Βάλια καλορίζικο το σπιτάκι σου και Χρόνια πολλά
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Nαταλία-Νεφέλη
Παιδάκιαααααα, πληροφοριακά σας το λέω, ότι η Βάλια έχει αύριο μετακόμιση, αυτή τη στιγμή έχει προ πολλού φύγει από το γραφείο της και δεν έχει αλλού υπολογιστή για να δει τις ευχές σας! Ολοι την πατήσαμε με το υποκοριστικό της εκτός από τον Γιώργο και είμαι σύγουρη πως το κατανοεί. Για μια εβδομάδα η Βάλια θα ταχτοποιεί το καινούριο της σπιτάκι και δεν θα πάει στην δουλειά έτσι οι ευχές σας στο συγκεκριμένο τόπικ θα χαθούνε, ενώ αν ανοιχτεί ένα τοπικ στην ενότητα ευχές από κάποιον από τους διαχειριστές, και μεταφερθούνε οι ευχούλες μας εκεί είμαι βέβαιη πως θα τις βρει μόλις ξανανοίξει τον υπολογιστή της σε μια εβδομάδα από σήμερα!!
Διαχειριστές... μπορεί να είμαι οι σκανταλιάρα και σαματατζού του φόρουμ αλλά.....είμαι και έγκυρη πηγή πληροφοριών!!! χιχιχχιχιχι!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ!!!
Διαχειριστές... μπορεί να είμαι οι σκανταλιάρα και σαματατζού του φόρουμ αλλά.....είμαι και έγκυρη πηγή πληροφοριών!!! χιχιχχιχιχι!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ!!!
καλημέρα!
Ναταλάκι δεν έχει νόημα να ανοίξουμε ποστ για την Βάλια, μετά από τόσες ημέρες! ΄Ετσι κι αλλιώς δεν το γνωρίζαμε!
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικά τα γενέθλια ενός ανθρώπου για να του ευχηθούμε, οπότε η Βάλια μας θα αποκτήσει το δικο της ποστ στα γενέθλιά της!

Ναταλάκι δεν έχει νόημα να ανοίξουμε ποστ για την Βάλια, μετά από τόσες ημέρες! ΄Ετσι κι αλλιώς δεν το γνωρίζαμε!
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικά τα γενέθλια ενός ανθρώπου για να του ευχηθούμε, οπότε η Βάλια μας θα αποκτήσει το δικο της ποστ στα γενέθλιά της!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικά τα γενέθλια ενός ανθρώπου για να του ευχηθούμε, οπότε η Βάλια μας θα αποκτήσει το δικο της ποστ στα γενέθλιά της!![]()
Ναταλία-Νεφέλη έγραψε:ενώ αν ανοιχτεί ένα τοπικ στην ενότητα ευχές από κάποιον από τους διαχειριστές, και μεταφερθούνε οι ευχούλες μας εκεί είμαι βέβαιη πως θα τις βρει μόλις ξανανοίξει τον υπολογιστή της σε μια εβδομάδα από σήμερα!!
Μα τι λες βρε Ναταλάκι και με μπερδεύεις!!! Η Βάλια μας έχει το δικό της ποστ ευχών! Οπότε μπορεί όποιος θέλει να της ευχηθεί εκεί!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημέρα! 
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Καλημέρα παιδάκια μουυυυ!!!

Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε