ΜΑΚΙΑ........................

Αχ βρε Ελένη... πού τα βρίσκεις;aetos έγραψε:Παραδειγμα που εφερες βρε Βασίλη μου..........
Προσωπικα το εχω ακουσει τοσες φορες που δεν θυμαμαι πια ....και μαλιστα και εν ψυχρω.....αλλά έχω ακούσει κάποιους να λένε ότι θα κάνουν ένα δεύτερο παιδί, απλά μην τυχόν συμβεί κάτι και μείνουν χωρίς κανένα!
Μια φορα μου ειχαν δε, πει και το εξης τρελο...<< καλα , αυτο δεν το σκεφτεσαι...πες οτι πεθαινεις εσυ ...το παιδι να μεινει μονο του? >>
Και τοτε τους ειπα..<< σε αυτη την περιπτωση προσεχτε γιατί θα στοιχειωσω και δεν θα ξερετε απο που θα σας ερθει ..εδω μεσα >> [ ο διαλογος γινοταν στο γραφειο του νοσοκομειου]...παραδόξως εγω αστειευόμουν αλλα αυτοι σταματησαν....χι χι χι .
Κατα την γνωμη και εμπειρια μου εως τωρα , τιποτα δεν ειναι πιο ισχυρό απο τις δικες μας σκεπτομορφές που ειναι και οι μονες που δεν διαλυονται με τεχνικες αν τις φτιάξουμε.....εχεις απολυτο δικιο....Μέχρι που το είδα και είπα ΤΕΡΜΑ... είχα δημιουργήσει μόνη μου μια δίνη που μου ρουφούσε όλη μου την ενέργεια.
Πιστευω οτι η μονη μεθοδος ειναι να μας γνωρίζουμε και να σταθεροποιηθούμε με την βοηθεια της αυτογνωσίας κα της ενεργειας... Αν ειμαστε συνειδητοί σε εγρηγορση τοτε ολα αυτα τα στελνουμε πίσω...Προσοχή σε ό,τι ακούμε διότι αυτά προσλαμβάνονται από το υποσυνείδητο εν αγνοία μας τις περισσότερες φορές.
Γιατι ρε συ Ευη δεν ειπες τιποτα ? Αφησες τις μορφες σου να σε αποδυναμωσουν και ξεχασες το σημαντικοτερο βοηθημα που εχουμε..<< το πνευμα και την ομαδα >> .....Μαζί με κάτι άλλα με κατέβαλε όλο αυτό και σερνόμουν για μια βδομάδα και φυσικά ενεργοποιήθηκε το σύμπαν και όλοι άρχισαν να μου λένε πως κάτι δεν πάει καλά μαζί μου και άρχισαν να μου κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.
μεχρι που ειδα οτι ολο αυτο ηταν εγωίσμός και υπερηφανεια και οχι εργασία...Και από την άλλη σκεφτόμουν πως δεν γίνεται όταν συμβαίνει κάτι να επιλέγω την εύκολη λύση αλλά πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω και να κατανοώ τους λόγους που δημιουργήθηκε
Ευούλα για να το ξέρεις την άλλη φορά (που εύχομαι να μην συμβεί ξανά, αλλά λέμε τώρα)...Η επανάπαυση δεν θα σε βοηθήσει να επανέλθεις, όσο κι αν σε βοηθάνε οι γύρω...Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά υπάρχει και ο αντίποδας της επανάπαυσης που και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη.