ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΕΙΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Συντονιστής: Vasoula
Αν και καινούργια η ομάδα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες, νομίζω πως αρχίζει να μεταβάλετε και αυτή και να αλλάζει σε πιο προσωπικό επίπεδο. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε μπει στην ροή όπως πριν το καλοκαίρι.. Θα ήθελα και εγώ να υπάρχει πιο προσωπική επαφή αλλά δεν μπορούμε να βιάσουμε καταστάσεις. 

Πολέμα και Οραματίσου
Νομίζω Βασίλη μου ότι η συμμετοχή σας σε όλο το "σπίτι" μας, είναι εμφανής.
Δεν χρειάζονται θεαματικά πράγματα...΄Το λιγο λίγο γίνεται πολύ μέσα από την επαφή. Το βαθύτερο θα το κερδίσουμε με τον χρόνο...
΄Ομως υπάρχουν δυο μέλη από τις ομάδες, που δεν λένε σχεδόν ούτε καλημέρα! Δεν συμμετέχουν πουθενά, ούτε καν στο νηπιαγωγείο...
Δεν είπα ποτέ να κάθεται κανένας κολλημένος στην οθόνη. Οπως δεν κάθεται και στο σπίτι του...Αλλά σίγουρα όταν μπει σ' αυτό, μια καλημέρα θα την πει...ή όχι?
Δεν χρειάζονται θεαματικά πράγματα...΄Το λιγο λίγο γίνεται πολύ μέσα από την επαφή. Το βαθύτερο θα το κερδίσουμε με τον χρόνο...
΄Ομως υπάρχουν δυο μέλη από τις ομάδες, που δεν λένε σχεδόν ούτε καλημέρα! Δεν συμμετέχουν πουθενά, ούτε καν στο νηπιαγωγείο...

Δεν είπα ποτέ να κάθεται κανένας κολλημένος στην οθόνη. Οπως δεν κάθεται και στο σπίτι του...Αλλά σίγουρα όταν μπει σ' αυτό, μια καλημέρα θα την πει...ή όχι?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
ναι σωστά Αμαλίτσα
!
άλλο ήταν το θέμα μας όμως...χαχαχα, πως τα καταφέρνουμε!
Με ενδιαφέρει να μην δημιουργείται αναστάτωση μέσα σε μια ομάδα. Κατά τ' άλλα όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει όχι...
Δεν έχει να κάνει με το πόσο μπαίνει, αλλά με το τι έχει μοιραστεί μαζί μας!
Υπάρχουν περίοδοι που δεν ενδείκνυται το ιντερνετ, λόγω άλλων προτεραιοτήτων ή δυσκολιών. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Αλλά τουλάχιστον έχει αφουγκραστεί/ανιχνεύσει τους φίλους που ανταλλάσσει κάτι σημαντικό...
Ας είναι όμως...΄Ολοι καλοδεχούμενοι!

άλλο ήταν το θέμα μας όμως...χαχαχα, πως τα καταφέρνουμε!

Με ενδιαφέρει να μην δημιουργείται αναστάτωση μέσα σε μια ομάδα. Κατά τ' άλλα όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει όχι...
Δεν έχει να κάνει με το πόσο μπαίνει, αλλά με το τι έχει μοιραστεί μαζί μας!
Υπάρχουν περίοδοι που δεν ενδείκνυται το ιντερνετ, λόγω άλλων προτεραιοτήτων ή δυσκολιών. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Αλλά τουλάχιστον έχει αφουγκραστεί/ανιχνεύσει τους φίλους που ανταλλάσσει κάτι σημαντικό...
Ας είναι όμως...΄Ολοι καλοδεχούμενοι!

Καμία σχέση με αυτό που αναφέρω, η δικη σου συμμετοχή...

ποσο τρυφερο ........Spooky έγραψε:Αφήστε....
Μη νοιάζεστε...
Εγώ θα σας σκεπάζω !!![]()
Καληνύχτα...

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog