Πολύ το θέλει το παιδάκι!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Μάλλον το θέλουν και οι "πάνω"...χαχαχα!
Οπότε, πες πως έγινε...
Οπότε, πες πως έγινε...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τη γνωστή.....!!!!!!!!

Πες μου μόνο πότε να φτιάξω βαλίτσες και να οργανώσω παρέα!!!
Τη γνωστή.....!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
Καλημερα σε ολη την παρεα!
Ξεσαλωσατε?..μπραβο σας..και να συνεχισετε ετσι γιατι καθε μερα γιορτη ειναι!!..χωρις υπερβολη ετσι ειναι!!
Σας φιλω!
Ξεσαλωσατε?..μπραβο σας..και να συνεχισετε ετσι γιατι καθε μερα γιορτη ειναι!!..χωρις υπερβολη ετσι ειναι!!
Σας φιλω!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλώς την! Καλή χρονιά και σε σένα...άντε, μαύρη πέτρα βρε παιδί μου... 

Εγώ σήμερα τα φόρτωσα...
Γενικά υπάρχει ακόμα ηρεμία...αλλά μην ξεχνάμε το ζόρι το τραβήξαμε δύο μήνες πριν...
Ε μα πια!
Κουράγιο Λιλλιανάκι...!!! :roll:
Γενικά υπάρχει ακόμα ηρεμία...αλλά μην ξεχνάμε το ζόρι το τραβήξαμε δύο μήνες πριν...
Ε μα πια!
Κουράγιο Λιλλιανάκι...!!! :roll:

Αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά που θα με πάει στα Τρίκαλα....γιατί δεν εκτιμούν τη δουλειά σου!!!!
Ας ελπίσουμε να τα αλλάξουμε αυτά μέσα στο 2008!!!!!!!!!!!!!
Μεσημέριασε....

Satya μου συμφωνώ, αλλά νομίζω οτι μπορώ να βρω μια άλλη δουλειά που θα με γεμίζει λιιιιιιιιιγο παραπάνω!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά που θα με πάει στα Τρίκαλα....γιατί δεν εκτιμούν τη δουλειά σου!!!!
Ας ελπίσουμε να τα αλλάξουμε αυτά μέσα στο 2008!!!!!!!!!!!!!
Μεσημέριασε....
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Καλή και φωτεινή χρονιά..........
Ευτυχισμένη, γεμάτη λουλουδάκια
Σε όλους........... άρρωστους...(Καλλιοπίτσα....φιλάκια).... και μη..........
Περαστικά και ένα κασκώλ στους κρυωμένους, χαρτομάντηλα στους συναχωμένους, μια αγκαλιά στους λυπημένους, ένα φιλί στους μελαγχολικούς,.........
και μια ζεστή...............ΚΑΛΗΜΕΡΑααααααααααααααα σε όλους...........!
Ευτυχισμένη, γεμάτη λουλουδάκια
Σε όλους........... άρρωστους...(Καλλιοπίτσα....φιλάκια).... και μη..........
Περαστικά και ένα κασκώλ στους κρυωμένους, χαρτομάντηλα στους συναχωμένους, μια αγκαλιά στους λυπημένους, ένα φιλί στους μελαγχολικούς,.........
και μια ζεστή...............ΚΑΛΗΜΕΡΑααααααααααααααα σε όλους...........!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
- galazia_sfaira