Απιστευτο βιντεακι!

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

αν ειναι δυνατον :? :? :? :?

τι να πω ρε παιδια αυτα ειναι νοσηρα μυαλα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Μπλιάχ!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από nondas »

Αν είναι δυνατόν! :-o

Μας περνάνε για ηλίθιους δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τραγικό!!!!απλά!!! :? :? :? :? :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

Λοιπόν, εγώ το βρήκα πολύ έξυπνο... :)) :)) :))

Πριν γίνετε έξαλλοι, προλαβαίνω να πω ότι προφανώς ο φασισμός της υποβολής τιμωρίας σε όποιον δεν ακολουθεί τα πιστεύω μιας συγκεκριμένης ομάδας, ιδιολογίας, πίστης ή οτιδήποτε άλλο είναι εξωφρενικός, βδελυρός και απορριπτέος, αν μη τι άλλο.

Ωστόσο, εάν το δούμε από την άλλη μεριά και διαχωρίζοντας τα παραπάνω από το ουσιαστικό νόημα του βίντεο, θα δείτε ότι υπάρχει κάποιο δίκιο σ' αυτό.

Πόσες φορές δεν εκνευριστήκατε βλέποντας κάποιον να ρυπαίνει το χώρο, την πόλη σας, το περιβάλλον, τον πλανήτη; Είτε αυτό έγινε μπροστά σας (ιδιοκτήτης σκύλου που δε μάζεψε τα...ξέρετε ποια, πεζός που πέταξε το χαρτί της σοκολάτας του στο πεζοδρόμιο), είτε το είδατε στις ειδήσεις (τάνκερ που μόλυνε τη θάλλασα, βιομηχανία που παράγει απίστευτους ρύπους, δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά).

Κι έρχεσαι κι εσύ που λες "βρε παιδιά, σεβαστείτε τη μάνα γη, σεβαστείτε το χώρο που μοιράζεστε με άλλους, σεβαστείτε την ιδέα ότι τίποτε δε μας ανήκει κι ότι πρέπει να το χαρούμε και να το αφήσουμε καλύτερο από ότι το βρήκαμε" και σε λένε ουτοπικό, ονειροπόλο, ανεδαφικό, αλλόκοτο.

Εγώ εκεί βλέπω ότι εστιάζει το βίντεο, πέρα από την υπέρμετρη δόση τιμωρίας αυτών που διαφωνούν (με την οποία είμαι αρνητικά κάθετος σε κάθε περίπτωση και την οποία επιλέγω, εν προκειμένω, να εκλάβω απλά ως χιουμοριστική και ενισχυτική του μηνύματος και όχι κυριολεκτική).

Όταν βλέπω κάποιον να πετάει γόπα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, πολλές φορές μου έρχεται να την πάρω και να την ξαναπετάξω μέσα σ' αυτό, λέγοντας στον οδηγό "με συγχωρείτε, αυτό σας έπεσε"... Και μια φορά που οδηγούσα το δίκυκλό μου πίσω από ένα αυτοκίνητο, καλοκαίρι, σε αγροτικό δρόμο, ο οδηγός πέταξε τη γόπα του με όλη τη σχετική άνεση κι όταν στο επόμενο φανάρι του έκανα παρατήρηση για πιθανότητα φωτιάς, ξέρετε τι μου είπε; "Εσύ γιατί δε φοράς κράνος;" Ναι, είχε δίκιο, δε φορούσα... :-(

Συμπαθάτε με που δεν έστιάζω στην προφανή ηλιθιότητα της αντιμετώπισης αυτών που νιώθουν ότι έχουν δίκιο, στο εν λόγω βίντεο, προς αυτούς που διαφωνούν, απλά ένιωσα ότι έπρεπε να εκφραστεί και η άλλη άποψη, αυτή που πιθανώς και κατά τη γνώμη μου "ήθελε να πει ο ποιητής"!!!

:-D
Για έναν άνθρωπο που στερείται τροφής, θεός είναι το ψωμί.

Εσύ γιατί δε φοράς κράνος;" Ναι, είχε δίκιο, δε φορούσα...
Με το να μη φοράς όμως κράνος, κάνεις κακό σε σένα και όχι στον πλανήτη! Δεν έπρεπε να μασήσεις :-D
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

αυτή που πιθανώς και κατά τη γνώμη μου "ήθελε να πει ο ποιητής"!!!

Λίγο παράξενα όμως την είπε την γνώμη του ο ποιητής. Δεν συμφωνείς? Και σίγουρα αηδιαστικά!

Δημοσίευση από Apostolis »

Με το να μη φοράς όμως κράνος, κάνεις κακό σε σένα και όχι στον πλανήτη! Δεν έπρεπε να μασήσεις
χαχαχα ναι, αυτό ακριβώς του είπα, αλλά με αγνόησε, έβαλε πρώτη κι έφυγε μόλις το φανάρι έγινε πράσινο. :)) :)) :)) Ξέρεις τι με στενοχώρησε περισσότερο; Το γεγονός ότι υπήρχαν παιδιά στο αυτοκίνητο, παιδιά που αύριο θα πετάνε το τσιγάρο τους από το παράθυρο γιατί αυτό ήταν το γονεϊκό πρότυπο... :-(
Λίγο παράξενα όμως την είπε την γνώμη του ο ποιητής. Δεν συμφωνείς? Και σίγουρα αηδιαστικά!
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το "αηδιαστικό" και δε βλέπω λόγο να διαφωνήσω ως προς το "παράξενο", το οποίο θα χαρακτήριζα και ως "αποπροσανατολιστικό". Απλά μέσα από όλο αυτό διέκρινα μια διαφορετική εκδοχή και θεώρησα καλό να τη μοιραστώ με την κοινότητα χωρίς να παίρνω θέση υπέρ του τρόπου απόδοσης.

Δεν έχω καμιά πρόθεση να υπερθεματήσω σχετικά με όλη αυτή τη βία που απεικονίζεται, τη βρίσκω αποκρουστική, αλλά βρίσκω πολύ εύκολο το να πέσει σ' αυτή την παγίδα ο σκηνοθέτης. Σκέψου, για παράδειγμα, με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού, οι αντιρρησίες και αντιφρονούντες στο επόμενο καρρέ απλά να εξαφανίζονταν! Θα υπήρχε λόγος να συζητείται αυτό το βίντεο τόσο πολύ εδώ μέσα; Ίσως πάλι, εάν γινόταν έτσι, να μη θεωρούσε κανένας μας τον τρόπο παρουσίασης "παράξενο", αντίθετα να γινόταν σαφώς πιο κατανοητός...

Ξαναλέω, δεν δικαιολογώ όλη αυτή την αιματοχυσία, γι' αυτό δε στάθηκα σ' αυτό, επέλεξα να το αγνοήσω και να δω πίσω από το προφανές... Εάν η οπτική μου προσκρούει στις αντιλήψεις άλλων μελών, θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις τους.
Για έναν άνθρωπο που στερείται τροφής, θεός είναι το ψωμί.

Δημοσίευση από Alexandros »

Θέλετε μια πλαστική σακούλα;

http://www.youtube.com/watch?v=qDqwDFxn ... r_embedded

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:-( :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αλέξανδρε είναι πολύ φρικτό αυτό με τις σακούλες
γμτ μου.
Μερικοί προτείνουν χάρτινες , αλλά και αυτό δεν είναι λύση γιατί παρόλο που είναι ανακυκλούμενες , συντελούν στην καταστροφή των δασών.
Η μόνη λύση είναι οι πάνινες , που μπορούμε να τις έχουμε στο αυτοκίνητο και να βάζουμε εκεί τα ψωνια από το σουπερ μαρκετ.
Δεν είναι δύσκολο αρκεί να το πάρουμε απόφαση.
Αν τις χρεώνουν και μάλιστα ακριβά αρκετοί θα το κάνουν !!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Alexandros »

Αλεξία μου έτσι είναι… όχι χάρτινες…
Πάνινες είναι η λύση!
Ίσως θα ήταν καλύτερα να απαγορευόντουσαν και εντελώς οι πλατικές.
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να αλλάξουμε συνήθειες ! ;)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Α ρε τί τραβάνε τα ζωάκια από εμάς... :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

διαβάζοντάς σε Αποστόλη να εκφράζεις την αντίθετη άποψη, ένιωσα έντονο διαχωρισμό...

οι καλοί και οι κακοί

τον ίδιο ακριβώς που ένιωσα βλέποντας το βίντεο, μόνο που εδώ περιείχε και την τιμωρία των κακών...

Τον πλανήτη μας όμως δεν τον βλάπτουμε μονο στο φυσικό του σώμα...Τον βλάπτουμε και στο συναισθηματικο του σώμα...
Και μία κύρια αιτία είναι αυτός ο διαχωρισμός...

Η ανθρωπότητα μας περιέχει σε όλες τις εξελικτικές μας φάσεις, γι' αυτό άλλωστε είμαστε εδώ, σ' αυτόν τον Πλανήτη της 3ης διάστασης...την διάσταση της πόλωσης!

Μέχρι να βρούμε την υγιή πολικότητά της, θα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, και εμείς ανάλογα με την φάση της εξέλιξής μας θα ενώνουμε τους πόλους μέσα μας και έξω μας...

΄Ετσι μόνο φτάνουμε στην ουσία της Αγάπης και αποφεύγουμε την απλή εκφώνηση της λέξης...

Ο δάσκαλός μου μού είχε πει κάποτε..."Κρίνεις περισσότερο, παρά ενώνεις...΄Αρα ζεις μόνο από το ηλιακό σου...από την εξάρτηση από τον κόσμο! ΄Ετσι βλέπεις πάντα τον αντίθετο από εσένα...
΄Ομως αν δεν γνωρίζεις που βρίσκεσαι εσύ, δεν μπορείς να έχεις καμία άποψη για τον κόσμο, γιατί άυτή τότε είναι μόνο υποκειμενική και βασίζεται στην κοινή λογική, στα πρότυπα και την πεποίθηση...Αυτά είναι του φυσικού κόσμου επακόλουθα...Αν θέλεις να νιώσεις τον θεό, μην κρίνεις την άγνοια των ανθρώπων, αλλά να διακρίνεις την δική σου και να την αποδέχεσαι σε όποιο επίπεδο και αν την συναντάς, φροντίζοντας πάντα να υπηρετείς την Αγάπη και την Σοφία..."

Σήμερα γνωρίζω, ότι αυτό που είναι η ανθρωπότητα στο τώρα, δεν οφείλεται στο "σώμα" του πλανήτη μόνο, αλλά στα συναισθήματα των ανθρώπων...Η ειρήνη δεν έρχεται από το περιβάλλον, αλλά από μέσα μας...Και η έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον είναι η μικρότερη δυστυχία...Η μεγαλύτερη είναι η έλλειψη σεβασμού στον θεό μέσα μας...

Δικές μου σκέψεις και βιώματα βέβαια, και κανείς τα αντιλαμβάνεται ανάλογα με τους στόχους του...

Και εσύ δίκιο έχεις...

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”