σ'ευχαριστώ

Ιωαννα μου ,προσπαθώ να μετραω τις ευλογίες και τις δυσαρμονίες κάθε λεπτο ! ΣΗΜΕΡΑ!ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:είναι όμως τόσο δύσκολο να επικεντρωθούμε στο εδώ και τώρα ,τουλάχιστον για μένα ,δεν το καταφέρνω πάντα
Ντανούλι μου αυτό που λές σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο για να ξανασηκωθώ και σίγουρα δεν ελπίζω σε καμία περίπτωση πώς όλα θα φτίξουν από μόνα τους χωρίς να βάλω εγώ το χεράκι μου .Danny έγραψε:Ιωαννα μου ,προσπαθώ να μετραω τις ευλογίες και τις δυσαρμονίες κάθε λεπτο ! ΣΗΜΕΡΑ!ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:είναι όμως τόσο δύσκολο να επικεντρωθούμε στο εδώ και τώρα ,τουλάχιστον για μένα ,δεν το καταφέρνω πάντα
Αν κάτι στη ζωη μου χρειάζεται θεραπεία και το αναγνωρίσω ΤΩΡΑ , τότε το αυριο έρχεται απαλλαγμένο από προβλήματα από μονο του.
Αν αγνοώ ή δεν θέλω να δω αυτο που μου δημιουργει δυσαρμονία, ή εξακολουθώ να πράττω αντίθετα με αυτο που γνωρίζω ότι χρειάζεται στον δικο μου δρόμο, φυσικό είναι ΑΥΡΙΟ να "πληρώσω" την πλάνη μου με μεγαλύτερη πρόκληση!
Και η ελπίδα ότι αυριο όλα θα φτιάξουν από μόνα τους , ενω εγώ πίνω φρέντο με ολίγη ... είναι μεγάααλη πλάνη!
![]()
![]()
![]()
Danny έγραψε: ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
χμ, έχω την εντύπωση ότι δεν "πρέπει", μάλλον θέλει και το κάνει, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...είπα από μέσα μου '' τι να πεί και η Βασούλα που πρέπει να μας απαντάει και όλας ''
Αν το κανει απο την καρδια του, και τον εμπνεουν αυτα που διαβαζει δεν υπαρχει κουραση δε διαβεβαιω..Apostolis έγραψε:[Από την άλλη, είμαι πολύ νέο μέλος και σκέφτομαι ότι αν αυτό το κάνει κανείς κάθε μέρα επί πολλούς μήνες ή χρόνια, είναι μάλλον κουραστικό...