παραδεχτείς ακόμα αλλά πιστεύω στην πορεία ναι.
Φιλιά πολλά κι εύχομαι γρήγορα να αιστανθείς καλύτερα
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Δυστυχώς Μαράκι μου αργά το έκανα ,έπρεπε να το είχα πιο νωρίς αλλά όταν ο εγωισμός μας δεν θέλει να παραδεχτεί την αλήθεια αυτά παθαίνεις
Η αληθεια ειναι οτι απο τις προηγουμενες κουβεντες φαινοταν οτι ειχες ηδη τις απαντησεις
Ιωαννουλιτσααα
με τον εαυτό σου? γιατί πουλάκι μου? Αγάπη θέλει τώρα ο εαυτός σου...όχι ο εαυτός σου, αλλά εκείνο το μέρος σου που πονά...
Σαν έχεις μια πληγή, βρε Ιωαννάκι, δεν πας να ακουμπήσεις πάνω της και ένα τούβλο...θα την προσέξεις, θα την φροντίσεις...
εδώ τι αλλάζει και δεν το κάνεις? επειδή δεν την βλέπεις?
Ολα τα βλέπω Βασούλα μου γι'αυτό θυμώνω με τον εαυτό μου ,το έβλεπα οτι δεν πήγαινε και παρ'όλα αυτά εκεί προσπαθούσα σαν τον βλάκα πλήγωσα μόνη μου τον εαυτό μου
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή