Παύλο μια χαρά είναι όλα...
Μάλλον δεν μπορούμε να βρεθούμε στην σύνθεση...
απλά θα σου εξηγήσω ότι το πάθος με ερμηνεία κατά την ένταση, περιλαμβάνει και αυτό το είδος...
δηλώσεις του εικαστικού Κώστα Τσόκλη στην κρατική τηλεόραση υπέρ του βιασμού των γυναικών, τον οποίο χαρακτήρισε «ένδειξη ζωντάνιας και έκφραση πάθους»
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια.
. Ποιος είναι αλήθεια ο πιο ζωντανός άνθρωπος; Ο γερο ηλίθιος που κάθεται στο σπίτι του και δεν έχει κανένα ερωτισμό μέσα του ή εκείνος ο οποίος ρισκάροντας την ζωή του και την ελευθερία του επιτίθεται σε ένα πλάσμα σεξουαλικό;
. Και δεν είναι ωραίο πράγμα στο κάτω κάτω βρε παιδί μου η επίθεση;»
η σύνθεση περιλαμβάνει και το Πνεύμα (αυτό εννοούσα)...
Πως θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει τον εαυτό του ολόκληρο?
Απλά, όταν είναι συνειδητός...
΄Οταν έχει ερευνήσει τα ψυχικά και πνευματικά του όρια και γνωρίζει την ασθένεια στο σώμα του και στην ψυχή του και τον τρόπο για να την θεραπεύσει...
Ένα λεπτό για να καταλάβω, είναι δυνατόν να υπάρξει μόνον οριζόντια ή μονον κάθετη ανάπτυξη
Οριζόντια ανάπτυξη είναι όταν προσπαθείς να εξελιχτείς μόνο διανοητικά και κάθετη ανάπτυξη είναι όταν προσπαθείς να εξελιχτεις μόνο πνευματικά
Και από τις δύο περιπτώσεις λείπει η σύνθεση, η ενόραση και η ισορροπία σε επίπεδο συνειδητότητας
Και μην μου πεις ότι δεν γίνεται ή δεν το έχεις δει αυτό στους ανθρώπους, γιατί θα σου πω ότι δεν το έχεις απλά παρατηρήσει...
Συναναστροφή χωρίς μοίρασμα γίνεται?
Φυσικά και γίνεται...
Λες όλοι αυτοί που θέλουν να καλυψουν την μοναξιά τους, να έχουν και την διάθεση να μοιραστούν μαζί σου κάτι παραπάνω από ανούσιες επαναληπτικές λέξεις, που διάβασαν απλά σε κάποιο βιβλίο?
΄Οσο γι' αυτό...
Ολόκληρος δηλαδή ολοκληρωμένη πλήρης ύπαρξη μόνον η θεικιά νοείται αγαπητή μου και τέτοια ψευδαίσθηση θέωσης δόξα τον θεό δεν άχω χαχαχα!!!
Κι ο Θεός από ότι φαντάζομαι μια χαρά μόνος του είναι αλλά για άνθρωπο χμμ.. χλωμό το βλέπω!!
Εγώ λοιπόν έχω τέτοια ψευδαίσθηση...
Και αυτή η ψευδαίσθηση ισορρόποησε το Σώμα μου, την Ψυχή και το Πνεύμα μου, από την πάσης φύσεως ασθένεια...
Και φυσικά κατανοώ ότι για σένα είμαι αρκουντως αλαζονική, αλλά δεν με πειράζει Παύλο...Αλλίμονο αν πίστευα ότι θα με κατανοήσουν όλοι! Τότε θα ήταν απλό για τους ανθρώπους να έχουν ειρήνη...τουλάχιστον μέσα τους!
Δεν πιστεύω ότι συμβιβαζόμαστε από πλάνη αλλά από αδυναμία!!!
Μα και η αδυναμία, πλάνη είναι! Ο συμβιβασμός διαφοροποιείται μόνο σε επίπεδο εγωισμού!
Αγαπητή μου φίλη, δεν ξέρω αλλά όλα αυτά νομίζω ότι είναι τόσο πολύπλοκα, πολυδιάστατα, πολυεπίπεδα, πολυσύνθετα και περιπεπλεγμένα, που οποιαδήποτε προσέγγιση εγείρει συνεχώς και καινούρια ερωτήματα...
Για μένα είναι απλά...αλλά εντάξει σε καταλαβαίνω Παύλο!
Φιλιά και από μένα!