Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Πες μου μόνο πότε να φτιάξω βαλίτσες και να οργανώσω παρέα!!!
Τη γνωστή.....!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Ξεσαλωσατε?..μπραβο σας..και να συνεχισετε ετσι γιατι καθε μερα γιορτη ειναι!!..χωρις υπερβολη ετσι ειναι!!
Σας φιλω!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
η δουλεια που κανεις προς το παρον αλλωστε ειναι το μεσο σου για οικονομικη ανεξαρτησια.. το μεσο που θα σε βοηθησει να πας το ομορφο σαββατοκυριακο στα Μετεωρα, σωστα????!!!!
και εδώ άρχισε και ζορίζει το θέμα απο δουλειά και χρόνο να σας διαβάζω και να γράφω.
Θα μπαίνω αραιά και που μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα λίγο εδώ! :lol:
Satya μου συμφωνώ, αλλά νομίζω οτι μπορώ να βρω μια άλλη δουλειά που θα με γεμίζει λιιιιιιιιιγο παραπάνω!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά που θα με πάει στα Τρίκαλα....γιατί δεν εκτιμούν τη δουλειά σου!!!!
Ας ελπίσουμε να τα αλλάξουμε αυτά μέσα στο 2008!!!!!!!!!!!!!
Μεσημέριασε....
Σε όλους........... άρρωστους...(Καλλιοπίτσα....φιλάκια).... και μη..........
Περαστικά και ένα κασκώλ στους κρυωμένους, χαρτομάντηλα στους συναχωμένους, μια αγκαλιά στους λυπημένους, ένα φιλί στους μελαγχολικούς,.........
και μια ζεστή...............ΚΑΛΗΜΕΡΑααααααααααααααα σε όλους...........!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου