Ο φόβος της ελευθερίας...

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Η αληθεια, η σοφια, το φως, ειναι ολα αυτα που με οδηγουν στην αγαπη περικοκλαδα μου...την αληθινη αγαπη και το δρομο μου προς τον Θεο...

Σαν ανθρωπος εχω επιλογες....αυτη ειναι η ελευθερη βουληση με την οποια γεννηθηκα για να εμπνευσω την ψυχη μου να βιωσει την εμπειρια....Περικοκλαδα μου....δεν εχουμε επιλογες πια....και δεν δημιουργω πλεον επιλογες γιατι "γνωριζω"....ειμαστε ΕΝΑ...ο δρομος μας προς Εκεινον, συνεχως μικραινει οταν εσυ και εγω κοιταμε την ιδια κατευθυνση και προχωραμε χερι, χερι.....

Δεν θα κοιταξουμε πισω....ακολουθουμε το Φως περικοκλαδα, αλλα ειναι μονο ο οδηγος μας για το ταξιδι μας....ο προορισμος μας εμπεριεχει τα παντα.......ολα....!!!!

Σε κοιτω....πιανω το χερι σου....και σε ρωτω....
Παμε?
Φοβαμαι...μου απαντας...
Κρατησε με, να νιωσεις την αγαπη μου για σενα....και μεσα απο τα ματια μου, να δεις την αληθεια που νιωθω πια για σενα....μην φοβασαι..μονο νιωσε με....αυτο που εχω μεσα μου ειναι ο Θεος που αναζητας...

@};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Περικοκλαδα μου εχω διαλεξει τον δρομο μου και σου εχω απλωσει το χερι..
Εσυ με βοηθησες με τις εμπειριες σου μην το ξεχνας ..
Μαζι πηγαινουμε... Πολλες φορες με ξεγελας αλλα το νιωθω και εσυ θες να με ακολουθησης..

Δεν θελω γυρισμο στον δρομο μου , δεν θελω καν επιλογες..
Θελω να μαθω να αγαπω να γινω Ανθρωπος να μαθω να στεκομαι Ανθρωπος διπλα στον Ανθρωπο..
Θελω να μετακινησω τον νου μου μονο στον χωρο της καρδιας...
Δεν φοβαμαι να ταπεινωθω να ξεγυμνωθω μονο μα αυτα θα δω την Αληθεια..
Μην φοβασαι και εσυ ακολουθαμε..

@};-
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

quote]Να μπορέσουμε δηλαδή μεταξύ μας να βιώνουμε με σεβασμο και ειρηνη την Υπαρξη μας[/quote]

Τόσα χρόνια, τόσα χρόνια που πίστευα ό,τι μου έλεγες, ότι μου έδειχνες, ό,τι μου έταζες.. Μου έδειχνες τα σύννεφα και μου έκρυβες τον ουρανό, μου έδειχνες το ακρογιάλι αλλά μου έκρυβες την θάλασσα, μου έλεγες "άκου πως φυσάει" αλλά ποτέ δεν μου είπες πώς να αφουγκραστώ την ανάσα του ανέμου, μου έλεγες "άκου τους ήχους" αλλά δεν μου είπες τίποτα για την αρμονία της σιωπής..

Κι εγώ σε ακολουθούσα πιστεύοντας ότι εσύ ήξερες ποιο είναι το καλό μου, αθώο, παιδικό κομμάτι της ψυχής μου, σε ακολουθούσε..

Κι όσο κι αν περίμενα ότι ο δρόμος μας αυτός θα μου έφερνε την ευτυχία, τόσο αυτός ο δρόμος γινόταν ατελείωτος..

Όμως οι ψευδεσθήσεις κάποτε τελειώνουν. Η διάρκεια τους είναι περιορισμένη.. Τώρα ή μετά.. Δεν έχει σημασία, η ώρα θα έρθει και να, βρέθηκα απέναντί σου..

Ας μη λέμε πια ψέματα, ο ένας στον άλλο, περικοκλάδα μου ο δρόμος μας είναι να γίνουμε Ένα, σιγά-σιγά και με υπομονή, μη φοβάσαι πια, κοίτα ο ουρανός, η θάλασσα, η Ζωή είναι εδώ.. πάντα Είναι εδώ.. @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από AMALIA »

Δημητρα... @};- :-( :-(
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Kορίτσια :-( @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Παιδάκια... >:d<

Είχα έμπνευση αυτές τις μέρες και λέω να την μοιραστώ και μαζί σας... Διάλεξα αυτό το ποστ κυρίως λόγο του κλάματος που πέφτει εδώ xD

Είναι από τις λίγες φορές που ζωγραφίζω κάτι και το αφιερώνω στον εαυτό μου. Ναι, σχεδόν πάντα ζωγραφίζω για εμένα αλλά συνήθως στο μυαλό μου έχω κάτι ή κάποιον άλλο. Όχι εμένα. (Και λογικό είναι δηλαδή :P )

Όμως αυτό ήταν διαφορετικό. Δυστυχώς δεν έχω την γνώση για να εκφράσω ακριβώς αυτό που θα ήθελα, οπότε θα περιοριστώ σε ότι μπορώ να κάνω. Μην σταθείτε στο σκίτσο ή στην σκηνοθεσία, το σενάριο ήταν που με απασχολεί περισσότερο να φανεί. Η ιστορία αυτή είναι ένα αληθινό γεγονός... Ως κάποιον βαθμό δηλαδή...

