ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Άβαταρ μέλους
Giotoula

Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...

Δημοσίευση από Giotoula »

Ελπίζω να απάντησα με ειλικρίνεια. Το προσπάθησα. Μου βγήκε ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ.
Σε μερικά γέλασα αλλά νομίζω ότι στα υπογραμμισμένα όντως με πέτυχε :x

ΝΟΥΣ Εξωστρεφής 10% Εσωστρεφής 90%
ΕΝΕΡΓΕΙΑ Διαισθητικός 56% Πραγματιστής 44%
ΦΥΣΗ Εστιασμένος στη Λογική 31% Εστιασμένος στις Αρχές 69%
ΤΑΚΤΙΚΕΣ Άτομο που προγραμματίζει 76% Άτομο που Αναζητά 24%
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Δυναμικός 15% Επιφυλακτικός 85%

Ο τύπος της προσωπικότητας του Συνηγόρου είναι πολύ σπάνιος, αποτελεί λιγότερο από το ένα τοις εκατό του πληθυσμού, ωστόσο, αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο. Έχουν μια έμφυτη αίσθηση ιδεαλισμού και ηθικής, αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλους τύπους προσωπικότητας ιδεαλιστών είναι η αποφασιστικότητα και η θέλησή τους. Οι Συνήγοροι δεν είναι αδρανείς ονειροπόλοι, αλλά ικανοί να κάνουν συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουν τους στόχους τους και να αφήσουν έναν θετικό αντίκτυπο που να έχει διάρκεια.

Οι Συνήγοροι τείνουν να έχουν ως στόχο τους να βοηθούν τους άλλους, αλλά ενώ τα άτομα με αυτήν την προσωπικότητα συνήθως συντονίζουν ενέργειες διάσωσης και κάνουν εθελοντική εργασία, το πραγματικό τους πάθος είναι να φτάσουν στην καρδιά του προβλήματος, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζονται καθόλου διάσωση.

ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
Οι Συνήγοροι έχουν έναν πολύ μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών: αν και γλυκομίλητοι, έχουν πολύ ισχυρές απόψεις και θα πολεμούν ακούραστα για μια ιδέα για την οποία πιστεύουν. Τα άτομα με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι αποφασιστικά και με δυνατή θέληση, ωστόσο, σπάνια χρησιμοποιούν αυτήν τη θέληση για προσωπικό όφελος. Οι Συνήγοροι θα ενεργούν με δημιουργικότητα, φαντασία, σιγουριά και ευαισθησία όχι για τη δημιουργία πλεονεκτήματος, αλλά ισορροπίας. Η έννοια της ισότητας και το κάρμα είναι πολύ ελκυστικές ιδέες για τους Συνηγόρους και τείνουν να πιστεύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο τόσο όσο η αγάπη και η συμπόνοια, που μπορούν να μαλακώσουν τις καρδιές των τυράννων.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφασίσει αν θα περπατήσει μέσα στο φως του δημιουργικού αλτρουισμού ή στο σκοτάδι του καταστροφικού εγωισμού.
Martin Luther King

Είναι εύκολο για τους Συνηγόρους να συνδεθούν με τους άλλους και έχουν το ταλέντο να χρησιμοποιούν ζεστή, ευαίσθητη γλώσσα και να μιλούν με ανθρώπινους όρους και όχι τόσο με απλή λογική και γεγονότα. Είναι λογικό ότι οι φίλοι τους τούς θεωρούν ήσυχους Εξωστρεφείς, αλλά θα πρέπει να θυμούνται ότι οι Συνήγοροι χρειάζονται να περνάνε χρόνο μόνοι για να “αποσυμπιεστούν” και να “επαναφορτιστούν” και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται πολύ όταν οι Συνήγοροι ξαφνικά αποσύρονται. Οι Συνήγοροι φροντίζουν ιδιαιτέρως τα συναισθήματα των άλλων και περιμένουν ανταπόδοση – μερικές φορές αυτό σημαίνει να τους δίνουν το χώρο που χρειάζονται για λίγες μέρες.

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Αυτό που είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για τους Συνηγόρους είναι να θυμούνται να φροντίζουν και τους εαυτούς τους. Το πάθος των “πιστεύω” τους είναι ικανό να τους παρασύρει πέρα από τα όριά τους και αν ο ζήλος τους γίνει υπερβολικός, μπορεί να εξαντληθούν, να αρρωστήσουν ή να στρεσαριστούν. Αυτό γίνεται εμφανές ειδικά όταν οι Συνήγοροι βρίσκονται αντιμέτωποι με συγκρούσεις και κριτική – η ευαισθησία τους τούς αναγκάζει να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν αυτές τις, κατά τα φαινόμενα, προσωπικές επιθέσεις, αλλά όταν οι συνθήκες κάνουν αδύνατη την αποφυγή, μπορούν να αντεπιτεθούν με πολύ παράλογους και εν τέλει όχι χρήσιμους τρόπους.

Για τους Συνηγόρους, ο κόσμος είναι γεμάτος ανισότητα, αλλά δε χρειάζεται να είναι έτσι. Κανένας άλλος τύπος προσωπικότητας δεν είναι καταλληλότερος για να δημιουργήσει ένα κίνημα που θα διορθώσει ένα λάθος και μια αδικία, μεγάλη ή μικρή. Οι Συνήγοροι πρέπει απλώς να θυμούνται ότι όσο είναι απασχολημένοι φροντίζοντας τον κόσμο, πρέπει να φροντίσουν παράλληλα και τον εαυτό τους.
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το θεαματικό Γιωτούλα μου, στην δική σου προσωπικότητα, είναι αυτά τα ποσοστά...

Νομίζω ότι, ανεξάρτητα αν ήσουν ειλικρινής με τις απαντήσεις σου, ποτέ δεν ανακαλύψεις τις αληθινές τάσεις του Συνήγορου, αν δεν ανατρέψεις πρώτα αυτήν την αναλογία...

Είναι ακόμα μια επικίνδυνη αναλογία, να σε αφήσει στάσιμη στην ανάπτυξή σου

:romance-heartstiny:

Θεωρώ ότι τα ποσοστά είναι πολύ σημαντικά, (παρ' όλο που οι περισσότεροι τα παραλείψατε σαν ανούσια????), γιατί είναι εντελώς προσωπικά και δείχνει πως συμπεριφέρεται κανείς μέσα στην αναλογία της προσωπικότητάς του.
Το ότι είναι κάποιος η Χ προσωπικότητα δεν λέει και πολλά πράγματα...Το θέμα είναι σε πόσο ποσοστό της έχει επιτρέψει να; δομηθεί. σύμφωνα με την τάση της..
Γι' αυτό και κανένας σας δεν είναι όμοιος με τον άλλον, παρ' όλο που μπορεί να ανήκετε στην ίδια κατηγορία

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

ειδα οτι δεν ειχα βαλει τα ποσοστά μου, οποτε το ξανακανα το τεστ :D :x :x

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ”

ΝΟΥΣ
Εξωστρεφής 49%
Εσωστρεφής 51%

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διαισθητικός 66%
Πραγματιστής 34%

ΦΥΣΗ
Εστιασμένος στη Λογική 47%
Εστιασμένος στις Αρχές 53%

ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Άτομο που προγραμματίζει 37%
Άτομο που Αναζητά 63%

ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ
Δυναμικός 24%
Επιφυλακτικός 76%

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βικούλι μου εσύ έχει βελτιώσει πάρα πάρα πολύ την σχέση "εσωστρέφεια-εξωστρέφεια"
Λίγο προσοχή ακόμα θέλει στην σχέση "Δυναμική-Επιφυακτικότητα"

:romance-kisscheek:

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

O:-) :romance-heartbeating:
Ενταξει Βασούλα μου, ειναι ηδη στο στοχαστρο η αυξηση δυναμικης - μειωση επιφυλαξης! :romance-kisscheek:
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Παιδάκια :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

“ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ”
(ISFP-T)

Εξωστρεφής – Εσωστρεφής: 18% - 82%
Διαισθητικός – Πραγματιστής: 17% - 83%
Εστιασμένος στη Λογική - Εστιασμένος στις Αρχές: 39% - 61%
Άτομο που προγραμματίζει - Άτομο που Αναζητά: 47% - 53%
Δυναμικός – Επιφυλακτικός: 28% - 72%

Αλλάζω κατά τη διάρκεια μιας μέρας. Ξυπνάω και είμαι κάποιος και όταν πηγαίνω για ύπνο ξέρω με σιγουριά ότι είμαι κάποιος άλλος.
Bob Dylan

Οι Περιπετειώδεις είναι πραγματικοί καλλιτέχνες, αλλά όχι απαραίτητα με την παραδοσιακή έννοια, δεν ζωγραφίζουν, δηλαδή, χαρούμενα, μικρά δεντράκια. Συχνά, βέβαια, είναι ικανοί και γι’αυτό. Συνήθως όμως, χρησιμοποιούν την αισθητική, το σχέδιο και ακόμη και τις ίδιες τους τις επιλογές και τις πράξεις για να υπερβούν τα όρια της κοινωνικής συμβατικότητας. Απολαμβάνουν να αναστατώνουν τις παραδοσιακές προσδοκίες με πειραματισμούς πάνω στην ομορφιά και την συμπεριφορά- είναι πολύ πιθανόν να έχουν πει αρκετές φορές τη φράση “Μη με περιορίζεις!”.

Τύπος Προσωπικότητας “Περιπετειώδης” (ISFP-A / ISFP-T)
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Οι Περιπετειώδεις ζουν σε έναν πολύχρωμο, αισθησιακό κόσμο, γεμάτο έμπνευση που πηγάζει από τις σχέσεις τους με ανθρώπους και ιδέες. Αντλούν χαρά από την επανερμηνεία αυτών των σχέσεων, επανεφευρίσκοντας τον εαυτό τους και πειραματιζόμενοι με νέες προοπτικές. Κανένας άλλος τύπος δεν εξερευνά ούτε πειραματίζεται περισσότερο κατ’αυτόν τον τρόπο. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση αυθορμητισμού, κάνοντας τους Περιπετειώδεις να μοιάζουν απρόβλεπτοι, ακόμη και στους στενούς φίλους και τους αγαπημένους τους.

Παρ’ όλα αυτά, είναι σίγουρα Εσωστρεφείς ξαφνιάζοντας τους φίλους τους περισσότερο όταν φεύγουν από τους “προβολείς” για να μείνουν μόνοι και να επανακτήσουν δυνάμεις. Το ότι μένουν μόνοι, όμως, δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι με αυτήν την προσωπικότητα κάθονται αδρανείς- αξιοποιούν τον χρόνο αυτό για ενδοσκόπηση, αξιολογώντας τις αρχές τους. Αντί να κολλάνε στο παρελθόν ή στις σκέψεις για το μέλλον, σκέφτονται ποιοι είναι. Επιστρέφουν από την απομόνωσή τους μεταμορφωμένοι.

Οι Περιπετειώδεις ζουν για να βρίσκουν τρόπους να επιδιώκουν αυτά που τους παθιάζουν. Οι πιο ριψοκίνδυνες συμπεριφορές όπως ο τζόγος και τα extreme sports είναι πιο συνηθισμένες σ’ αυτήν την προσωπικότητα. Ευτυχώς ο συντονισμός τους με το παρόν και με το περιβάλλον τους, τούς επιτρέπει να τα καταφέρνουν καλύτερα από την πλειοψηφία των ανθρώπων. Απολαμβάνουν, επίσης, τη συναναστροφή με τους άλλους και έχουν μια ιδιαίτερη, ακαταμάχητη αύρα.

Οι Περιπετειώδεις γνωρίζουν πάντα το κατάλληλο κομπλιμέντο για να μαλακώσουν μια σκληρή καρδιά που ετοιμάζεται να αποκαλέσει τα ρίσκα που παίρνουν ανεύθυνα ή απερίσκεπτα.
Ωστόσο, αν η κριτική τούς επηρεάσει, η κατάσταση μπορεί να τελειώσει άσχημα. Μερικοί Περιπετειώδεις μπορούν να αντέξουν σχόλια που είναι διατυπωμένα με καλοσύνη, θεωρώντας τα ως έναν άλλον τρόπο που τους βοηθά να οδηγήσουν τα πάθη τους σε νέες κατευθύνσεις. Αλλά, αν τα σχόλια είναι πιο δηκτικά και λιγότερο ώριμα, μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους με εντυπωσιακό τρόπο.

Είναι ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και εκτιμούν την αρμονία. Όταν αντιμετωπίζουν αρνητική κριτική, μπορεί να τους είναι δύσκολο να κάνουν ένα βήμα πίσω για να μην παρασυρθούν από το τεταμένο κλίμα της στιγμής. Αλλά το να ζει κανείς στη στιγμή λειτουργεί με δύο τρόπους, και αφού τα οξυμένα πνεύματα μιας διαφωνίας ηρεμήσουν, οι Περιπετειώδεις συνήθως μπορούν να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους και να προχωρήσουν σαν το περιστατικό να μη συνέβη ποτέ.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Η μεγαλύτερη πρόκληση για τους Περιπετειώδεις είναι τα σχέδια για το μέλλον. Το να βρουν εποικοδομητικά ιδανικά για να βασίσουν τους στόχους τους και να επεξεργαστούν στόχους που δημιουργούν θετικές αρχές είναι δύσκολο γι’ αυτούς. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τύπους προσωπικότητας, δεν σχεδιάζουν το μέλλον τους σε επίπεδο περιουσίας και συνταξιοδότησης. Αντιθέτως, σχεδιάζουν δράσεις και συμπεριφορές που συνεισφέρουν στο αίσθημα της ταυτότητας, χτίζοντας ένα χαρτοφυλάκιο εμπειριών και όχι μετοχών.

Αν αυτοί οι στόχοι και αρχές είναι ευγενείς, μπορούν να δράσουν με εκπληκτική φιλανθρωπία και ανιδιοτέλεια- αλλά μπορεί επίσης να έχουν μια πιο εγωκεντρική ταυτότητα και να συμπεριφέρονται με εγωισμό και χειραγώγηση. Είναι σημαντικό για τους Περιπετειώδεις να θυμούνται να προσπαθούν να γίνουν αυτοί που θέλουν να γίνουν. Η ανάπτυξη και διατήρηση μιας νέας συνήθειας μπορεί να μη γίνεται άνετα και φυσικά, αλλά αν προσπαθούν καθημερινά να κατανοήσουν τα κίνητρά τους, οι Περιπετειώδεις θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία για να αποκτήσουν ό,τι αγαπούν.
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vasoula έγραψε: 19 Αύγ 2018 3:35 pm
το θεαματικό Γιωτούλα μου, στην δική σου προσωπικότητα, είναι αυτά τα ποσοστά...

Νομίζω ότι, ανεξάρτητα αν ήσουν ειλικρινής με τις απαντήσεις σου, ποτέ δεν ανακαλύψεις τις αληθινές τάσεις του Συνήγορου, αν δεν ανατρέψεις πρώτα αυτήν την αναλογία...

Είναι ακόμα μια επικίνδυνη αναλογία, να σε αφήσει στάσιμη στην ανάπτυξή σου

Ναι Βασούλα μου έτσι είναι. Γι' αυτό και δεν με βρήκα στις αληθινές τάσεις του Συνηγόρου (που έγραφα ότι γέλασα). Τα είδα τα ποσοστά. Δεν με ευχαριστούν αλλά έιναι αλήθεια. @};-
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Georgios

Δημοσίευση από Georgios »

Παιδάκια... :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-grouphug:

Ο ΤΎΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΆΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ:
“ΣΤΈΛΕΧΟΣ”
(ESTJ-T)

ΕξωστρεφήςΕσωστρεφής
81%19%
ΔιαισθητικόςΠραγματιστής
37%63%
Εστιασμένος στη ΛογικήΕστιασμένος στις Αρχές
57%43%
Άτομο που προγραμματίζειΆτομο που Αναζητά
60%40%
ΔυναμικόςΕπιφυλακτικός
18%82%
H καλή τάξη είναι η βάση όλων των πραγμάτων.
Edmund Burke
Τα Στελέχη είναι εκπρόσωποι της παράδοσης και της τάξης και αξιοποιούν την κατανόηση του τι είναι σωστό, λάθος και κοινωνικά αποδεκτό, ώστε να φέρουν σε επαφή μεταξύ τους οικογένειες και κοινότητες. Τα άτομα με αυτήν την προσωπικότητα υιοθετούν τις αξίες της τιμιότητας, της αφοσίωσης και της αξιοπρέπειας και εκτιμούνται για την ξεκάθαρη καθοδήγηση και τις συμβουλές τους και πρόθυμα καθοδηγούν τους άλλους σε δύσκολες περιστάσεις. Είναι περήφανοι που φέρνουν τους ανθρώπους σε επαφή και συχνά αναλαμβάνουν το ρόλο διοργανωτών στην κοινότητα, προσπαθούν να φέρουν τους πάντες μαζί σε δημοφιλείς τοπικές εκδηλώσεις ή υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες που διατηρούν τις οικογένειες και τις κοινότητες ενωμένες.

Τύπος Προσωπικότητας “Στέλεχος” (ESTJ-A / ESTJ-T)
ΌΠΟΙΟΣ ΑΞΊΖΕΙ, ΥΨΏΝΕΙ ΤΟ ΑΝΆΣΤΗΜΆ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΊ ΣΩΣΤΌ...

Η ζήτηση για τέτοια ηγεσία είναι υψηλή στις δημοκρατικές κοινωνίες και αποτελούν τουλάχιστον το 11% του πληθυσμού, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από τους διάσημους πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Πιστές στις έννοιες του νόμου και της εξουσίας που πρέπει να κερδηθεί, οι προσωπικότητες αυτής της κατηγορίας καθοδηγούν με το παράδειγμά τους δείχνοντας αφοσίωση και σκόπιμη τιμιότητα, καθώς και απόλυτη απόρριψη της τεμπελιάς και των αθέμιτων πρακτικών, ειδικά στη δουλειά. Ο συγκεκριμένος τύπος προσωπικότητας πιστεύει ότι η σκληρή, χειρωνακτική εργασία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διαμόρφωσης χαρακτήρα.

Τα άτομα αυτά γνωρίζουν το περιβάλλον τους και ζουν σε ένα κόσμο σαφών και επαληθεύσιμων δεδομένων. Η βεβαιότητα της γνώσης τους σημαίνει ότι ακόμη και όταν ασκείται μεγάλη αντίσταση παραμένουν πιστά στις αρχές τους και προωθούν το όραμα που έχουν σχετικά με το τι είναι αποδεκτό και τι όχι. Οι απόψεις τους δεν είναι απλώς κενά λόγια, καθώς είναι απόλυτα πρόθυμα να αναλάβουν ακόμη και τα πιο δύσκολα έργα, να βελτιώσουν τα σχέδια δράσης και να επιλύσουν εκκρεμότητες σχετικά με λεπτομέρειες που προκύπτουν στην πορεία κάνοντας ακόμη και τις πιο περίπλοκες εργασίες να μοιάζουν εύκολες και προσβάσιμες.

Ωστόσο τα άτομα αυτής της κατηγορίας δεν εργάζονται μόνα και αναμένουν ότι η αξιοπιστία και η εργασιακή τους δεοντολογία θα ανταποδίδεται – τα άτομα με αυτήν την προσωπικότητα εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους και αν οι προϊστάμενοι ή οι συνεργάτες τις θέσουν σε κίνδυνο λόγω ανικανότητας ή τεμπελιάς ή ακόμη χειρότερα, ανεντιμότητας, δεν θα διστάσουν να δείξουν την οργή τους. Αυτό μπορεί να τους προσδώσει την φήμη της μη ευελιξίας, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο παράλογο πείσμα τους, αλλά στο ότι όντως πιστεύουν ότι αυτές οι αξίες κάνουν την κοινωνία να λειτουργεί.

...ΩΣΤΌΣΟ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΣΟΙ ΠΑΡΑΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΦΆΛΜΑ ΤΟΥΣ

Τα άτομα αυτής της κατηγορίας είναι οι ιδανικοί πολίτες: βοηθούν τους γείτονές τους, συμμορφώνονται με το νόμο και προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι όλοι συμμετέχουν στις κοινότητες και τις οργανώσεις που εκτιμούν
Η κύρια πρόκληση για τα άτομα με τον συγκεκριμένο τύπο είναι να αναγνωρίσουν ότι δεν ακολουθούν όλοι την ίδια διαδρομή ή δεν συνεισφέρουν με τον ίδιο τρόπο. Ένας πραγματικός ηγέτης αναγνωρίζει τη δύναμη του ατόμου, καθώς και εκείνη της ομάδας και φέρνει τις ιδέες αυτών των ατόμων στο τραπέζι. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν πράγματι όλα τα δεδομένα και μπορούν να ηγηθούν προς κατευθύνσεις που βολεύουν όλους
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αν δε μου το έλεγε η Βασούλα δεν είχα πάρει είδηση για τα τεστάκια !!!!!!!

Έκανα το τελευταίο απάντησα αυθόρμητα και με ειλικρίνεια και μου βγήκε :ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

Δεν με ξάφνιασαν όσα έγραφε το τεστ γιατί σε μεγάλο ποσοστό με εκφράζουν όσον αφορά την εσωστρέφεια, λογική, συναίσθημα!!!

Περιμένω την άποψη σου Βασούλα !!!!!

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

ΥΓ :Πέρα από το ψυχολογικό μέρος έχω παίξει τον συνήγορο άπειρες φορές έτσι;;;;;;
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κωνσταντινούλη μου, μερικώς σε "βλέπω" μέσα στον "Περιπετειώδή"...

Όμως τελικά, τα ποσοστά είναι το πολύ σημαντικό εύρημα αυτού του τεστ...

Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για τα ποσοστά είναι η κατηγορία ΝΟΥΣ και η κατηγορία ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και δείχνουν πολύ σημαντικά πράγματα για την εξέλιξή μας.

Γιωργάκη, αλήθειες ε?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Χρυσουλάκι, αν και θα ήθελα να δω τα ποσοστά των απαντήσεων σου, νομίζω ότι σου ταιριάζει γάντι η κατηγορία :romance-heartstiny:

Εικόνα

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Vasoula έγραψε: 20 Αύγ 2018 8:35 am Κωνσταντινούλη μου, μερικώς σε "βλέπω" μέσα στον "Περιπετειώδή"...

Όμως τελικά, τα ποσοστά είναι το πολύ σημαντικό εύρημα αυτού του τεστ...

Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για τα ποσοστά είναι η κατηγορία ΝΟΥΣ και η κατηγορία ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και δείχνουν πολύ σημαντικά πράγματα για την εξέλιξή μας.

Γιωργάκη, αλήθειες ε?

Ναι Βασούλα μου και εμένα δε μου ταίριαζε πολύ αλλά εστίασα στο αποτέλεσμα του "εσωστρεφής / εξωστρεφής" και "δυναμικός / επιφυλακτικός"

:x
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

O:-) O:-) O:-)

Το ξαναέκανα κι εγώ για να βάλω τα ποσοστά μου, έβαλα τα συμβολάκια μου, στόχευσα στην ειλικρίνεια και στο να είμαι πιο αυθόρμητα ειλικρινής και να μην κάθομαι να αναλύω την κάθε ερώτηση, κάτι που με "ταλαιπώρησε" την πρώτη φορά. Μ΄αυτόν τον τρόπο αν και την προηγούμενη φορά η απάντησή μου στην σχετική ερώτηση περί συναισθηματικής ασφάλειας ήταν αρνητική επίσης, βγήκε άλλος τύπος.

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
“ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ”
(INFP-T)

ΝΟΥΣ
Εξωστρεφής
8%
Εσωστρεφής
92%

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διαισθητικός
95%
Πραγματιστής
5%

ΦΥΣΗ
Εστιασμένος στη Λογική
42%
Εστιασμένος στις Αρχές
58%

ΤΑΚΤΙΚΕΣ
Άτομο που προγραμματίζει
25%
Άτομο που Αναζητά
75%

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Δυναμικός
0%
Επιφυλακτικός
0%100%

Οι Μεσολαβητές είναι πραγματικοί ιδεαλιστές – πάντα ψάχνουν για κάτι καλό ακόμη και στους χειρότερους ανθρώπους και περιστάσεις και αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τα πράγματα Αν και μπορεί να θεωρούνται ήρεμοι, κλειστοί ή ακόμη και ντροπαλοί, οι Μεσολαβητές έχουν μια εσωτερική φλόγα και ένα πάθος που μπορεί πραγματικά να λάμψει. Αποτελούν μόνο το 4% του πληθυσμού και επομένως ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν δυστυχώς είναι μεγάλος – αλλά όταν βρίσκουν ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες για να περάσουν μαζί τους το χρόνο τους, η αρμονία που νιώθουν είναι πηγή χαράς και έμπνευσης.

Τύπος Προσωπικότητας “Μεσολαβητής” (INFP-A / INFP-T)
Οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από τις αρχές τους παρά από τη λογική τους. Όταν πρέπει να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν μπροστά, θα κοιτάξουν την τιμή, την ομορφιά, την ηθική και την αρετή – οι Μεσολαβητές καθοδηγούνται από την αγνότητα του σκοπού τους και όχι από ανταμοιβές και τιμωρίες. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας είναι περήφανοι γι’ αυτό τους το προτέρημα και με το δίκιο τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι το κίνητρο πίσω από αυτά τα αισθήματα κι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε απομόνωση.

