ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ...και οποιος αντεξει!

ολιστική θεραπεία
και ο ρόλος της
επίγνωσης σ' αυτήν
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :-D :-D :-D

ΜΑΚΙΑ........................ :x :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

aetos έγραψε:Παραδειγμα που εφερες βρε Βασίλη μου...... :? ....
αλλά έχω ακούσει κάποιους να λένε ότι θα κάνουν ένα δεύτερο παιδί, απλά μην τυχόν συμβεί κάτι και μείνουν χωρίς κανένα!
Προσωπικα το εχω ακουσει τοσες φορες που δεν θυμαμαι πια ....και μαλιστα και εν ψυχρω.....
Μια φορα μου ειχαν δε, πει και το εξης τρελο...<< καλα , αυτο δεν το σκεφτεσαι...πες οτι πεθαινεις εσυ ...το παιδι να μεινει μονο του? >>
Και τοτε τους ειπα..<< σε αυτη την περιπτωση προσεχτε γιατί θα στοιχειωσω και δεν θα ξερετε απο που θα σας ερθει ..εδω μεσα >> [ ο διαλογος γινοταν στο γραφειο του νοσοκομειου]...παραδόξως εγω αστειευόμουν αλλα αυτοι σταματησαν....χι χι χι .
Αχ βρε Ελένη... πού τα βρίσκεις; :D
Χωρίς πλάκα τώρα... αυτό λέγεται κατά κόρον και εντόπισα πως είχε αρχίσει να με επηρεάζει.
Δρα υπογείως, πατώντας σε φόβους. Την τελευταία φορά που το άκουσα ήταν το Σάββατο σε γενέθλια από παππού, που εντελώς διεστραμμένα ανέφερε πως και η αδερφή του έκανε ένα και τώρα είναι κατάκοιτο στο κρεβάτι και αν είχε κάνει κι άλλα θα την βοηθούσαν να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Έπαθα σοκ και δεν του απάντησα σεβόμενη το εγκεφαλικό του (μεταξύ μας ... σοκαρίστηκα τόσο πολύ, που δεν θα το έλεγχα και θα του προξενούσα και δεύτερο).
Έλα όμως που όλες αυτές οι αηδίες εμένα με επηρέασαν και πέρασα μια φάση φοβούμενη για το παιδί αλλά και για μένα...
Μαζί με κάτι άλλα με κατέβαλε όλο αυτό και σερνόμουν για μια βδομάδα και φυσικά ενεργοποιήθηκε το σύμπαν και όλοι άρχισαν να μου λένε πως κάτι δεν πάει καλά μαζί μου και άρχισαν να μου κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.
Μέχρι που το είδα και είπα ΤΕΡΜΑ... είχα δημιουργήσει μόνη μου μια δίνη που μου ρουφούσε όλη μου την ενέργεια.
Προσοχή σε ό,τι ακούμε διότι αυτά προσλαμβάνονται από το υποσυνείδητο εν αγνοία μας τις περισσότερες φορές.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Σου λύθηκε η απορία γαλαζουλίνι; :D

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Eμαθα να μην εχω απορίες Εϋη μου απλά να περιμένω....γαιτι ΟΛΑ φαίνονται!!! :D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Γαλαζούλα είσαι Θεά!!! >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

χμ καλα εσυ τωρα απ που το καταλαβες αυτό...εχουμε κατι κοινό εμεις οι δυο...οχι λεω.... :* :P

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

:x :x >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευη και εμενα στην αρχη με επηρρέαζε παρα πολυ , ιδιως μετα τον θανατο ενος παιδιου μιας συναδελφου...ειχα μελαγχολήσει για πολυ καιρό απο οτι θυμαμαι....πανε 10 χρόνια ....
Μολις συνηλθα λιγο επετεθηκα, σε οποιον με τσιγκλούσε ψυχικά, αλλα παλι τιποτα δεν εγινε επειδή απο την μια αντεπέδιδα αλλα απο την αλλη δεν ηρεμούσα εγώ...μεχρι που αρχισε η φιλοσοφία , και η κατανόηση....
Μέχρι που το είδα και είπα ΤΕΡΜΑ... είχα δημιουργήσει μόνη μου μια δίνη που μου ρουφούσε όλη μου την ενέργεια.
Κατα την γνωμη και εμπειρια μου εως τωρα , τιποτα δεν ειναι πιο ισχυρό απο τις δικες μας σκεπτομορφές που ειναι και οι μονες που δεν διαλυονται με τεχνικες αν τις φτιάξουμε.....εχεις απολυτο δικιο....

Προσοχή σε ό,τι ακούμε διότι αυτά προσλαμβάνονται από το υποσυνείδητο εν αγνοία μας τις περισσότερες φορές.
Πιστευω οτι η μονη μεθοδος ειναι να μας γνωρίζουμε και να σταθεροποιηθούμε με την βοηθεια της αυτογνωσίας κα της ενεργειας... Αν ειμαστε συνειδητοί σε εγρηγορση τοτε ολα αυτα τα στελνουμε πίσω...
Διαφορετικά οσο και να ''προσεχουμε'' πάντα κατι θα μας ''ακουμπησει'' αφου ολοι μαζί κολυμπαμε σε μια θαλασσα ενεργειας και σκεψεων....ολων μας...
Μαζί με κάτι άλλα με κατέβαλε όλο αυτό και σερνόμουν για μια βδομάδα και φυσικά ενεργοποιήθηκε το σύμπαν και όλοι άρχισαν να μου λένε πως κάτι δεν πάει καλά μαζί μου και άρχισαν να μου κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.
Γιατι ρε συ Ευη δεν ειπες τιποτα ? Αφησες τις μορφες σου να σε αποδυναμωσουν και ξεχασες το σημαντικοτερο βοηθημα που εχουμε..<< το πνευμα και την ομαδα >> ..... @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Γιατί δεν το είχα καταλάβει ρε Ελενάκι... :-(
Και από την άλλη σκεφτόμουν πως δεν γίνεται όταν συμβαίνει κάτι να επιλέγω την εύκολη λύση αλλά πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω και να κατανοώ τους λόγους που δημιουργήθηκε....

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευη καθε φορά που μπλοκάριζα λιγο καιρό πριν , ενιωθα ακριβως το ιδιο
Και από την άλλη σκεφτόμουν πως δεν γίνεται όταν συμβαίνει κάτι να επιλέγω την εύκολη λύση αλλά πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω και να κατανοώ τους λόγους που δημιουργήθηκε
μεχρι που ειδα οτι ολο αυτο ηταν εγωίσμός και υπερηφανεια και οχι εργασία...
Δεν μας λύνει το προβλημα μας η Θεότητα αλλα συντρεχει με την αγαπη της ωστε να το δουμε πιο καθαρά.
Η ενεργεια ειναι γυρω μας και με την επικληση της απλως ερχεται πιο συμπυκνωμενη..
Ειναι οπως με τα παιδια μας .....που προσπαθουν μια ωρα να ανοιξουν ενα μπουκαλι [ οταν εινα μωρα] ενω αν το δουν μια φορα απο εμας, το κανουν μετα ευκολα..
Ειναι οπως με την χρηση του ρευματος και του τροχού.....εμεις τα θεωρούμε δεδομενα αλλα απο καπου τα πηραμε ..δεν τα ανακαλύψαμε... :-D

Ειναι η εξελιξη μεσω του πνευματος.
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά υπάρχει και ο αντίποδας της επανάπαυσης που και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη.
Πιθανόν να ήταν λάθος... την άλλη φορά θα είμαι υποψιασμένη και σίγουρα θα προστρέξω σε βοήθεια :D
Ήταν η πρώτη φορά που είδα ξεκάθαρα τί έκανα εγώ στον εαυτό μου αλλά ευτυχώς η πρότερη εκπαίδευση ;) βοήθησε...
Την επόμενη θα μπούμε μαζί πιο βαθειά... ;)

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά υπάρχει και ο αντίποδας της επανάπαυσης που και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη.
Ευούλα για να το ξέρεις την άλλη φορά (που εύχομαι να μην συμβεί ξανά, αλλά λέμε τώρα)...Η επανάπαυση δεν θα σε βοηθήσει να επανέλθεις, όσο κι αν σε βοηθάνε οι γύρω...

Οι γύρω δεν μπορουν να κάνουν θαύματα, αυτά γίνονται με την δική μας ενεργοποίηση...Οι άλλοι απλά βάζουν λιπαντικό στην μηχανή, ο τεχνικός όμως θα την βάλει σε κίνηση. Χωρίς αυτόν που είναι η ψυχή της μηχανής, δεν πανε να ρίχνουν οι άλλοι όσο λιπαντικό θέλουν, η μηχανή θα ειναι ακίνητη...ή άντε, μπορεί να κινηθεί στιγμιαία...

Γι' αυτό το "στιγμιαία" καμιά φορά χρειάζεται να ζητάς ενίσχυση και βοήθεια...Γιατί ο "τεχνικός" άνθρωπος είναι κι αυτός και μπορεί να κοιμηθεί για λίγο... ;) Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν οι "άλλοι"... :-D

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

:D :D :D :D

Επιστροφή στο “ΘΕΡΑΠΕΙΑ”