Επειδή το scanner μου δεν νιώθει, έχει χαθεί ένα μικρό τμήμα από το κάτω κομμάτι των εικόνων. Στο μέλλον ίσως το επεξεργαστώ περισσότερο. ^_^

Τα κείμενα και τους διαλόγους τους παραθέτω εδώ στα ελληνικά:

1)

"Αα~ Είναι έτοιμο!"

"Κοίτα πατέρα! Αυτή είναι η ζωγραφιά μου! Σου αρέσει?"

"Είναι χαζομάρα! Πρέπει να μεγαλώσεις!"
"Πφ..."
"Σκουπίδια!"

"Ναι πατέρα... Καταλαβαίνω."

Το να ζωγραφίζει πάντα σήμαινε πολλά για εκείνη. Ήταν κομμάτι της. Ήταν ένας τρόπος να νιώθει δημιουργική ή ίσως και ξεχωριστή. Ένας τρόπος να εκφράζεται.

Πρώτου ένα παιδί φτάσει στην ευτυχία...

Υιοθετούν την ζωή τους και θάβουν τους εαυτούς τους.

Μέχρι που, πριν το καταλάβουν...
Δεν μπορούν πλέον να τους αναγνωρίσουν.

2)

Εκείνη την μέρα έκαψε όλες της τις ζωγραφιές.

"Φύγε."
"Σοφία."

"Ή θα..."
"Κάψω και εσένα."

Πονούσε και φοβόταν. Έτσι, έβλαπτε τους γύρω της. Τους έδιωχνε μακρυά. Τους τρομοκρατούσε όλους.
Έκρυβε τον εαυτό της σε έναν τοίχο από πάγο και ψέμματα.

"Κάνει κρύο. Φόρεσε αυτό."

Νιώθω τον πόνο σου. Έναν αληθινό πόνο που μπαίνει μέσα σου και σε διαλύει.

Νιώθω την ανάγκη σου να είσαι ασφαλής, αποδεκτή και αγαπητή.

Λοιπόν, είμαι εδώ για σένα. Γλυκιά μου, σε αγαπώ. Και θα με τιμούσε να αποκοιμηθώ κρατώντας το χέρι σου.

Δεν έχει σημασία τι κάνεις ή ποια είσαι. Πάντα θα σε αγαπώ.

Εικόνα
Εικόνα
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Σοφάκι :-( :-( @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Σοφια.. :-( :-( @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σογάκι :-( :-( :-( @};- >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Σοφακι γλυκο...... :-( :-( :-(

>:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Σοφια!!!!!!!!! :-(
@};-
>:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

ΑRTYADIS έγραψε:Όμως οι ψευδεσθήσεις κάποτε τελειώνουν.
:x :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Η περικοκλάδα το έκανε το τερτιπι της .....! :D :D :D

Ποια ειμαι.......?

Ειμαι ένα παιδι του Θεου .....που ηρθε να βιωσει την Αγάπη ......!

Παρτα ολα....δεν εχω τιποτα ,δεν θ'ελω τιποτα ,δεν χρειαζομαι τιποτα !Εχω την Ψυχη μου και Αγάπη......!

Οτι και να μου έδωσες περικοκλάδα μου,υλικο, δεν αξιζε ρε τ ακους?
Οταν περιφερόμουνα αναμεσα στα λάφυρα με ένα σωμα πονεμενο απ τα βάρη ,με 2 μάτια που σε κομματιαζαν στο λεπτο ..απο το μισος ,χωρις ανάσα,χωρις Φως ,χωρις σκοπο΄πολεμώντας μονο πολεμωντας να κρατησει τις διεκδικησεις ......
ΤΩρα θέλω πίσω την ψυχη μου ,τ ακους ,την ανάσα μου ,και την δύναμη μου.
Θέλω Ειρηνη και μόνο μέσα στην Αγάπη θα την βρω .....Ξεκουβάλα..!

Φοβάμαι οτι θα ξεχάσω που ημουνα στην κόλαση ........οταν ειχα ξεχάσει απο που ερχομαι ......Απ την Αγάπη ...
Μόνη ημουνα τοτε ?......Οχι ειχα επιλεξει την υλη και τον διαχωρισμο......
Και ζητησα βοηθεια ...και Εκεινος μ εσωσε.....μου έδωσε μια δευτερη ευκαιρια ....μου έδειξε το Φως ,τον Δρόμο,την Αγάπη ........!
Πολέμα όσο θέλεις .....Θυμάμαι τωρα πια .....
Σ αγαπω περικοκλάδα μου και σε συγχωρω για την αγνοια μέσα στην οποια με ειχες τυλιξει .....
Τωρα όμως ξέρω ...ξαναθυμαμαι και επιλεγω Ειρηνη αντι για πόλεμο....Την Αγάπη αντι για τον Φόβο .....!
Ξέρω οτι εισαι εκει στον άλλον πολο για να βρισκομαστε μαζι στην Ισορροπια ......
Ο Θεος ειναι Αγάπη και τα περιεχει όλα ......δεν εχει όρια ,δεν εχει ταυτοτητα ,δεν εχει προτιμησεις .....εχει μόνο Αληθεια
Ελα Αγαπημένη στο Φως της Αληθειας ....εμπιστεψου με ....!
Κι οτι δεν θυμόμαστε να το ξαναθυμηθουμε μαζι
Ελα να παιξουμε στην Ζωη και στο Φως ........!

http://www.youtube.com/watch?v=smT-2_wB ... re=related

Παιδάκια...... :-( :x :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σοφία μου, γλυκό μου πλάσμα... :-( :-( @};-
Και θα με τιμούσε να αποκοιμηθώ κρατώντας το χέρι σου.

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Giotoula »

Σοφία είναι πάρα πολύ καλό!!! @};-

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”