Δε λάμπουν όλα όσα είναι χρυσός. Δε χάνονται όλοι όσοι περιπλανιούνται. Το παλιό που είναι δυνατό δεν μαραίνεται. Τις βαθιές ρίζες δεν τις φτάνει ο παγετός.

J. R. R. Tolkien
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
Στα καλύτερά τους, αυτά τα προτερήματα επιτρέπουν στους Μεσολαβητές να επικοινωνούν σε βάθος με τους άλλους, μιλώντας άνετα με μεταφορές και παραβολές, και να κατανοούν και να δημιουργούν σύμβολα για να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους άλλους. Η δύναμη αυτού του διαισθητικού επικοινωνιακού στυλ προσφέρεται για δημιουργικές εργασίες και δεν πρέπει να ξαφνιάζει το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι Μεσολαβητές είναι ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιοί. Το να κατανοούν τους εαυτούς τους και τη θέση τους στον κόσμο είναι σημαντικό για τους Μεσολαβητές και εξερευνούν αυτές τις ιδέες προβάλλοντας τους εαυτούς τους στη δουλειά τους.

Οι Μεσολαβητές έχουν ταλέντο στην αυτοέκφραση, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και τα μυστικά τους μέσα από μεταφορές και φανταστικούς χαρακτήρες.
Η ικανότητα των Μεσολαβητών στη χρήση της γλώσσας δεν σταματά στη μητρική τους, έχουν ταλέντο στην εκμάθηση μιας δεύτερης (ή τρίτης!) γλώσσας. Το επικοινωνιακό τους χάρισμα βοηθά επίσης και στην επιθυμία τους για αρμονία, κάτι που χαρακτηρίζει τους Μεσολαβητές, και τους βοηθά να προχωρούν μπροστά καθώς βρίσκουν την αποστολή τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ
Σε αντίθεση με τα εξωστρεφή “ξαδέρφια” τους, ωστόσο, οι Μεσολαβητές θα εστιάσουν την προσοχή τους μόνο σε λίγα άτομα ή σε έναν σκοπό που αξίζει – αν επεκτείνουν την προσοχή τους και αλλού θα εξαντληθεί η ενέργειά τους και μπορεί ακόμη και να αποθαρρυνθούν ή να πιεστούν από όλο το κακό που υπάρχει στον κόσμο και που δεν μπορούν να διορθώσουν. Αυτό είναι πολύ λυπηρό για τους φίλους των Μεσολαβητών, που βασίζονται στην αισιοδοξία τους.

Αν δεν είναι προσεκτικοί, οι Μεσολαβητές μπορούν να χαθούν στην αναζήτηση του καλού και να παραμελήσουν τις καθημερινές διαδικασίες που απαιτεί η ζωή. Συχνά παρασύρονται σε βαθιές σκέψεις και απολαμβάνουν να συλλογίζονται υποθετικά και φιλοσοφικά ζητήματα περισσότερο από άλλους τύπους προσωπικότητας. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι, οι Μεσολαβητές μπορεί να αρχίσουν να χάνουν επαφή με την πραγματικότητα, να αποσυρθούν ως άλλοι “ερημίτες” και θα χρειαστεί πολλή ενέργεια από τους φίλους ή τον σύντροφό τους για να τους επαναφέρουν στον πραγματικό κόσμο.

Ευτυχώς, όπως τα λουλούδια την άνοιξη, η τρυφερότητα, η δημιουργικότητα, ο αλτρουισμός και ο ιδεαλισμός των Μεσολαβητών θα επανέλθει, ανταμείβοντας τους ίδιους, αλλά και όσους αγαπούν, ίσως όχι με λογική και πρακτικότητα, αλλά με μια οπτική του κόσμου που εμπνέει συμπόνοια, καλοσύνη και ομορφιά, όπου κι αν βρίσκονται.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Λιζούλααααα, άστο καλύτερα κοριτσάκι μου...Καλύτερα στο πρώτο να μείνουμε...

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

αυτό το δεύτερο σε συναισθηματικό επίπεδο το ένιωσα πιο κοντά σε εμένα,
για την ταυτότητα που η καχυποψία είναι στο 100, αν και στο προηγούμενο ήταν υψηλό το επίπεδο της η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κι έτσι ~x(
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”