ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

aetos έγραψε:
Όσον αφορά τις αόρατες τις περισσότερες τις έχω σπάσει, λόγω χαρακτήρα..έχω κρατήσει μόνο κάποιες οι οποίες μου κάνουν
μ.δεν ξερεις ποσο ατιμες ειναι και πως καλυπτονται.....
Ο χαρακτηρας οσο πιο ισχυρός και σταθερος ειναι τοσο πιο δυσκολα σπαει τις συνδεσεις ..αλλα πάλι με την δυναμη του το κανει... :x
:thumbsup:
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε: δεν είπε κανείς ότι η αγάπη που μας δίνουν οι γονείς μας είναι ψεύτικη, αλλά δεν είναι αυτή που μας αναπτύσσει με ωριμότητα...Και αν χρειάζεσαι την εσωτερική ανάπτυξη πρέπει να μάθεις να είσαι ολόκληρος ο εαυτός σου και όχι λίγο η μαμά, λίγο ο μπαμπάς και λίγο οι υπόλοιποι...
Ευχαριστώ κι ευγνομονώ,λοιπόν,τους γονείς μου για όσα με δίδαξαν.Ότι έκαναν το έκαναν με αγάπη και μέσα από τους δικούς τους φόβους. :-( :-(

Ήρθε η ώρα όμως να απαλλαγώ απ΄όλα αυτά, που πια δεν με αντιπροσωπεύουν @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έλλη έτσι ακριβώς!!! @};- >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Μεγαλες αληθειες Βασω μου κριμα που πολλοι γονεις οταν το παιδι τους επιλεγει να αποδεσμευτει απο τις αρχες τους και τη φιλοσοφια τους το βλεπουν ως προδοσια και ασεβεια.. :-? και ερχονται στο προσκηνιο οι αντιστασεις και οι συγκρουσεις.. δεν το αντεχουν οταν χανουν την εξουσια που ασκουσαν τοσα χρονια..
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η συνηθεια είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση του ανθρώπου στην ύλη, Μαιρούλα...

Η συγγένεια, αν δεν αποκοπεί, αναπτύσσει μόνο οριζόντια και συνεπώς μηχανικά και κληρονομικά.

Η αυθεντική αγάπη και ευγνωμοσύνη για τους τροφούς μας, δεν έχει σχέση με την εξαρτητική αγάπη.

Ασεβή σε χαρακτηρίζουν όταν δεν μπορούν να σε χειριστούν. Οπότε τέτοια ευσέβεια να μου λείπει...
Γι' αυτό και το ρέικι έίναι αίρεση για την εκκλησία...Γιατί δεν χρειάζονται ανθρώπους, αλλά φοβισμένα αρνιά! ΄Ελα όμως που δίνουν στην κοινωνία πεινασμένους λύκους :? :? :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μαιρη »

οι εξαρτησεις σε καθε ειδους σχεση ειναι φοβερες αλυσιδες ειτε μας δενουν ειτε δενουμε εμεις τους αλλους, :-? ειναι οτι
πιο "χειριστικο" απο ανθρωπο σε ανθρωπο , σχεση γονιου-παιδιου, σχεση φιλιας, σχεση συντροφικη,
σχεση δασκαλου -μαθητη, σχεση εργαζομενου-εργοδοτη ,.... πολλες φορες ειναι καλυμενες και μεχρι να το "δει" κανεις η συνηθεια γινεται εξαρτηση.... :?
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ "ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ"
ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΧΑΡΙΣΤΗ,ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ...........ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ :oops:
ΤΙ ΚΡΙΜΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ........ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΟΛΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΟΥ ΠΑΣ; ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.........ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Ετσι όπως το έχω βιώσει Χρύσα, όταν φτάσεις στο 0 αρχίζεις να ανεβαίνεις την δική σου "σκάλα" και όχι αυτήν που σου ετοίμασαν οι άλλοι.

Φυσικά και μπορεί να βιώσεις απογοήτευση αρχικά...΄Ολα τα συναισθήματα είναι προς εξερεύνηση...και θυμός και μίσος ακόμα και εκδικητικότητα...΄Οσα είχες κρατημένα μέσα σου χωρίς να τα αποδέχεσαι, γιατί ονομάζονται αρνητικά και δεν είναι αποδεκτά.
΄Ομως υπάρχουν... και μπλοκάρουν όλη σου την ύπαρξη...δηλητηριάζουν τον οργανισμό...

Αρχίζεις να γνωρίζεις τον Εαυτό σου με αποδοχή και σεβασμό, ώστε η αναδόμηση να περιέχει την ουσία σου, το πνεύμα σου...
Ανακαλύπτεις τις αιτίες του διαχωρισμού, τον φόβο και την πλάνη μέσα στην οποία κινούνται όλοι οι άνθρωποι, σε σχέση με τον θεό, και με τον "χτισμένο" εαυτό τους.

Οι αρετές, Χρύσα, έχουν, εδώ στον φυσικό κόσμο, δύο φύσεις. Η μία ανήκει στην κοινή γνώμη και η άλλη ανήκει στον θεό.

Ομορφιά
Φαντασία
Πίστη
Συμπόνια
Χαρά
Δύναμη
Θάρρος
Δικαιοσύνη
Αγνότητα
Περιέργεια
Αγάπη
Θέληση

Με όλες αυτές τις αρετές οι άνθρωποι έφτασαν στην ιδιοτέλεια, λόγω της μεροληπτικής τους εκπαίδευσης και της ανένταχτης θρησκευτικής τους ανάγκης.

΄Ετσι διαφοροποιήθηκαν θεωρητικά από τους άλλους, ενώ οι ομοιότητες των εσωτερικών αναγκών τους παρέμειναν, ουσιαστικά, ίδιες...

Θεωρητικά διαχωρίστηκαν οι άνθρωποι, γιατί πρακτικά δεν μπορούσαν να το κάνουν. Μια αιτία είναι η συνεχής τροφοδότηση από την θρησκευτική αντίληψη και το κοινωνικό ήθος, που επηρέαζε την πνευματική ενότητα.

΄Ετσι, ενώ όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν για τον θεό, πολλοί λιγοι γνωρίζουν για την πνευματική φύση τους.
Η θεωρία της αγάπης μετέβαλε τα ένστικτα σε μια καθοδηγούμενη ευσέβεια στην επιφάνεια, στο βάθος όμως η αγριότητα ξυπνούσε τον φόβο, ώστε οι άνθρωποι πρακτικά να βρίσκονται συνεχώς σε άμυνα - επίθεση, με τον ίδιο τους τον εαυτό και κατά συνέπεια και με τους άλλους...

Παρατήρησε Χρύσα, απλά, την θεωρητική άποψη της αγάπης μέσα στον κόσμο...Και τότε θα δεις τις ομοιότητες όλων των ανθρώπων, που αντί να αναπτυχθούν μέσα από την πνευματική τους φύση, αναπτύσσονται μέσα στην κοινωνία με πνευματικό τρόπο, που τον ακυρώνουν αμέσως κάθε φορά που βρίσκουν αιτίες να πολεμήσουν, αντί να αγαπήσουν το διαφορετικό...

Αγρια θηρία γίνονται, όταν κάποιος ξεφύγει από την επιφανειακή θεωρία της αγάπης και τους αγγίξει το ένστικτο αυτοσυντήρησης...

Παρατήρησε απλά, για να δημιουργήσεις την δική σου πνευματική "σκάλα", με συνέπεια, αφοσίωση και πίστη...

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ! Rose
Το μαγίκο σημείο εκκίνησης.
Το σημείο πού ΄νοιώθεις ότι δεν παεί αλλο το ψέμα προς εσένα.
Το σημείο που ξεκινάς τον δρόμο προς τα "μέσα".
Το σημείο που το σκοτάδια αρχίζουν να φέγγουν!
Το σημείο που όσοοι δεν βίωσαν τους τρομάζει κι όσοι το περασαν ζουν την μαγεία! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Το ευλογημένο σημείο μηδέν!!!!!!!!!
Που έχεις πιάσει πάτο και λες αρκετά.
Που αποφασίζεις να ψάξεις τον Εαυτό σου.
Που αποφασίζεις να κάνεις κάτι για να αρχίσεις να ανεβαίνεις.
Που αν τα δεις αυτά και πάρεις τις αποφάσεις σου
Η αντίστροφη πορεία από το σκοτάδι που βρίσκεσαι,
προς το φως έχει αρχίσει και τότε διαπιαστώνεις
ότι αρχίζεις να ΖΕΙΣ >:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Μαιρη »

Αρχίζεις να γνωρίζεις τον Εαυτό σου με αποδοχή και σεβασμό, ώστε η αναδόμηση να περιέχει την ουσία σου, το πνεύμα σου
@};- @};-
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

΄Ετσι, ενώ όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν για τον θεό, πολλοί λιγοι γνωρίζουν για την πνευματική φύση τους.
Η θεωρία της αγάπης μετέβαλε τα ένστικτα σε μια καθοδηγούμενη ευσέβεια στην επιφάνεια, στο βάθος όμως η αγριότητα ξυπνούσε τον φόβο, ώστε οι άνθρωποι πρακτικά να βρίσκονται συνεχώς σε άμυνα - επίθεση, με τον ίδιο τους τον εαυτό και κατά συνέπεια και με τους άλλους...
@};- @};-
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Τι να πει κανείς για το σημείο μηδέν.. Μόνο όταν το ζήσεις μπορείς να καταλάβεις.. και η μαγεία της αφύπνισης, είναι ένα ακόμη μεγάλο θαύμα της ζωής, και μεγίστη εμπειρία.
η ελευθερία είναι να μπορείς να περνάς την εμπειρία σου χωρίς το άγχος ότι με αυτήν κάποιον θα στενοχωρήσεις...τόσο απλά!
Ακριβώς αυτό εννοώ.. θέλω όταν ζω κάτι, πρώτον να το ζω χωρίς τύψεις ότι κάποιος θα πληγωθεί, ή ότι θα στενοχωρηθεί, και δεύτερον να μην νιώθω ότι αυτή και μόνο η σκέψη με κρατάει πίσω..ώστε τελικά να μην το ζω καθόλου.
(Πως το κάνεις αυτό πάντως, κάθε φορά που θέλω να πω κάτι να το γράφεις στο επόμενο ποστ.. :-? )

Ελένη δεν είμαι απόλυτος, αλλά νιώθω ότι τα περισσότερα που με ταλάνιζαν τα έχω κόψει εδώ και καιρό.. δεν μπορώ να επεκταθώ παρά πέρα σε αυτόν τον χώρο, αλλά δεν ισχυρίζομαι ότι δεν με επηρεάζουν έστω και σε κάποιο μικρό βαθμό μερικοί δεσμοί..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

(Πως το κάνεις αυτό πάντως, κάθε φορά που θέλω να πω κάτι να το γράφεις στο επόμενο ποστ.. )
:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Vaso έγραψε:
Φυσικά και μπορεί να βιώσεις απογοήτευση αρχικά...΄Ολα τα συναισθήματα είναι προς εξερεύνηση...και θυμός και μίσος ακόμα και εκδικητικότητα...΄Οσα είχες κρατημένα μέσα σου χωρίς να τα αποδέχεσαι, γιατί ονομάζονται αρνητικά και δεν είναι αποδεκτά.
΄Ομως υπάρχουν... και μπλοκάρουν όλη σου την ύπαρξη...δηλητηριάζουν τον οργανισμό...

Αρχίζεις να γνωρίζεις τον Εαυτό σου με αποδοχή και σεβασμό, ώστε η αναδόμηση να περιέχει την ουσία σου, το πνεύμα σου...
Ανακαλύπτεις τις αιτίες του διαχωρισμού, τον φόβο και την πλάνη μέσα στην οποία κινούνται όλοι οι άνθρωποι, σε σχέση με τον θεό, και με τον "χτισμένο" εαυτό τους.
@};- αρχιζω και τα αναγνωριζω ολα αυτα σιγα σιγα στον εαυτο μου γιατι ειναι αληθεια οτι υπαρχουν και ειναι δικα μου οχι των αλλων που νομιζα αρχικα.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ Τ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ Ν ΑΝΤΙΔΡΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΩ. @};- @};-

Με όλες αυτές τις αρετές οι άνθρωποι έφτασαν στην ιδιοτέλεια, λόγω της μεροληπτικής τους εκπαίδευσης και της ανένταχτης θρησκευτικής τους ανάγκης.

΄Ετσι διαφοροποιήθηκαν θεωρητικά από τους άλλους, ενώ οι ομοιότητες των εσωτερικών αναγκών τους παρέμειναν, ουσιαστικά, ίδιες...
ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ @};- ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ Η ΑΓΝΗ, Η ΠΡΟΣΙΤΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ........

@};- @};- @};- ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ! :x :x

Παρατήρησε Χρύσα, απλά, την θεωρητική άποψη της αγάπης μέσα στον κόσμο...Και τότε θα δεις τις ομοιότητες όλων των ανθρώπων, που αντί να αναπτυχθούν μέσα από την πνευματική τους φύση, αναπτύσσονται μέσα στην κοινωνία με πνευματικό τρόπο, που τον ακυρώνουν αμέσως κάθε φορά που βρίσκουν αιτίες να πολεμήσουν, αντί να αγαπήσουν το διαφορετικό...
ΝΑΙ......ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ "Μ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ"!!!
Αγρια θηρία γίνονται, όταν κάποιος ξεφύγει από την επιφανειακή θεωρία της αγάπης και τους αγγίξει το ένστικτο αυτοσυντήρησης...

Παρατήρησε απλά, για να δημιουργήσεις την δική σου πνευματική "σκάλα", με συνέπεια, αφοσίωση και πίστη...
@};-

@};- @};- @};- ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΖΩ ΤΑ ΒΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ!ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω.....

ευχαριστω θερμα για ολα...το εκτιμω!!!!! >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”