Παιδάκιαααααα, πληροφοριακά σας το λέω, ότι η Βάλια έχει αύριο μετακόμιση, αυτή τη στιγμή έχει προ πολλού φύγει από το γραφείο της και δεν έχει αλλού υπολογιστή για να δει τις ευχές σας! Ολοι την πατήσαμε με το υποκοριστικό της εκτός από τον Γιώργο και είμαι σύγουρη πως το κατανοεί. Για μια εβδομάδα η Βάλια θα ταχτοποιεί το καινούριο της σπιτάκι και δεν θα πάει στην δουλειά έτσι οι ευχές σας στο συγκεκριμένο τόπικ θα χαθούνε, ενώ αν ανοιχτεί ένα τοπικ στην ενότητα ευχές από κάποιον από τους διαχειριστές, και μεταφερθούνε οι ευχούλες μας εκεί είμαι βέβαιη πως θα τις βρει μόλις ξανανοίξει τον υπολογιστή της σε μια εβδομάδα από σήμερα!!
Διαχειριστές... μπορεί να είμαι οι σκανταλιάρα και σαματατζού του φόρουμ αλλά.....είμαι και έγκυρη πηγή πληροφοριών!!! χιχιχχιχιχι!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ναταλάκι δεν έχει νόημα να ανοίξουμε ποστ για την Βάλια, μετά από τόσες ημέρες! ΄Ετσι κι αλλιώς δεν το γνωρίζαμε!
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικά τα γενέθλια ενός ανθρώπου για να του ευχηθούμε, οπότε η Βάλια μας θα αποκτήσει το δικο της ποστ στα γενέθλιά της!
Ναταλία-Νεφέλη έγραψε:ενώ αν ανοιχτεί ένα τοπικ στην ενότητα ευχές από κάποιον από τους διαχειριστές, και μεταφερθούνε οι ευχούλες μας εκεί είμαι βέβαιη πως θα τις βρει μόλις ξανανοίξει τον υπολογιστή της σε μια εβδομάδα από σήμερα!!
Μα τι λες βρε Ναταλάκι και με μπερδεύεις!!! Η Βάλια μας έχει το δικό της ποστ ευχών! Οπότε μπορεί όποιος θέλει να της ευχηθεί εκεί!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα