Ακου μια σκέψη που μου ήλθε!!!! Να κάναμε ένα διαλογισμό και να πηγαίναμε με την ταχύτητα της αγάπης (Λαβ-Βασ-τρόνια) σε ένα άλλο πλανήτη τον Ερμή ή την Αφροδίτη και να περιεργαζόμαστε τον χώρο εκεί με την ΑΙΣΘΗΣΗ.
Ταξίδεψα πριν ένα χρόνο στον ΕΡΜΗ!!! Ήταν καταπληκτικό γιατί δεν ένοιωθες το σώμα. Ένοιωθες την κίνηση με την Σκέψη. Τα Όντα εκεί τηλεπαθητικά μου έδωσαν την πληροφόρηση ότι είναι ο χώρος ΜΥΣΤΩΝ. Πήρα ή θυμήθηκε η μνήμη μου πολλά πράγματα και αυτό με βοήθησε σε κάποιες επιλογές.....
Φυσικά όλη η δουλειά πρέπει να γίνεται εδώ στην 3η Διάσταση και να είμαστε γειωμένοι γιατί η εμπειρία πρέπει να βιώνεται, αλλά με έπιασε τώρα μια νοσταλγία.......με την αστρική μας καταγωγή......
Η κίνηση της σκέψης είναι όπως σου είπα με Με- τρόνια (Μέτατρον= beyond matrix = πέρα από το γκριντ της ύλης)
Πανίτσα, εδώ ....μαζί θα βρούμε το δρόμο...τις λύσεις....τον εαυτό μας που τον ξεχάσαμε....θα αγαπήσουμε το μικρό παιδάκι μέσα μας....θα φέρουμε στη ζωή μας αυτό που αξίζουμε...
Ξέρετε πόσο με συγκινείτε ....... αχ να εισαστε τώρα κοντά μου.... θα σας αγκάλιαζα και θα σας γέμιζα με τα φιλιά και τα δάκρυα μου.
Σας ευχαριστώ
αυτά τα μοιράσματα ειναι βάλσαμο.......
αυτά που βγαίνουν φεύγουν για πάντα και στη θέση τους μπαίνει το φως απλετο καθάριο φως ........ λευκό φώς γεμίζει η ψυχή μας.......
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Εγώ να δεις ποσο θέλω να βρεθώ κοντά σας.......... περιμένω τη βασουλλα μας και θα παρω την πανω βόλταααα ....... δεν με νοιάζει εδώ θα τα αφησω όλα και θα έρθωωωωωωωω σας αγαπάω θέλω να σας αγκαλιάσω να σας σφίξωωωωωωωωω έτσι για να σας νιώσω ........... σημειώστε οτι όταν θα βρεθούμε δεν θα ξεκολλάει η μιά απο την αλλη............ αυτό ειναι σίγουρο............. σας το υπογράφωωωωωωωωω
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα