Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Μετά από πολύ διάβασμα στο forum και μετά από πολλούς προβληματισμούς κατέληξα να ακούω τα τραγούδια ενός μοναδικού καλλιτέχνη, που όταν είχα μάθει για τη ζωή του, κατάλαβα τι σημαίνει να πιάνει κανείς πάτο και να αναγεννιέται απ τις στάχτες του.
Αυτός ο άνθρωπος εκτός από θαυμάσιος καλλιτέχνης εξελίχθηκε και σε θαυμάσιο Άνθρωπο! Σε πραγματικό Άνθρωπο! Για μένα αυτός ο καλλιτέχνης θα είναι για πάντα στην καρδιά μου ως πρότυπο αλλαγής και εξέλιξης! Κρίμα που έφυγε νωρίς ενώ είχε πολλά ακόμα να δώσει, και δεν κατάφερα να τον απολαύσω από κοντά!
Johhny, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!!!!
"...and i aint seen a sunshine, since i dont know when..."
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο