ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλημέρα!!
Κρύοοοοοοοοοο!!!μπρρρρρρρ!!

Κρύοοοοοοοοοο!!!μπρρρρρρρ!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Τα παράθυρά στο δωμάτιο μου έχουν θαμπώσει...
Φαίνεται καθαρά το αποτύπωμα της μυτης μου, που κόλλησε πάνω στο τζάμι για να ανιχνεύσει την παγωνιά έξω...
΄Ολα έξω βιώνουν μια κατάσταση σιωπής...Ευλογημένος ο ύμνος της Φύσης που μας ωθεί στην ζεστασιά της καρδιάς μας!
http://www.youtube.com/watch?v=totERfiK ... re=related
Φαίνεται καθαρά το αποτύπωμα της μυτης μου, που κόλλησε πάνω στο τζάμι για να ανιχνεύσει την παγωνιά έξω...
΄Ολα έξω βιώνουν μια κατάσταση σιωπής...Ευλογημένος ο ύμνος της Φύσης που μας ωθεί στην ζεστασιά της καρδιάς μας!

http://www.youtube.com/watch?v=totERfiK ... re=related
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα
Η φρουφρού δεν συμφωνεί ιδιαίτερα με την σιωπή της φύσης! Αφού η καημενούλα βγήκε το πρωί με το έτσι θέλω, έκανε σε λίγα λεπτά μεταβολή και με τράβαγε για να ξαναμπεί στα ζεστά της!!
Αυτή η σκύλα πολύ φοβάμαι ότι είναι μετενσάρκωση γάτας!! Μόλις ψήσουμε κάτι στο φούρνο γίνεται αυτοκόλητη με την πόρτα του φούρνου για να είναι στα ζεστά!

Η φρουφρού δεν συμφωνεί ιδιαίτερα με την σιωπή της φύσης! Αφού η καημενούλα βγήκε το πρωί με το έτσι θέλω, έκανε σε λίγα λεπτά μεταβολή και με τράβαγε για να ξαναμπεί στα ζεστά της!!

Παιδάκια είδα το Αvatar!!!
H ταινία-μύηση!!! Ειμουν για πρώτη φορά στο σινεμά 100% παρούσα! Κάθ μόριο του είναι μου ήταν εκεί και απολάμβανε!! Μου έστειλε και η ομαδούλα ρέικι γύρω στις 10.20 και ένιωθα την καρδιά μου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο!! Ασύληπτο αυτό που είδα κι ένιωσα σήμερα!
Καληνύχτα παιδάκια! Να είστε καλά που μου την συστήσατε, γιατί από μόνη μου δεν θα πήγαινα και θα την έχανα στο τέλος! Ο,τι άκουγα από άλλους δεν πήγαινε πέρα από τη επιφάνεια μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας!!
Ευχαριστώ, κι όνειρα γλυκά!

H ταινία-μύηση!!! Ειμουν για πρώτη φορά στο σινεμά 100% παρούσα! Κάθ μόριο του είναι μου ήταν εκεί και απολάμβανε!! Μου έστειλε και η ομαδούλα ρέικι γύρω στις 10.20 και ένιωθα την καρδιά μου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο!! Ασύληπτο αυτό που είδα κι ένιωσα σήμερα!
Καληνύχτα παιδάκια! Να είστε καλά που μου την συστήσατε, γιατί από μόνη μου δεν θα πήγαινα και θα την έχανα στο τέλος! Ο,τι άκουγα από άλλους δεν πήγαινε πέρα από τη επιφάνεια μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας!!
Ευχαριστώ, κι όνειρα γλυκά!

καλημέρα!
Ναταλί, Αβαταρ ε?
Να δω πότε θα πάω να το ξαναδώ...
Επιστημονική φαντασία είναι για όσους θεωρούν τον εαυτό τους πραγματικότητα!

Ναταλί, Αβαταρ ε?
Να δω πότε θα πάω να το ξαναδώ...

Επιστημονική φαντασία είναι για όσους θεωρούν τον εαυτό τους πραγματικότητα!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό