Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Rumba, απο οτι μου έχει πει ο Γιαννης δλδ και καναμε μια μερα παιχνίδι να ξεχωριζουμε τους ρυθμους μεσα στα τραγουδια, ειναι ρυθμός
και τον ρυθμό μπορεις να τον συνατήσεις σε τραγουδια που δεν μπορουμε να φανταστουμε ότι ειναι rumba γιατι το εχουμε συνδυάσει με latin
Εμμάκι πες μου αν κάνω λάθος
πχ ακουγαμε ενα αλλο που ηταν τσα τσα αν θυμαμαι καλα και δεν το πιστευα ότι αυτο το ακουσμα ειναι ρυθμος τσατσα και ομως όταν μουρμουριζαμε τον ηχο που ακουγεται απο πισω απο την την ορχηστρα ηταν όντως τσατσα
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Vaso έγραψε:
Έλα, εσύ που αγγίζεις το βάθος της ψυχής μου
Ας κάνουμε μαζί το άλμα, αγαπημένε.
Ν' αφήσουμε το πετάλι μέσα στο χώρο και τον χρόνο
Με χαρά και γέλιο ν' αγκαλιάσουμε το φεγγάρι
Να φτιάξουμε με πεφταστέρια νέα σχήματα
Να γλιστρήσουμε στη γυαλάδα των γαλαξιακών ακτινών
Να χορέψουμε και να πηδήξουμε πάνω από πλανήτες
Να ψάξουμε για τα κατώφλια των συμπάντων
Να δημιουργήσουμε χρυσά ουράνια τόξα με την αφύπνισή μας
Με όλους τους τρόπους Πάντα
Στην αιωνιότητα
Και πέρα απ' αυτήν και πέρα
Πιο ελαφριοί και ανάριοι.
Ονειρευτήκαμε πολύ
Μα ονειρευτήκαμε όμορφα
Εσύ κι εγώ.
Βασούλα μου!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...